ای بابا جنگهای من در مقابل جنگهای تو بچه بازیه علی جون.به هر حال ممنون.اوووه هادی اصلا حواسم بهت نبود ! چه پیشرفتی کردی پسر !! چند تا از گزارش های جنگت رو تو فروم دیدم
دمت گرم . کلا بچه های پی سی هر جا هستن شاخن![]()
ای بابا جنگهای من در مقابل جنگهای تو بچه بازیه علی جون.به هر حال ممنون.اوووه هادی اصلا حواسم بهت نبود ! چه پیشرفتی کردی پسر !! چند تا از گزارش های جنگت رو تو فروم دیدم
دمت گرم . کلا بچه های پی سی هر جا هستن شاخن![]()
منم تو این بازی هستم
یوزرم : omidh
این بازی از تریبال و تراوین و... خیلی بهتره![]()
قربونتای بابا جنگهای من در مقابل جنگهای تو بچه بازیه علی جون.به هر حال ممنون.
گاردین که به اندازه من داری فقط یه خورده نابودگر بسازی دیگه تمومه .
راز موفقیت من هم همین آشغال جمع کردنه
باید درجه مامور شهرداری به من میدادن به جای ژنرال . یعنی یدونه پوست پفک هم نمیذارم بمونه![]()
ممد راستی اگه بازی میکنی بگو اکانت وستم رو بهت بدم . من نهایتن روزی یکی دوبار سر بزنم !!
ورد 9 هم دوئلرم برو ملتو بزن یکم خالی شی![]()
آره در واقع بهترین قابلیت پریمیوم همینه که جای ضایعات رو نشون میده.من که الان اصلا ضایعات رو نمیدونم کجاست فقط برای جنگهای خودم رو جمع میکنم.
جدي ؟ افسرده به نظر ميرسم ؟
اون بازي مافيايي كه فرق ميكنه قضيش ! اونجا سر مشكلاتي كه بازي داشت خانواده منحل شد ! خودم هم ميخواستم بازيش رو ول كنم بعد يه مدت خيلي خيلي خيلي خيلي تكراري ميشه ! هادي راست ميگفت !
بسه ديگه چقدر دل و قلوه ميدين به هم ديگه
نه بابا وست هم تكراري شده ! بين اين همه بازي فعلا تريبال به نظرم تكراري نيست !
وست هيجان نداره ! ولي تريبال وقتي روستاتو از دست ميدي يا در خطره خيلي هيجان داره !!![]()
بترکه چشه حسود (یعنی اینطوری شی ~~>بسه ديگه چقدر دل و قلوه ميدين به هم ديگه![]()
)
بیا اینم مال تو(حسود)
تریبال باید 24/7 آنلاین باشی ...
این نمکسیا از یه نظر حوبه که فعلا کسی نمیتونه سیاره نابود کنه بازیش هم فعلا که تکراری نشده تا بعد چی پیش بیاد![]()
جوابیه فرمانده ~~>
"سلام
آقا شرمنده به کل یادم رفته بود به خودشم گفتم به تو هم میگم دوباره درخواست بده قدمش رو جفت چشام قبول می کنم بالاخره هر کی هر کی که سفارشش نکرده "
امر دیگه ؟![]()
اوه اوه بابا بیخیال عجب برشی دار تو...
بابا سفاااااارش .سفارش ما رو هم بکن.![]()
چاقال بسه ديگه دو ماه ديگه زن گرفتي زنت نون و پنير خواست بهش ميگي ساختمون گاز و كريستال لول 20 دارم ؟![]()
ولي كن بازيو اكانتت رو پاك كن الكي وقتت رو تلف نكنمن خوبي تورو ميخوام چاقال
اوه اوه بابا بااعتبار !!
هادي من بهت نگفتم شبا رخت خواب علي رو چك كن !! بيا اينم نتيجش
حرفش حسابي برو داره !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)