تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 95 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من امروز کشف کردم سامسونگ این مشکل پشتیبانی نکردن از صدای DTS رو تو سری C حل کرده یعنی مدل C630 و C650 که فکر کنم به زودی وارد بازار ما بشه (الان C5xx اومده تو بازار) یا از طریق بانه قابل خرید باشه.
    لیست فرمت‌هایی که C6xx پشتیبانی می‌کنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Guts; 01-05-2010 at 02:02.

2. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من امروز کشف کردم سامسونگ این مشکل پشتیبانی نکردن از صدای DTS رو تو سری C حل کرده یعنی مدل C630 و C650 که فکر کنم به زودی وارد بازار ما بشه (الان C5xx اومده تو بازار) یا از طریق بانه قابل خرید باشه.
    لیست فرمت‌هایی که C6xx پشتیبانی می‌کنه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از اطلاع رسانی شما . خبر خوبی بود . امیدوارم در فریمور های جدید سری 6 هم این ساپورت رو اضافه کنند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درسری C الی سی دی های سامسونگ احتمالا با این تغییرات مواجه میشوید:
    طرح پایه های رومیزی چهار پر شبیه به حرف ایکس انگلیسی
    زمان پاسخگویی سریعتر درحد دو میلی ثانیه
    ارتقا از صدهرتز به دویست وچهل هرتز
    و دریک مدل چهل وشش اینچ قابیلت 3Dیا به زبان خودمون سه بعدی که فکر نمیکنم این قابلیت تا دوقرن دیگه بدرد ما بخوره
    و البته مثل همیشه تبلغاتی درخصوص رنگهای واقعی تر و تصاویر شگرف تر و...
    ولی مهمترین تغیراتش به نظر بنده سه گزینه اولی هست که میشه دریک جمع بندی کلی ارتقا به دویست وچهل هرتز رو خوب ارزیابی کرد که البته آنچه در سری B به بازار ارائه شد قابل قبول و راضی کننده بود حال بستگی به تمایلات شخصی مصرف کننده داره .

5. 2 کاربر از michelll1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تنظیم تن سیاه (Black Tone) توی b690 چقدر باحاله. چقدر تصویر رو قشنگ میکنه..

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسری C الی سی دی های سامسونگ احتمالا با این تغییرات مواجه میشوید:
    طرح پایه های رومیزی چهار پر شبیه به حرف ایکس انگلیسی
    زمان پاسخگویی سریعتر درحد دو میلی ثانیه
    ارتقا از صدهرتز به دویست وچهل هرتز
    و دریک مدل چهل وشش اینچ قابیلت 3Dیا به زبان خودمون سه بعدی که فکر نمیکنم این قابلیت تا دوقرن دیگه بدرد ما بخوره
    و البته مثل همیشه تبلغاتی درخصوص رنگهای واقعی تر و تصاویر شگرف تر و...
    ولی مهمترین تغیراتش به نظر بنده سه گزینه اولی هست که میشه دریک جمع بندی کلی ارتقا به دویست وچهل هرتز رو خوب ارزیابی کرد که البته آنچه در سری B به بازار ارائه شد قابل قبول و راضی کننده بود حال بستگی به تمایلات شخصی مصرف کننده داره .
    البته اینایی که شما گفتی مربوط به مدل‌های حرفه‌ای‌تر و گرون قیمت LCD و LED های سری C هست، مثلاً تو LCD ها C750 این مشخصاتی که گفتین رو داره.

C650 تنها فرقایی که داره یکی کانتراست از 100 هزار شده 150 هزار یکی هم Internet TV و Sam App هست که اضافه شده، بقیه مشخصات عین B650 هست مگه تو جزئیات ریز، یه مدل C630 هم داره که تنها فرقش با C650 تو همین Internet Tv هست مثل اینکه، اینم عکسشه C650:

نکته مهم و خیلی جالب در مورد این تلویزیون‌ها قیمت معقولشون هست، مدل 40 اینچ C650 همین حالا در amazon با قیمت 980$ و مدل 46 اینچ با قیمت 1,160$ به فروش می‌رسه این در حالیه که قیمت B650 بیشتر از اینه؟!! قیمت‌های مدل C630 هم در سایز 40 و 46 تقریباً 100 دلار ارزونتر از C650 هست.
    Last edited by Guts; 01-05-2010 at 13:22.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سري C احتمالا تو همين هفته وارد بازار بانه ميشه. چون يك فروشنده گفت سفارش خريدش رو دوبي داده و بارش 15 ارديبهشت مير سه
    ولي تا وقتي نياد واقعا نميشه حرفي زد

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

دوستان من هم چند روز پیش همین 690 رو گرفتم جزئیاتش بماند )
    حالا میخوام یه کاری انجام بدم نمیدونم میشه یا نمیشه ؟
    میخوام همزمان تلویزیون و مانیتور رو با هم داشته باشم ...... گرافیک من 2 تا خروچی DVI داره و یه خروجی TV
    این چیزها رو هم دارم :
    کابل VGA
    تبدیل DVI به VGA
    خروجی تی وی 7 پین به کامپوزیت ( اگه اشتباه نکنم ) ( یه سرش 7 پین یه سرش قرمز - آبی - زرد - سبز )
    خروجی TV از این 7 پین ها که کلا زرده
    .

.
    وقتی با کابل VGA وصل میکنم نمیتونم رزولوشن مانتیتور و تلویزیون رو هم جدا کنم . یعنی وقتی تغییر میدم هر کدوم رو اونیکی هم تغییر میکنه
    الان این مشکل رو چطوری حل کنم
    کسی هم راهنمائی درست حسابی نکرده که از اون خروجی TV چطوری باید وصل کنم به پشت تلویزیون
    بهرحال اگه کسی میتونه راهنماوی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکل شما به خاطر این هست که HD پلیر این پنل از فرمت صدای DTS پشتیبانی نمی کنه در نتیجه فیلم شما بدون صدا پخش می شه و هیچ راهی ندارید جز اینکه صدای فیلم رو با نرم افزار کانورت کنید . اگر بخواهید صدا و تصویر رو با هم کانورت کنید با یک پروسه زمانی چند ساعته مواجه می شید . نرم افزاری هست که فقط صدای فیلم رو برای شما کانورت می کنه با بازه زمانی بسیار کمتر . من تمام این موارد رو قبلا در همین تاپیک توضیح دادم اگر محبت کنید صفحات قبل همین تاپیک رو شما و دیگر دوستان مطالعه کنند اینقدر سئوالات تکراری پرسیده نمی شه و تاپیک بی دلیل حجیم نمی شه .
    در هر صورت اگر شما یک بیننده حرفه ای فیلم های HD هستید و حجم بالایی از فیلم های HD دارید راهی ندارید جز اینکه یک HD پلیر اکسترنال تهیه کنید که DTS رو پشتیبانی کنه برای اینکه فیلم های 2008 به بعد تقریبا درصد بسیار بالایی از اونها با فرمت DTS عرضه می شند که شما می تونید با اتصال کابل اپتیکال از HD پلیر به ورودی سینمای خانگی تون از صدای خارق العاده پنج کاناله فیلم لذت ببرید . موفق باشید
    ممنون از راهنماییتون توی بخش HD Player سایت خوندم کسی نوشته بود که وقتی پلیر رو با کابل اپتیکال به سینما خانگی وصل میکنن صدای اتریو دارن نه دالبی و جابه که کسی هم جوب نداده بود هر چند ظاهراً باید صدای دالبی پخش بشه آیا در عمل انجام میشه یا همون صدای استریو رو پخش میکنن ؟

11. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خوب من هم اين b690 رو خريدم
    و تازه مشكلاتم رو ديدم
    اولين مشكل اين كه sub/idx خونده نميشه
    كسي از دوستان تونسته اين زيرنويس رو اجرا كرده باشه
    و چجوري اينكارو كرددين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    این مدل C650 وارد ایران شده؟ از کجا میشه خریدش و اگه کسی قیمت داخل اون رو میدونه هم لطف کنه بگه.
    راستی خرید از سمت زاهدان و جابهار بهتره یا بانه؟ یا شهر بهتری اگه سراغ دارید.
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •