سلام
من واقعا سردرگم شدم..
غیر این موضوع جایی رو برای مطرح کردن مشکل نیافتم و همه صفحاتش رو خوندم.
اگه مرتبط نیست لطفا به جای مرتبط انتقال بدید یا به صورت موضوع جدا درش بیارید.
لطفا در مورد مشکل بینایی من و انتخاب لنز عینک مناسب جواب بدید :
این نسخه های چند دکتر از سال 92 تا 93 :
-----------------------------------
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------
تا آخر سال 91 بدون عینک با کامپیوتر کار میکردم و برای بیرون رفتن هم اختیاری استفاده میکردم تا اینکه یکباره متوجه شدم بعضی وقتا برای خوندن نوشته های مانیتور چشمهامو ریز میکنم و سرم درد میگیره و نوشته ها رو با تاری اطرافشون میبینم!
نسخه دکتر 2 رو گرفتم بینایی خوب شد (معیار : تابلو اشل) ولی هنوز بعضی وقتا (کار بیشتر 30 دقیقه با کامپیوتر یا خستگی) چشمام و سرم درد میگرفت (+قرمزی و +اشک) نمیتونستم نوشته های مانیتور رو درست بخونم یه دوبینی ضعیف داشت یا مجبور بودم چشم چپ رو ببندم..
خلاصه "تمرکز" رو بعد یه مدتی از دست میدم و مطالعه با مانیتور(LED 22' res:1920*1080p که از مانیتور CRT 17 قبلی خیلی نوشته ها رو ریزتر نشون میداد) سخت میشه به خصوص نوشته های ریز 12 پیکسلی با فونت Tahoma اما با کتاب کاغذی مشکلی ندارم.
زندگی و کارم رو خراب کرده.
دکترا میگفتن چپ یه کم انحراف بیرون داره و عمل نمیخواد
یکیشون میگفت خودتو تقویت کن یکی میگفت عضلاتش ضعیف شدن یکی میگفت ارثیه یکی میگفت تمرین کن با چشمات درست میشه آخر سر هم گفتن باهاش بساز!
البته رفتم درمانگاه تامین اجتماعی گفت انحراف شدید دارن به بیرون جفت چشمات و باهاش باید بسازی!!!!! (بر عکس نظر همه و ظاهرا که طبیعیه!)
قبلش رفته بودم پیش متخصص3 گفته بود انحراف بین چشمات جابجا میشه و آخر سر هم رفتم پیش متخصص2 گفت یه ذره انحراف داره و درمان و تمرین هم نداره!
نمره دادنشون هم که فرق میکنه با هم حتی متخصص2 اینبار آستیگماتو زیاد نکرد اما محورشو کم کرد(پارسال 20 و الان 10) و PD رو هم 63 نوشت (پارسال 69 نوشته بود) هر کدوم یه PD مینویسن!
سوال ها :
*** انحراف بدتر میشه ؟ آستیگمات بدتر میشه ؟ کدومشون ارثیه ؟
*** ضربه به تیغه بینی یا چشم چه تاثیری گذاشته ؟ (پلک چپ هم کمی افتاده از قدیم یا نمیدونم پلک راست بازتره اما از لحاظ ظاهری مشخص نیست!)
*** اگه به جای -0.5 برم -0.75 سفارش بدم (هم ضعیفی هم آستیگمات) که بهتر ببینم مشکلی برام ایجاد میکنه ؟
*** محورش رو اگه به جای 20 بگم 10 درجه تجویزی دکتر آخری رو بگیرم چی ؟ (اشتباه کرده یا به خاطر دید نزدیکم با مانیتور و چشم درد و سردرد کمش کرده؟)
*** شیشه آستیگمات چه ضرری داره ؟
*** خوردن باد سرد یا باد پنکه به چشم ضرر داره ؟
دکتر آخری گفت -0.50 نوشتم چون گفتی نزدیک بینت با مانیتور مشکل داری و بیشتر سرت درد میگیره!
یکی دیگه هم گفت با دید دور مشکلی نداری به همره عینک اما در دید نزدیک تمرکزت رو از دست میدی!
*** درمان ؟
*** تمرین برای بهبود انحراف یا بهبود مغز و تمرکز؟
*** نور محیط چگونه باشد ؟ (الان از دو طرف نور طبیعی هست و از بالا و پشت سر لامپ)
*** آخرش من چکار کنم با این مشکل که بتونم به کارم که چندین سال زحمت کشیدم برای یادگرفتنش ادامه بدم ؟
*** آنتی رفلکس شیشه بگیرم یا پلاستیک و پلاستیک زود خراب میشه ؟ ضریب شکست چند بگم و چه مارکی (قیمت مناسب باشه و تا حالا فکر کنم ND:1.523 میزدن و روی پاکت آخری که خودش داد هم نوشته Ø65 یعنی چی؟)
خواهشا کمک کنید مشکل من حل بشه.
راستی بعضی وقتها به فاصله چند متر اونطرف تر نگاه میکنم و اشک مصنوعی(artelac) هم دارم وقتی چشام خشک و قرمز میشه استفاده میکنم.
خیلی ممنون