آقا آرش این کارو کردم ولی بازم درست نشد.اتفاقا با همین resco bubble هم امتحانش کردم ولی همش به طرف راست صفحه متمایله سنسورش. بقیه درایورهارو unistall کردم ، سافت ریست کردم ولی نشد که نشد. شما چیزه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
آقا آرش این کارو کردم ولی بازم درست نشد.اتفاقا با همین resco bubble هم امتحانش کردم ولی همش به طرف راست صفحه متمایله سنسورش. بقیه درایورهارو unistall کردم ، سافت ریست کردم ولی نشد که نشد. شما چیزه دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟
اون فایل dll که کپی میکنی هم باید پاک کنی ها برای هر بار آنیستال کردن!
درایور G-sensor Omnia رو یه امتحان بکنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 27-04-2010 at 22:33.
من تو موبایلستان هم عضوم باز صد رحمت به اینجا در عوض اونجا بخش آیفون روزانه آپدیت میشه
اقا چه بلوتوث بدی داره این گوشی دو ساعت سرچ میکنی نه تو رو میشناسن نه اصلا چیزی پیدا می کنه بعد دوساعت تازه با زور مشکل کجاس؟
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور شده؟
یکی از دوستان یه لطفی بکنه لینک بهترین فارسی ساز و کیبورد فارسی برای این گوشی و بذاره یا حد اقل اسمشو بگه.(خیلی واجبه)
ممنون با پاک کردن و دوباره ریختن فایل dll مشکلم برطرف شد![]()
نه اصلا بد نیست تازه مشکلی که همه داشتن هم تو این رام برطرف شده و اونم اینه که میشه تعیین کرد که فابل رو مستقیم بریزه تو کارت حافظه
اما مشکل شما برای شناسوندن گوشیت به دیگرون باید تو تنظیمات بلوتوث تیک گزینه نمایش رو بزنی تا دیگرون بشناسنت درمورد دیر شناختن دیگران به وسیله گوشیت رو هم نمیدونم من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم
1 کدوم رام؟
2 چطوری میشه نصبش کرد؟
3 با وایرلس خود گوشی نمیشه از اینترنت مستقیم ریختش و نصبش کرد مثلا با ویندوز اپدیت؟
تیک رو زدم ولی 2 ساعت باید رفرش کنی تا شاید بشناسه اونم شاید ایم دو طرفه هست یعنی نه میشناسنت نه میشناسی![]()
بابا احتیاج دارم چرا کسی جواب نمیده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)