هکرها دارن آندرویید رو پورت میکنن واسه N900یعنی موقع استارت آپ میتونین بین آندرویید و ممو یکی رو انتخاب کنین ...
جالبه![]()
هکرها دارن آندرویید رو پورت میکنن واسه N900یعنی موقع استارت آپ میتونین بین آندرویید و ممو یکی رو انتخاب کنین ...
جالبه![]()
مولتی تسکینگ n900 واقعا عالی هستش و کار کردن رو خیلی راحت کرده.
تو قسمت ویدیو هم میتونی با نصب برنامه mediabox و یا panucci به راحتی از قابلیت مولتی تسکینگش استفاده کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايول
جالب شد!
اطلاعات ديگه اى هم داريد؟
چجورى نصب مى شه و...؟
یه ویدئو ازش تو یوتیوب هست ... ببینید !ايول
جالب شد!
اطلاعات ديگه اى هم داريد؟
چجورى نصب مى شه و...؟
هیچ راهی نیست بدون اینترنت برنامه به داخل گوشی نصب کرد؟
نصب کردن برنامه ها و پیدا کردن یک فیل مثل فایل عکس یا اهنگ مثل ویندوز موبایل I900 دنگ وفنگ و پیچ تو پیچ نداره ؟
سلام من كه به غير از خود كوشي نتونستم به هيج صورت ديكه اي برنامه روش نصب كنم
نه ،عكس و فيلم اوردنش خيلي خيلي راحته
تو منو كه بري فيلم و اهنك تو مدياست
عكس ها هم تو فوتو
فقط كافيه روشون كليك كني
به راحتي اوردن عكس و فيلم تو كوشي هاي سيمبين داره![]()
Last edited by amin n & i series; 26-01-2010 at 07:47.
یک برنامه مولتی مدیای فوق العاده برای فیلم دیدن.
اسم این برنامه SIB هستش و باید مخازن maemo extras-devel و maemo extras رو فعال کرده و دانلودش کنید.
برای کار کردن و تنظیمات این پلیر میتونید از طریق کیبورد گوشی کارها رو انجام بدید.
امکانات این برنامه واقعا جالب هستش و هنگام نگاه کردن به فیلم میتونید به موسیقی هم گوش کنید.
در ضمن این برنامه میتونه ویدئو های با فرمت mkv رو نیز پخش کنه.
اسکرین شات از محیط این برنامه:
چند تا اسکرین شات از محیط گوشی خودم:
قابلیت مولتی تسکینگ n900 باعث میشه هیچ گوشی از لحاظ مولتی مدیا به پای n900 نرسه.
به نظر من n900 فعلا بهترین گوشی از لحاظ مولتی مدیا هستش.![]()
سلام
ninja3000sh دستت درد نکنه از این اطلاعاتی که در مورد گوشی در اختیار همه گان میزاری
من چند سوال داشتم.
یکی این که روی این گوشی skype هست , درسته؟ اگه هست مثل skype کامپیوتر کار می کنه و میشه باهاش زنگ هم زد؟
سوال دیگم اینه که میشه از پ-ر-ک-س .. استفاده کرد در این گوشی واسه فیس بوک و این جور چیزا
مرسی
Last edited by Iman Bala; 26-01-2010 at 17:26.
برنامه fring که به تازگی واسه n900 ریلیز شده و شما میتونین از طریق اون کاراتون رو انجام بدین.
با ------ هم میشه استفاده کرد و مشکلی نداره.چند صفحه قبل هم طریقه کار با ------ n900 رو گذاشتم.
سلام میخواستم ببینم حافظه این گوشی را میشه کامل استفاده کرد؟روی سرعت چه تأ ثیری داره؟گوشی هنگ نمیکنه؟n97چطور؟اون مشکل پیدا میکنه؟آخه منn96دارم 8gکه پر بشه گوشی خیلی بد میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)