تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 63 اولاول ... 747535455565758596061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 625

نام تاپيک: سریال دلنوازان

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ولی چقدر باحال بهش خبر مردن جهان رو داد
    " من یه خبر بد براتون دارم ... آقای ملک پور به قتل رسید"
    حداقل یه کم لفتش میداد ...
    بنده خدا رعنا نزدیک بود در جا سکته بزنه.
    بهزادم که خیلی افسرده شده بنده خدا.

2. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ولی گذشته از این حرفا در مورد این که یلدا آخرش به بهزاد میگه منو ببخش یا بهزاد به یلدا میگه میتونیم به آهنگ آخر فیلمش دقت کنیم

بیتی که میگه : تا منو ببخشی آخر ... تا دلت بسوزه کم کم

اول اینو بگم که این واقعا یکی از مزخرف ترین بیت هاییه که تو عمرم دیدم.
    یکی به من بگه تا دلت بسوزه کم کم یعنی چی
    این فیلم حتی شعر آخرش هم سوتی داره !!

حالا بگذریم ... برگردیم سر اصل مطلب ... واسه این که بفهمیم یلدا به بهزاد میگه ببخشید یا بهزاد به یلدا میگه ببخشید باید فکر کنیم ببینیم این شعر رو از زبون کی میگه

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

میگم عجب داستانه ضاقارتی شده این دلنوازان...نه به اونکه بالایه چند هفته کله ملت و گیر آورده بودن تا یه موضوع جلو بره....حالا در عرض 4 قسمت اتابک دستگیر میشه ...جهان میمیره...ستایش رو گروگان میگیرن و کلی داستانه دیگه رخ میده
    تازه رو اسنخونه خیلی کار کرده بودنا....جالب اینه که از بدن هم جدا شده بوده( به قول بچه ها فسیل دایناسور از هم جدا نمیشه بعده این همه سال...این کله هه چرا جدا شده بود؟؟؟؟)

از همه باحال تر اشک بهزاد بود...تازه اون سر تکون دادنش واسه سوال یلدا تهه رمانتیک بود

5. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه muhandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    زیـر نـور مـاه ...

پيش فرض

«سحر قریشی» متولد ۱۳۶۶ است. کارش را با بازی در فیلم سینمایی «لج و لج بازی» مهدی برقعی شروع کرد. پس از دادن تست، از میان نامزدهای مختلف برای ایفای نقش «یلدا» انتخاب شد. وی در نخستین حضور تلویزیونی اش، در مجموعه پرمخاطب «دل نوازان»، در کنار هنرپیشه های مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون بازی کرد. به گفته خودش خیلی شانس آورده که در هر دو کار هنری اش، از تجربیات بازیگران مطرح برای ارائه بهتر نقش بهره برده است.
    حضورش در مجموعه «دل نوازان» و بازی در نقش «یلدا»، نقطه عطفی در کارنامه هنری او به حساب می آید. در فرصتی که دست داد با وی به بهانه پخش این سریال گفت وگویی داشتیم.
    ● با وجود چندین نامزد برای این نقش چه شد شما برای ایفای نقش «یلدا» انتخاب شدید؟
    ▪ از طریق تستی که نامزدهای مختلف برای نقش «یلدا» دادند، من برای این نقش انتخاب شدم. از نظر چهره همان چیزی بودم که مد نظر کارگردان بود. به گفته آقای «سهیلی زاده» ایشان برای این نقش، معصومیتی با ته چهره منفی می خواستند.
    ● قبل از تصویربرداری این مجموعه چه تمریناتی انجام دادید؟
    ▪ من در پیش تولید حضور نداشتم. هنگامی که برای نقش «یلدا» انتخاب شدم چند نفر از بازیگران جلوی دوربین رفته بودند و چند سکانس هم گرفته شده بود. آن زمان مشغول بازی در فیلم سینمایی «لج و لج بازی» مهدی برقعی بودم. بعد از اتمام بازی ام در این فیلم، سر تصویربرداری «دل نوازان» آمدم و مشغول به بازی شدم. برای بازی در نقش «یلدا» تمرین نداشتم. البته دیگران تمرین و دورخوانی داشتند، من چون به گروه دیر ملحق شدم، فقط دو جلسه دورخوانی با محمد حاتمی داشتم.
    ● مهم ترین ویژگی فیلم نامه «دل نوازان» چیست؟
    ▪ داستان قشنگی دارد و اتفاقاتی که در آن به وقوع می پیوندد، واقعی است. همین واقعی بودن داستان مجموعه و نقش «یلدا» برایم جذابیت داشت و مرا ترغیب به بازی در «دل نوازان» کرد. خیلی از هم نسلان من به واقع در زندگی، با چنین مشکلاتی روبه رو هستند و زندگی آن ها مانند یلداست.
    ● هنگام ضبط اولین پلانی که در آن بازی کردید چه حسی داشتید؟
    ▪ چند روز بعد از بستن قرارداد، جلوی دوربین «دل نوازان» بازی کردم. تا آن روز اعضای گروه را ندیده بودم و هیچ کدام شان را نمی شناختم. به همین دلیل معذب بودم چون همه بازیگران شناخت قبلی از یکدیگر داشتند. ابتدا احساس غریبی کردم ولی اندکی که گذشت، متوجه شدم کارگردان با مدیریت خوبی که در کار دارد، گروه شاد و سرحالی را گردهم آورده است که به هم انرژی مثبت می دهند. با این وجود پس از ورودم همه مرا پذیرفتند. البته استرس هم داشتم چون قرار بود برای نخستین بار در یک مجموعه روتین، نقش مهمی را در کنار پیشکسوتان سینما، تئاتر و تلویزیون بازی کنم، البته در اولین حضور سینمایی ام -لج و لج بازی- هم اتفاق خوبی برایم افتاد. در کنار بازیگران مطرح سینما بازی کردم اگرچه استرس داشتم. اما هنگام بازی در مجموعه «دل نوازان» این استرس کم تر بود. نگرانی ام از این بابت بود که مبادا بد بازی کنم.
    ● با توجه به این که «دل نوازان» با یک فشردگی خاص تصویربرداری می شود تا به پخش برسد، فکر نمی کنید به عنوان اولین تجربه تلویزیونی تان کار سختی را انتخاب کردید؟
    ▪ خواست خداوند و سپس قسمت بود که در مجموعه «دل نوازان» بازی کنم. در اولین حضور سینمایی ام نیز مانند این مجموعه شرایط دشواری را سپری کردم. چون تا آن زمان تجربه حضور در هیچ گونه کار هنری و فیلم تلویزیونی را نداشتم.
    ● در کارنامه «حسین سهیلی زاده» آثار موفق و مخاطب پسندی مثل «ترانه مادری» و «آخرین دعوت» وجود دارد. احتمال می دادید که این مجموعه هم پرمخاطب باشد؟
    ▪ تاکنون که این گونه بوده است. سهیلی زاده، مدیر، همراه و دوست خوبی است. چون این کارشان را با عشق انجام می دهند، بی شک موردپسند و استقبال مردم قرار می گیرد.
    ● آیا قبل از حضور در این مجموعه به کلاس بازیگری رفته بودید؟
    ▪ به دلیل علاقه ای که به حرفه بازیگری داشتم، از طریق چند تن از دوستانم پشت صحنه چند کار رفتم. تصور نمی کردم از سینما به تلویزیون بیایم. چون نه کلاس رفته بودم و نه پی گیر بودم که به تئاتر بروم. مانند سایر دوستان، علاقه مند شرکت در کلاس های بازیگری و فن بیان نبودم. به همین سبب ورود به عرصه بازیگری برایم تازگی داشت.
    ● اکنون که وارد این حرفه شدید آیا برای کسب تجربه بیشتر، به کلاس های بازیگری می روید؟
    ▪ کسانی که به کلاس های بازیگری و فن بیان می روند، حرفه ای تر فکر می کنند و خودشان را بیشتر می شناسند. به دلیل علاقه ای که به بازیگری دارم و در مجموعه «دل نوازان» مشغول بازی هستم، از تجربیات پیشکسوتان این عرصه برای ارائه بهتر نقش بهره جستم.
    ● برای ارائه بهتر این نقش تا چه حد با کارگردان مشورت کردید؟
    ▪ برای ارائه نقش خود درباره کار، نوع بازی و نوع بیان دیالوگ هایم، با ایشان بسیار مشورت می کنم.
    ● اگر در انتخاب نقشی در «دل نوازان» آزاد بودید، کدام نقش را انتخاب می کردید؟
    ▪ باز هم «یلدا» را انتخاب می کردم.
    ● چرا؟
    ▪ چون بخشی از خصوصیات «یلدا» به «سحر قریشی» نزدیک است. واقعی بودن نقش و داستان زندگی «یلدا» برایم اهمیت داشت. دوست داشتم نقشی بازی کنم که برایم جای کار داشته باشد و مردم آن را باور کنند.
    ● با توجه به این که «دل نوازان» هم زمان با تصویربرداری در حال پخش است، آیا براساس بازخوردها تغییری در نوع بازی آن هم در قسمت های پایانی داده اید؟
    ▪ اگر روند بازی همین طور ادامه پیدا کند خیلی بهتر است. چون مردم متوجه تغییرات می شوند و با خود می گویند «یلدا» چه قدر تغییر کرده است. البته بازخوردها در ارائه بهتر نقش به من کمک کرده است. بازی ام را که تماشا می کنم صددرصد از آن راضی نیستم. عقیده دارم اگر فلان سکانس یک بار تکرار می شد بهتر بود اگرچه هنگامی که آن سکانس را بازی کردم کارگردان تایید کرد خودم هم از بازی ام راضی بودم.
    ● به عنوان یک بازیگر، «شهرت» تا چه حد برایتان مهم است؟
    ▪ شهرت برایم اهمیتی ندارد، بلکه ارائه نقش خوب و مردم پسند برایم مهم است. من به بازی در نقش های متفاوت علاقه مندم تا این که به دنبال شهرت باشم. دوست دارم توانایی هایم را با بازی ام نشان دهم.
    ● واکنش مردم از دیدن شما پس از پخش «دل نوازان» چگونه است؟
    ▪ در خیابان و بازار، همه مرا به نام «یلدا» صدا می زنند و به یکدیگر نشان می دهند. تاکنون رفتارها و عکس العمل ها مثبت و خوب بوده است و همه «یلدا» را دوست دارند.

7. این کاربر از muhandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

میگم عجب داستانه ضاقارتی شده این دلنوازان...نه به اونکه بالایه چند هفته کله ملت و گیر آورده بودن تا یه موضوع جلو بره....حالا در عرض 4 قسمت اتابک دستگیر میشه ...جهان میمیره...ستایش رو گروگان میگیرن و کلی داستانه دیگه رخ میده
    تازه رو اسنخونه خیلی کار کرده بودنا....جالب اینه که از بدن هم جدا شده بوده( به قول بچه ها فسیل دایناسور از هم جدا نمیشه بعده این همه سال...این کله هه چرا جدا شده بود؟؟؟؟)

از همه باحال تر اشک بهزاد بود...تازه اون سر تکون دادنش واسه سوال یلدا تهه رمانتیک بود
    واسه همینه که من میگم داستانشون مشکوک میزنه ... کم کم دارم باور میکنم که راست میگن جهان قهر کرده و شایعه نیست !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

e?
    حتما اولش میزنن 9 ماه گذشت
    نه احتیاجی به این کارا نداره
    وقتی باردار شدنش از مرتبه چند روز باشه ، بدنیا آوردنش از مرتبه یک ماه هست و اطلاعی هم از گذشت زمان درج نمیشه!!!

10. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

لابد رعنا هم بعد از آزادی اتابک دوباره باهاش ازدواج میکنه و در نهایت به همراه ستایش و بهزاد و یلدا و بچشون همگی تو اون خونه سکنی می گزینند.

12. 3 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اینقدر از این سریال ایراد های الکی گرفتید که اینم تمام شد
    حالا برام جالبه ببینم سر سریال بعدی این شبکه قراره چه بلاهایی بیارید

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

آخرشم بازم پشیمون شدم چرا یه بار دیگه سریال ایرانی دیدم

15. 2 کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

لابد رعنا هم بعد از آزادی اتابک دوباره باهاش ازدواج میکنه و در نهایت به همراه ستایش و بهزاد و یلدا و بچشون همگی تو اون خونه سکنی می گزینند.
    اتابک هم مثل جهان قهر کرده و رفته .

17. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •