تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 79 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 783

نام تاپيک: Metro 2033

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

درجه نرمال خودش خیلی سخت بود
    شما میخاهین هاردشو تموم کنین ؟
    عجب جراتی
    البته لار دوم همه جاشو بلدی
    ولی با این حال بازم خیلی سخت خواهد بود

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    در جواب اونایی که میگن این بازی بی ارزشه باید بگم چندان بازی بدی هم نیست . گرافیکش رو اگر مخصوصا حداکثر بزارید واقعا جذابه. در نگاه اول مبارزات ضعیفه ولی به اون عادت میکنید و براتون کم کم داستان بازی جذاب میشه. این بازی از اون بازی هایی که واقعا جذبتون میکنه. از دستش ندید

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در نگاه اول مبارزات ضعیفه ولی به اون عادت میکنید
    مبارزات ضعیف؟؟؟؟؟ حتما رو easy تموم کردی

4. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ultimate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ღ Vista City (mirror edge) ღ

پيش فرض

این بازیو تموم کردم
    همه ی داستان رو فهمیدم غیر از اون اخر که موشکا پرتاب می شن؟
    ولی عجب بازی شاخیه
    خیلی Chalange داره
    همیشه باید برای زنده موندن تلاش کنی
    اگه خدا قبول کنه می خوام روی هارد تمومش کنم
    تموم کردی سعی کن چیت نزنی بعدشم عمرا بتونی اون مرحله اخرش رو که باید از ماشین جدا بشی و با دوستت بری به داخل برج رو تموم کنی من حالم ناجور گرفته شد با ارزوی موفقیت

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

دوستان من تو مرحله dead city گیر کردم و ماسکم هی تموم میشه! باید چیکار کنم؟ اون قسمتیم که اون پرنده ها میان از بالا رو سرم و نمیدونم چیکار کنم! از کجا باید برم؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

دوستان من تو مرحله dead city گیر کردم و ماسکم هی تموم میشه! باید چیکار کنم؟ اون قسمتیم که اون پرنده ها میان از بالا رو سرم و نمیدونم چیکار کنم! از کجا باید برم؟
    برای اینکه ماسکت تموم نشه بعضی جاها اصلا نیاز نیست ماسک بذاری .تو همیشه ماسکتو از رو صورتت بردار هر وقت دیدی طرف داره خفه میشه و صداش دراومد ماسکو بذار
    اما در مورد این مرحله اینو نگاه کن کمکت میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

12 Metro 2033

من حدود 2 هفته پیش واسه اولین بار این بازی رو دانلود و نصب کردم و بعد 13 ساعتم تمومش کردم...

در کل بازی خوبیه... طبق نظریات خارجیا، کتابش بسیار بهتره و در بازی کمی داستان ضعیف تر از کتاب اصلیه... کسی خبر داره کتاب Metro 2033 که گفته میشه داستان بسیار زیباییه، به فارسی ترجمه شده و تو بازار هست و میشه خرید یا باید بریم از اینترنت نسخه انگلییشو بخونیم...؟

داستان بازی خوب بود... در ساخت بازیم در کل به نظر میاد تلاش کرده بودن کمی از بازیای معروف دیگه تقلید کنن و در واقع یه تلفیقی بود... در بسیاری از چیزا به نظرم سعی شده بود از Call Of Duty: Modern Warfare و Gears Of War 1 و BioShock تقلید بشه که به پای COD:MW نمیرسید، کمی بهتر از GeOW1 بود و 100 درصد بهتر از BioShock بود...

game play ـش تقریباً خوب بود... گرافیک بسیار عالی (به خصوص در DirectX 11)... صدا گذاری خوب... داستانپردازی خوب... در کل خوب.....

در بعضی جاها به سختی میشد فهمید باید چیکار کرد که البته تعدادشون معدود بود... مثلاً توی کتابخونه وقتی میری پشت اون دری که دوستانت پشتشن و باید لوستر روی سقف رو با تیر بزنی تا بیاد بخوره به در و در بشکنه... واقعاً معلوم نبود که باید اونو بزنی و من کلی داشتم توی کتابخونه های و بالا و پایینشون دنبال کلید و غیره میگشتم و چنین موقعیتی بدجاییم بود و با توجه به هوای به شدت خراب، زود به زود فیلتر ماسک تموم مید و باید عوض میشد و 4 تا فیلتر از 5 تا فیلترمو اونجا از دست دادم و بعدش از در بعدی که رد شدم اون موجودات واقعاً مزخرف librarians واقعاً آزاردهنده و مزخرف بودن... یه جورایی از اون موجود زنیکه تو Gears Of War 1 کپی برداری شده بود... البته اون نابینا بود و فقط میشنید ولی این فقط کم بینا و کم شنوا بود...

اون librarian ـها واقعاً آزاردهنده بودن... کشتنشون سخت بود (البته با 4-5-6 تا گلوله شاتگان مستقیم وسط کله ـشون میمردن ولی کی میتونست رو کله ـشون زوم کنه چیزچشا رو)... منم فیلترام ته کشیده بود... این مرحله رو 15 دفعه از اول شروع کردم تا تونستم رد کنم... آخرش یه تیر زدم مرتیکه رفت تو سقف رفتم ماسک و گلوله های اون جسده رو برداشتم د برو در رو.......... دویییدما... دهنم سرویس شد از دست اون همه librarian در رفتم... حالا خوب بود اون مرحله نسبتاً سخت و طاقت فرسا، سیواش زیاد بود و مجبور نبودی یهو دوباره بری اولش.........

اون اسناد رو که به دست آوردم و از کتابخونه خارج شدم واقعاً یه نفس راحت کشیدم...!!!

مرحله Child (بچه) هم چیز جالبی بود و جلب تر از اون بعدش بود... بچه رو که دادم ننه ـش و اومدم بیرون حدود 6-7 تا نازی رو اونور دیدم که دارن قدم میزنن و منم گفتم همچین جلب مخفی برم نبیننم حال جنگیدن نیست... یهو اواخر محوطه شنیدم اون مرتیکه نازی به گروهش گفت "الان میریم اینجا بمب میزاریم تمام اونایی که تو این تونلنو میکشیم و اینا"....... یهو توقف کردم... به شدت عصبانی شدم... یه لحظه چهره اون بچه و مادرش و اون بیچاره های پشت در از جلو چشمام رد شد ... برگشتم گفتم زاده نشده چیزی که بخواد به اونا آسیب برسونه زدم دهنشونو با خاک یکسان کردم....

بخش D6 و Top هم جالب بودن... البته واقعاً اون چیز مزخرفی که روی رآکتور زیر زمین پارکینگ متروها چسبیده بود و جک جونورای کف زمین واقعاً چیزای مزخرف و مبهمی بودن..........

بیشترین حال گیری آخرای بازی توی Top گیر کرده بودم (اونجا که برج منهدم میشه) فکر میکردم باید رو تیر آهنا بپرم برم بالا نگو نردبون سالم مونده بود بالا سرم...! بعد سرچ تو نت در مورد اونجا که گیر کرده بودم، یهو دیدم گفتن داستان دو پایان مختلف داره...... کلی حالم گرفته شد....

نگو اونهمه گدا و غیره که در طول بازی میدیدیم و اگه بهشون کمک میکردیم یه حس خوبی به آدم میداد، همگی باعث بالا رفتن انسانیت میشدن و همچنین چند تا چیز دیگه ـم بود... من با 100 درصد مردمی که در طول بازی دیدم حرف زدم و گفتم "شاید پایان خوبو دیدم"... ولی به هر حال پایان بد رو عین بقیه دیدم......

پایان بد اینه که اون dark ـه رو تو اون فضای توهمی میکشی و بعدشم 3 تا موشک میاد میخوره به نقطه ای که با اون دستگاه هدف گذاری کردی...

پایان خوب اینه که اون موجود نمیمیره کاملاً و تو میتونی قبل از اینکه شمارش معکوس تموم بشه دستگاه رو با تیر بزنی تا موشکا شلیک نشن و دستگاه میفته از برج پایین و یه dark دیگه میبینه و به عمق جلب مخفی بودن و صلح خواهیت پی میبره و میفهمه که "ما هم صلح میخوایم"...

در طول بازیم دقت کنید dark ـها میگن we want peace (ما آزادی و صلح میخوایم) و واقعاً برای من این سخنان عجیب بود... نگو اگه آدم جلبی میبودی صلح برقرار میشد........!

ولی خود من به شخصه از پایان بد بیشتر خوشم اومد... یعنی چی...؟؟؟!!!

چگونگی بدست آوردن امتیاز برای دیدن پایان متفاوت :

کد:
    پایان خوب :

کد:
    نکته خوب دیگه هم تکراری نشدن بازی بود... همچنین اسلحه ها خوب طراحی شده بودن و همچنین هوش مصنوعی بازیم تقریباً خوب بود... اینکه میشد خیلی جاها به جای جنگیدن با انسانای دیگه (نازیا یا کمونیستا) و یا جنگیدن با جونورایی که خواب بودن یا سرشون به کار خودشون گرم بود، از گوشه کنار و بدون سر و صدا و جلب توجه عبور کرد هم خوب درست شده بود و جالب تر از نمونه های مشابه بود...

امتیازات من (همگی از 10 نمره) :

صدا = 7.8

گرافیک (dx11 عالی) = 8.7

گیم پلی = 7.6

داستان = 8.8

امتیاز کلی = 8.2

بازی خوبی بود ولی دوباره بازی کردنش حال نمیده... عین یه فیلم باحال و پر هیجان هالیوودی بود و هستش و وقتی تا تهشو بری و ببینی، دیگه حال نمیده و تازگی برات نداره از اول تجربه ـش کنی... اصلاً دوست ندارم قیافه نحس librarian ـها رو دوباره ببینم...

البته بسیار مشتاقم کتابشو که انقدر ازش تعریف میکنن بخونم...

این روسا هم دارن بازیای جلبی میسازنا... این بازی اوکراینیه (همه ـشون روسن دیگه) و خیلی جالب و خوبه...
    Last edited by Cleeev; 09-06-2010 at 12:31.

10. 4 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من یکجا خوندم که بازیش اپن ورلد هست ، بعد یک جا دیدم که سازنده بازی گفته دروغ است و بازیش اپن ورلد نیست ، باز رفتم مغازه یارو گفت اپن ورلده ، بالاخره اپن ورلده یا نه؟؟؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در کل بازی خوبیه... طبق نظریات خارجیا، کتابش بسیار بهتره و در بازی کمی داستان ضعیف تر از کتاب اصلیه... کسی خبر داره کتاب Metro 2033 که گفته میشه داستان بسیار زیباییه، به فارسی ترجمه شده و تو بازار هست و میشه خرید یا باید بریم از اینترنت نسخه انگلییشو بخونیم...؟
    کتابش به دلایل سیاسی ترجمه نشده ولی من هم دنبال نسخه اصلشم ولی هیج جا نداره

13. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

من یکجا خوندم که بازیش اپن ورلد هست ، بعد یک جا دیدم که سازنده بازی گفته دروغ است و بازیش اپن ورلد نیست ، باز رفتم مغازه یارو گفت اپن ورلده ، بالاخره اپن ورلده یا نه؟؟؟
    نه رفیق open world نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •