تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 96 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خیلی ممنونم
    راجع به آنا هیکمن اطلاعاتی هست که کمک کنه؟
    و یه سوال دیگه ... اینکه مدلی از یه برند رو نمیتونم تو سایت رسمیش پیدا کنم، میتونه دلیلی باشه بر فیک بودنش؟ یا از نظر شما دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ مثلاً مدل 5619 از کلوین کلاین رو دیدم ولی اثری ازش تو اینترنت نیست...
    متأسفانه انقدر فروشگاهای دیوار به دیوار همدیگه رو زیر سوال میبرن که واسه اعتماد کردن، هیچ مرجعی بجز سایت رسمی شرکت ها برام نمونده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

درباره عدسی، همین آساهی چطور مطمئن شم که خود عدسی رو برام انداختن؟ آیا پکیجینگی داره که همراه عینک بهم تحویل بدن؟
    و آیا اون دستگاه لنزو متر به طور کامل میتونه صحت تراش عدسی رو نشون بده؟ l
    منظورم اینه که آیا میتونم با خیال راحت خرید و نصب عدسی رو به هرجایی که عینک رو ازش خریدم بسپرم؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

در مورد اطلاعات یک عینک در سایت نمیشه به طور دقیق گفت! چون در اکثر سایتها مدلهای قدیمی حذف میشه!

در مورد عدسی اساهی به صورت کج توی نور بگیرید یک A با خطوطی میتونید ببینید

اون دیگه تخصص یک عینکساز هست که صحت تراش توی pd و محورش هست و همینطور خود نمره عدسی

خیر هرجا رو که نمیشه رفت

حتی الامکان جایی برید که خودشون تراش بدن و به کارگاه نسپارند!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام ، پسر من سه سالشه و دکتر گفته باید عینک بزنه میخواستم در مورد نوع ، مارک و قیمت عینک مناسب براش بدونم و اینکه از کجا تهیه کنم که قیمت مناسب تری داشته باشه و البته کیفیت خوب .دکترش عینک میرافلکس را پیشنهاد کرده . ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

من واقعا سردرگم شدم..
    غیر این موضوع جایی رو برای مطرح کردن مشکل نیافتم و همه صفحاتش رو خوندم.
    اگه مرتبط نیست لطفا به جای مرتبط انتقال بدید یا به صورت موضوع جدا درش بیارید.

لطفا در مورد مشکل بینایی من و انتخاب لنز عینک مناسب جواب بدید :

این نسخه های چند دکتر از سال 92 تا 93 :
    -----------------------------------
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------------------------

تا آخر سال 91 بدون عینک با کامپیوتر کار میکردم و برای بیرون رفتن هم اختیاری استفاده میکردم تا اینکه یکباره متوجه شدم بعضی وقتا برای خوندن نوشته های مانیتور چشمهامو ریز میکنم و سرم درد میگیره و نوشته ها رو با تاری اطرافشون میبینم!

نسخه دکتر 2 رو گرفتم بینایی خوب شد (معیار : تابلو اشل) ولی هنوز بعضی وقتا (کار بیشتر 30 دقیقه با کامپیوتر یا خستگی) چشمام و سرم درد میگرفت (+قرمزی و +اشک) نمیتونستم نوشته های مانیتور رو درست بخونم یه دوبینی ضعیف داشت یا مجبور بودم چشم چپ رو ببندم..

خلاصه "تمرکز" رو بعد یه مدتی از دست میدم و مطالعه با مانیتور(LED 22' res:1920*1080p که از مانیتور CRT 17 قبلی خیلی نوشته ها رو ریزتر نشون میداد) سخت میشه به خصوص نوشته های ریز 12 پیکسلی با فونت Tahoma اما با کتاب کاغذی مشکلی ندارم.
    زندگی و کارم رو خراب کرده.

دکترا میگفتن چپ یه کم انحراف بیرون داره و عمل نمیخواد

یکیشون میگفت خودتو تقویت کن یکی میگفت عضلاتش ضعیف شدن یکی میگفت ارثیه یکی میگفت تمرین کن با چشمات درست میشه آخر سر هم گفتن باهاش بساز!

البته رفتم درمانگاه تامین اجتماعی گفت انحراف شدید دارن به بیرون جفت چشمات و باهاش باید بسازی!!!!! (بر عکس نظر همه و ظاهرا که طبیعیه!)

قبلش رفته بودم پیش متخصص3 گفته بود انحراف بین چشمات جابجا میشه و آخر سر هم رفتم پیش متخصص2 گفت یه ذره انحراف داره و درمان و تمرین هم نداره!

نمره دادنشون هم که فرق میکنه با هم حتی متخصص2 اینبار آستیگماتو زیاد نکرد اما محورشو کم کرد(پارسال 20 و الان 10) و PD رو هم 63 نوشت (پارسال 69 نوشته بود) هر کدوم یه PD مینویسن!

سوال ها :

*** انحراف بدتر میشه ؟ آستیگمات بدتر میشه ؟ کدومشون ارثیه ؟
    *** ضربه به تیغه بینی یا چشم چه تاثیری گذاشته ؟ (پلک چپ هم کمی افتاده از قدیم یا نمیدونم پلک راست بازتره اما از لحاظ ظاهری مشخص نیست!)

*** اگه به جای -0.5 برم -0.75 سفارش بدم (هم ضعیفی هم آستیگمات) که بهتر ببینم مشکلی برام ایجاد میکنه ؟
    *** محورش رو اگه به جای 20 بگم 10 درجه تجویزی دکتر آخری رو بگیرم چی ؟ (اشتباه کرده یا به خاطر دید نزدیکم با مانیتور و چشم درد و سردرد کمش کرده؟)
    *** شیشه آستیگمات چه ضرری داره ؟
    *** خوردن باد سرد یا باد پنکه به چشم ضرر داره ؟

دکتر آخری گفت -0.50 نوشتم چون گفتی نزدیک بینت با مانیتور مشکل داری و بیشتر سرت درد میگیره!
    یکی دیگه هم گفت با دید دور مشکلی نداری به همره عینک اما در دید نزدیک تمرکزت رو از دست میدی!

*** درمان ؟
    *** تمرین برای بهبود انحراف یا بهبود مغز و تمرکز؟
    *** نور محیط چگونه باشد ؟ (الان از دو طرف نور طبیعی هست و از بالا و پشت سر لامپ)

*** آخرش من چکار کنم با این مشکل که بتونم به کارم که چندین سال زحمت کشیدم برای یادگرفتنش ادامه بدم ؟

*** آنتی رفلکس شیشه بگیرم یا پلاستیک و پلاستیک زود خراب میشه ؟ ضریب شکست چند بگم و چه مارکی (قیمت مناسب باشه و تا حالا فکر کنم ND:1.523 میزدن و روی پاکت آخری که خودش داد هم نوشته Ø65 یعنی چی؟)

خواهشا کمک کنید مشکل من حل بشه.

راستی بعضی وقتها به فاصله چند متر اونطرف تر نگاه میکنم و اشک مصنوعی(artelac) هم دارم وقتی چشام خشک و قرمز میشه استفاده میکنم.

خیلی ممنون
    Last edited by sargarm; 02-06-2014 at 15:51. دليل: چپ چین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

به پست بالا مراجعه شود

خیلی ممنون
    Last edited by sargarm; 02-06-2014 at 17:40. دليل: تکراری پست شده بود!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام و خسته نباشید

والا این نسخه ها خیلی عجیبه مثلا اون دوتای اولی هیچ شباهتی ندارند!!! چشم راستتون آستیگمات داشته یهو حذف شده و تبدیل به ضعیفی شده!!!!

دوست عزیز و دیگر دوستان مشکل شما همینه که چشمتون رو به موتور یا جلوبندی ماشین اشتباه گرفتین!! هرجا میبرید و پیش 10 متخصص میبرید! فکر میکنید خوبه ولی هر موردی که اینطور پیش اومده دقیقا باعث مشکلات و سردرگمی نسخه شده براش!! شما باید پیش فوق تخصص قرنیه برید بهترین گزینه هست! اصلا نمیدونم چرا فکر میکنید پیش 10 دکتر برید به نتیجه میرسید!!! ماشین که نیست عزیز من!!!

اما در مورد سوالاتتون

هم انحراف هم استیگمات شدیدتر میشه

خیر اون ضربه ربطی نداره چون رابطه مستقیم به چشم نداشته

اصلا شما نباید تو نسخه دخالت کنی!! یا دکتر یا بینایی سنج یا عینکسازی که خودش حداقل 15 یا 20 سال تجربه داشته باشه که اونم خودش در حد 0/25 تغییر میده!

بازم جواب قبل در مورد محور

عدسی آستیگمات ضرری نداره!! کلا عینک یک دارو باید حساب بشه!! شما وقتی چشمتون آستیگمات باشه با عدسی که آستیگماتیستم شما رو حل کنه بهتر میبینی! پس این ضرری نداره!

خیر ربطی نداره توی ضعیف شدن

شما نزدیکبین هستی یعنی دور رو خوب نمیبینی به شماره های چشمتون دقت کنید

مقدار نور طبیعی باید باشه نور طبیعی یعنی تاریک نباشه خیلی نور زیاد هم نباشه

عدسی کلا باید پلاستیک تهیه کنید فقط توی ایران شیشه استفاده میشه! به خاطر قیمت پایینتر و اینکه خط روش نمیفته ببینید شما که اینقدر حساس هستین و به مشکل برخورد کردین باید یک عدسی جنس خوب بگیرید یا کره ای یا ژاپنی یا آلمانی که قیمتهای سفید از 60 و فتو از 100 شروع میشه

====

حالا من از شما سوال دارم

شما برای هر 5 نسخه که اینجا نوشتید برای هر 5 تا عینک تهیه کردین و عدسیتون رو عوض کردین؟

اگر خیر برای کدوماش تهیه کردین؟

بهترین دید بین اینها کدوم بوده؟

از چه عدسی استفاده کردین؟ اگر مارکش نمیدونین قیمتش رو بگید

8. 2 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

والا تازه گلچین کردم پیش معروفاشون رفتم و بهتر پیدا نکردم! داغ دلمو تازه کردید.. تازه اینام درست گوش ندادن شرح حال! سوالام هم بی جواب گذاشتن.

منم آدمی نبودم زیاد دکتر برم ولی از وقتی ماجراهای تجویز اشتباه رو خوندم و شنیدم و دیدم و تجربه کردم نظرم عوض شد.. نمیدونم مشکل خودمم یا دکترایی که رفتم!

چون چشم چیز مهمیه به خصوص برای من ، اینقدر حساسم ولی باز نتیجه کار مطلوب نبوده و دچار سردرگمی شدم! من معتقدم خیلی از مردم به خاطر این بی خیالی دو طرفه (یا بی پولی) یا خوب نمیشن یا بدتر و نهایتا خداحافظ دنیا.

حاظرم پول بدم ولی یکبار ... اما اون متخصص که میگید و ایده آل باشه و وقت بزاره نیافتم!

بار اولی که برای چشم عینک نوشته بودند شمارش 2 بود ازین فریمای گنده داشت دو تا نخ هم بهش آویزون بود تازه تاب هم داشت هم بود هم چشم اذیت میشد هم روحم هم ابروم !!!!! (همینو یادمه)
    چنتا فریم عوض کردم
    شماره هم تا سال 91 راست 0 و چپ -0.25 یا شاید -0.5 بود !

دکتر1 فوق تخصص حرفه ای داره و همون در همون تاریخ معرفی نوشت برای دکتر استرابیسم گرونتر هم رفتم اصلا هیچی ننوشت فقط گفت یکم انحراف داره تازه نظر دوستش هم قبول نداشت نظر دکتر 2 که پارسال و امسال رفتم سراقش رو بیشتر قبول داشت.

پارسال نسخه دکتر2 رو گرفتم
    OD : -0.50
    PD : 69
    به عینک ساز تاکید کردم جنس خوب و دقیق و ضد خش بزن قیمت هم مناسب (منظورم نه بالا نه کم بود) و نهایتا پلاستیک آنتی سبز زده بود یکیش رنگش فرق میکرد و دو تاش شد 50 و یه پاکت هم توش شیشه قبلیا رو داد اگه مال من بود نوشته بود : (SPHو CYL برابر -.5 و .-5 و

ND:1.523 و Ø65 یعنی چی؟)
    تا الان دارمش اما از همون موقع دید دورم خوب شد اما مشکلات دید نزدیکم خوب نشد و انگار بدتر هم شده فعالیت ناپیوسته 10 ساعته شده 2 تا 4 ساعت نیمه مفید!

روی تابلو اشل چشم راستم بهتر از چپ بود و فکر کنم برای راست از 0.5- راضی باشم(نمیدونم چرا بعضی -0.75 نوشتن!) اما چپ 0.5- گذاشت تشخیص میدادم اما یه ذره تار بود با -0.75 بهتر شد.
    الان روی "محور" و "PD" شک دارم کدوم بهتره! این اختلافاشون خیلی مهم هستن ؟
    عینک هم پیش همشون بردم با دستگاه چک کردن غیر آخری (که اونم آخر سر از خودم پرسید منم مثل بلبل گفتم شماره ها رو غیر محور)
    *** اکثرا محور رو نوشتن 20 ولی دکتر آخری نوشته 10 !!! چرا ؟ (اشتباه کرده یا به خاطر اینکه مشکلم با مانیتور کمتر بشه آستیگمات رو زیاد نکرده و محورشو کم کرده؟)
    قطره قبل معاینه هم دیگه امسال نریختن!

رفتم عینک سازی عدسی -0.75 / 0.75*20 رو نسبت به -0.5 امتحان کرد دید بهتری داشتم اما فرقشون زیاد نبود برای همین گفتم -0.75 بگیرم بهتر نیست. (البته خود دکتر گفت هرچی شماره بالاتر بدم با مانیتور بیشتر مشکل داری)
    فتو کروم هم برای عدسی های کوچک جالب نیست امتحان کردم و این دکتر 2 باز امسال هم فتو نوشت ولی آنتی رفلکس رو قبول نداشت!

مشکل فعلیم :
    الان به صفحه سفید که نگاه میکنم با دو تا چشم به صورت خیلی محدود هاله های خاکستری کم رنگ مثل ابر جلوی چشامه مثل وقتی که به خورشید یا نور شدید نگاه میکنیم (مانیتور کالیبره شده قبلا) و اطراف حروف هم هاله کم میبینم و اگه چشم چپم رو ببیندم بیشتر میتونم تمرکز

کنم.
    وقتی خسته میشم یا آخر شب هم که غیر قابل تحمل تر میشه و علاوه بر اون قرمزی و اشک و چشم درد و سردرد هم میاد. (ساعت کار کم شده مثلا توی روز کمتر)
    راستی تست کردم وقتی بند لباس چند متریم باشه تو تشخیص فاصلش دچار خطا میشم!

*** درمان و تمرین چی داره ؟
    - با تقویت بدن و تامین بیشتر ویتامینهای چشم ؟؟؟
    - دوری از مانیتور و استراحت طولانی چند ماهه و رسیدن به کارهای دیگه ؟؟؟
    - تمرینهای چشمی و مغزی ؟؟؟
    - بستن یک چشم برای قوی تر شدن اون یکی ؟؟؟
    - دل به دریا زدن و عمل کردن همین مقدار استرابیسم جدا و بعد آستیگمات ؟ (لیزیک و لازک میدونم نمیشه و عوارض هم داره)
    - لنز میتونم استفاده کنم ؟

توصیه بیشتر ؟

خیلی ممنون
    ببخش زحمتت دادم
    راستی هر چی میبینم دکمه تشکر رو نمیبینم لااقل یه تشکر کنم اینم به خاطر چشمامه یا کاربریم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ببینید حساسیت شما خیلی دیگه بالاست

اصلا نمیخواد به نکات ریز دقت کنید!! والا منم چشمم حس میکنم مثل دوربین موبایل نویز داره!!

مهم اینه که دید خوب داشته باشید و سردردتون دائمی نباشه و دیگه سردردی نداشته باشید

شما اصلا به محور و pd کاری نداشته باشید ببینید بهترین حالت چیه و عینکساز معتبر رو انتخاب کنید کاری به مقاله ها زیاد نداشته باشید! مقاله ها کمک میکنند ولی خب دیگه نمیخواد حساس باشید مثلا یک مقاله گفته به صورت گرد فرم فلان شکل میاد دقیقا دنبال اون شکل نباشید!!

اینایی که روی پاکت نوشته اطلاعات عدسی هست نگفته ساخت کجا و نگفته چه چیزایی داره که!!

من بعد از این 2 پست شما متوجه شدم بیش از حد حساسیت دارید و مشکل اصلی شما دید شما نیست! بلکه حساسیت شماست! تقریبا 30% مشتری های دائمی بنده وضعیت مشابه شما و بیشترشون خیلی حساسیتشون از شما بیشتره! هرچقدر حساسیت بالاتر باشه سخت تر میشه براتون چون شماره چشم شما اصلا بالا نیست!

لنز میتونید استفاده کنید ولی توصیه نمیشه!

سنتون چقدر هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واقعا ؟!

نوشتم تا همه چیز رو گفته باشم دیگه به ایجاد حساسیتش فکر نکرده بودم!
    این حساسیت وسواس نیست ، تحقیق هست برای علاج پیش از واقعه. (بهتر از بی خیالی)

لطفا اضافاتش رو فاکتور بگیرید سوالایی رو که میدونید جواب بدید.

قیمت عدسی ها رو نوشتم دیگه بقیشو نمیدونم!
    همچنین لطفا راهنمایی کنید عدسی چی بگیرم.. یعنی دقیقا چی بخوام و چطور کنترل کنم و قیمتش چقدره.

میدونم ذهنیت یه چیزی هم تاثیر داره
    اما مشکل اصلی (مطالعه با مانیتور) حائز اهمیت است.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •