خوب من اومدم .
برای پک دوم لحظه شماری می کنیم .
3 روز و 8 ساعت دیگه
خوب من اومدم .
برای پک دوم لحظه شماری می کنیم .
3 روز و 8 ساعت دیگه
Last edited by fandak; 22-09-2010 at 15:57.
راستی دوستان یه چیزی خواستم بگم یادم رفت.
یکی از دوستان گیر داده بود که مدیری واسه این سریال 125 میلیارد گرفته.
من نمی خوام بحث رو ادامه بدم.اما منتظر بودم تا یه آمار دقیقی بدستم برسه بعدش اصولی جواب ایشون رو بدم
خب شروع می کنیم.
توی سایت قهوه ی تلخ به نقل از روزنامه ی بانی فیلم اعلام کرده که در قسمت اول 500000 نفر این سریال رو خریدن.
حالا فرض میکنیم این رقم تا آخر فروش فیلم به 1 میلیون برسه و همه ی این 1 میلیون نفر سریال رو تا آخر بخرن.
این سریال در 30 بسته ی 3 قسمتی عرضه میشه که میشه 90 قسمت.
قیمت هر بسته 2500 تومن هست.اگر کسی تا آخر سریال رو دنبال کنه و اون رو بخره باید 30 بار 2500 تومن پرداخت کنه.
30*2500=75000 تومان
حالا همونطور که قبلا گفتیم فرض می کنیم که 1 میلیون نفر همه ی این سریال رو بخرن.(که واضحه هست که هیچ وقت به این رقم نمی رسن.)
1000000*75000=75,000,000,000
حالا من موندم چطوری 125 ملیارد دادن به مدیری.
تازه ما هزینه ی پخش و تولید و بازگر و این ها رو هم حساب نکردیم.
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
ببخشید میشه کمتر لحظه شماری کنید؟توی سایشون لحظه ها رو میشمارن کافیه.
این پست های شما مصداق بارز اسپم هست.
تو این جا هم یه بار لحظه ها رو شمردید که دوستان بهتون تذکر دادن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M A M M U T; 22-09-2010 at 16:00.
به نظر من فقط همون اهنگ تیتراز مهران مدیری میارزه که 2500 بدیم بابتش![]()
.:2M:.,*hamedkhatar*,Amin,bagher_mo68,C0OPeR,elahe_n12345,Erfan64,fandak,Gilopa,gmuosavi,hamidras,hamijoon,Kurosh,Lady Negar,M A M M U T,maghzae-motefaker,masih eia,masoudtr,Masоud,Miss Artemis,mo_ho,MORINIO,night lord,nil2008,officer,offlineinternet,OSEN,pedram_sad,piroooz,REGISTERED-USER,reza-atom,rosenegarin13,saeed_h1369,Scary Feelings,SIMON137,Sub007,taghi_ramzi,Vallio,بردیا,بی باک بی بال,گل مریم
اگر یه کارگردان بتونه واقعیت جامعه رو به صورت طنز نشون بده
اونم استاد مهران مدیری
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
تمجید یک منتقد مشهور از سریال مدیری
امیر قادری از منتقدان مشهور سینما در یادداشتی که در یکی از روزنامه ها منتشر کرد به تمجید از سریال قهوه تلخ پرداخت .امیر قادری نوشت :1 - آنها از بزرگترین دستاوردهای صدا و سیما در یکی دو دهه اخیر بودهاند. مهران مدیری و عادل فردوسیپور، هم باهوش بودند و هم با نفوذ، هم مخاطبهای میلیونی داشتند و هم این که این که گستره مخاطبهایشان از عامه تماشاگر تا خواص را در برمیگرفت. آنها استمرار داشتند و توانستند با وجود انبوه برنامههای مشابه – که تولید و رشدشان گریز ناپذیر مینمود – به سلطنتشان ادامه دهند. آنچه بر آن در طول این سالها انگشت میگذاشتند، نشان از هوش والایشان داشت. آنها اعتماد سازمان را جلب کرده بودند. پس میشد از آنها توقع نفوذ به حوزههایی را داشت که انگار برای بقیه ممنوع و دور از دسترس بود. حالا بار دیگر هر دو به عرصه رسانه بازگشتهاند. لیگ برتر شروع شده و فردوسیپور 90اش را یک بار دیگر راه انداخته، و از طرف دیگر مهران مدیری و گروهش که هنگام عرضه مجموعه تازهاش، قهوه تلخ با قهر تلویزیون مواجه بودند، حاصل کارشان را از طریق شبکه نمایش خانگی و در سوپر مارکتها عرضه کردهاند. اما تفاوت دوران جدید در چیست؟سه قسمت اول قهوه تلخ مهران مدیری را اما دیشب دیدم و به نظرم رسید که مدیری به مسیر رو به رشدش دارد ادامه میدهد. تلاش میکند که کارگردان بهتری شود بیاينکه امتیازات سالهای قبل را کنار بگذارد. دارد سعی میکند میزانسنهای پیچیدهتری بدهد و قابهای کارشدهتری به مخاطبش عرضه کند، در عین حال که غریزهاش در انتخاب بازیگر همچنان جواب میدهد و اندازه میداند و طنز میشناسد. او همچنان میتواند برای شکافتن دردهای تاریخی این مملکت از اسلحه طنز استفاده کند و میداند کجا را هدف قرار دهد. همچنان عوام و خواص به یک اندازه ارتباط برقرار میکند و حواساش هست که آن اندازه پیش برود که مردم ایران او را به عنوان مهمان خانههایشان بپذیرند. او حساسیتش را از دست نداده و به تعادل گذشته حرکت میکند اما نه به عنوان هنرمندی که قرار است همه چیز را تایید کند.حرکت بر بستر زمان. این مهمترین و سختترین وظیفه هر اهل رسانهای است
ما نیز خریدیم (اصلش را !) قسمت اولش را دیدیم و پسندیدیم ...
زشته به خدا کپیش رو نخرید ... دیدید چقد اصرار میکرد![]()
امیر قادری یکی از خوش فکر ترین و بهترین منتقدای این کشوره ...امیر قادری از منتقدان مشهور سینما در یادداشتی که در یکی از روزنامه ها منتشر کرد به تمجید از سریال قهوه تلخ پرداخت .
یکی از چند نفری که اگه بگه ماست سیاهه ، به چشمام شک می کنم ، اما به اون نه ...
خوشحالم از قهوه ی تلخ خوشش اومده![]()
سلام
تاپیک باز شد
لطفا اسپم ندین
کل کل نکنید
4/5 این تاپیک شده بحث درمورد "کپی کردن یا خریدن"
با تشکر از امین عزیز
ولی دور از شوخی آقا کپی نکنید خوب مگه مرض دارید؟
اوکی بحث جدی رو آغاز میکنیم با نام و یاد خدا
فصل دوم شنبه قراره بیاد یا یکشنبه؟
به نظرتون این بار هم مثل دفعه قبل دیر به شهرستان میرسه یا سر وقت میارند؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)