آقا ما تازه دادیم یکی دانلود کرد .
فردا شروع می کنیم که ایشالا در طول زمان بترکونیم
مشکلی بود خدمت میرسیم حتما !!
در دسترس باشید![]()
آقا ما تازه دادیم یکی دانلود کرد .
فردا شروع می کنیم که ایشالا در طول زمان بترکونیم
مشکلی بود خدمت میرسیم حتما !!
در دسترس باشید![]()
بله آقای بسیج درست می گه. کلا همه ی این Partner Program ها که داخل UDK هست فقط واسه کاربرای UDK رایگانه، مثلا خود SpeedTree ، FaceFX یا Bink Video (و ایشالا Scaleform GFx به زودی) کلی باید بدی واسه لایسنسش ولی توی UDK مجانیه.
اگه Obj می داد که خب دیگه کی می رفت پول بده واسش. ولی توی UDK نیازی به Obj نداری واسش.
نو پرابلم![]()
سلام
من یه تازه کارم و علاقه زیادی به ساخت بازی دارم به نظر شما با UDK Unreal Engine III میتونم یه بازی بسازم؟
اين كه مي تونيد بازي بسازيد يا نسازيد به خودتون مربوط مي شه ولي موتور آنريل بهترين موتور دنياست كه شما مي تونيد روي اون بهترين بازي هاي دنيا را ژياده سازي كنيد
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
و يه چيزه ديگه اگه قراره روي اين موتور شروع به كار داريد يه پشت كاره فوق العاده احتياجه خلاصه مطلب كه به پشت كاره خودتون مربوط مي شه.موفق باشيد اگه قراره شروع كني از همين امروز شروع كن
دانلود mesh , textures , anim های بازی gears of wars 2
نمیدونم درسته یا نه یکی که میتونه امتحان کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من طبق اموزش اول تو پست 3 وقتی یه اتاق میسازم که تاریکه برا نور دادن به اون دکمه l و کلید سمت چپ موس را نگه میدارم تا نور ایجاد بشه
وقتی روی build all میزنم یه ربع ساعتی میگذره ولی باز build ادامه داره باید چقدر منتظر بمونم؟
سلام
اون آموزش کامل نیست. شما باید یه LightmassImportanceVolume برای مپت بسازی، حالا چطوری؟ پاراگراف اول پست زیر بهت یاد میده چطوری. بقیه ی پست رو هم اجرا کردی که دیگه چه بهتر:
راستی شما صد ها مشکل به راحتی برات پیش میاد اگه UDK رو به صورت اصولی یاد نگیری، برای این کار باید از ویدئو های زیر شروع کنی و همه شو ببینی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ی ویدئو های اونجا رو دانلود کن و ببین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا بعد.
من تازه به این انجین گرویدمکار با این انجین راحته؟
لطفا یه کی یه لینکم به ما بده.![]()
سلام
یه سوال دارم
میشه با آنریل بازی دو بعدی مثل همسایه جهنمی ساخت؟
یعنی به قول دوستمون کاراکتر رو رندر کنیم و توی موتور بیاریم جوری که سه بعدی به نظر بیاد
ضمنا حجم کار چظور میشه؟ مثل اون بازی کم حجم میشه؟ یا چون با آریل ساخته شده خود به خود حجمش میره بالا
فرض کنید بازی قراره توی یک کامپیوتر با گرافیک 64 بازی بشه
سلامنوشته شده توسط Shahroozs2
یه سایت ایرانی کوچیک هست که اون ویدئو ها رو به علاوه یه سری دیگه برای UDK گذاشته برای فروش البته قیمتی نداره. حدود 10 تا دی وی دی آموزشی گذاشته، همش رو هم 10 تومن نمیشه. اینم لینکه فروشگاه این سایته:
به نظر من همشو بگیر، چیزی نمی شه. با این همه اگه فقط اون ویدئو ها رو خواستی، مطمئن نیستم، ولی فکر کنم اون ویدئو ها همین باشه لینکه تکیش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خوای مطمئن شی، زنگ بزن بپرس این همون ویدئو رسمی که تو سایت Epic هست یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)