من الان چکار کنم؟
اون عکس دومی رو ببین اون سیاهه
به اون شهره نمیره
چیکار کنم
Help me
تو کف مرحله ی آخر موندیم
راستی ما آخر نفهمیدیم ازراییل کدومه شیطون کدومه![]()
من الان چکار کنم؟
اون عکس دومی رو ببین اون سیاهه
به اون شهره نمیره
چیکار کنم
Help me
تو کف مرحله ی آخر موندیم
راستی ما آخر نفهمیدیم ازراییل کدومه شیطون کدومه![]()
خوب مشکلی نداره به قول خودت حتما نباید teleport کنی میتونه از طریق دنیاهای مجاورش بری اونجا...
این تکه از شمشیر دقیقا اونجایی هست که تو برای اولین بار بعد از بازگشت به زمین uriel(دختره) رو می بینی و سوار اون اژدهای پرنده میشی(درست روی همون پشت بام)![]()
اگه با عکس نشون بدی ممنونت میشم
مرسی
بازم مرسی
بازم بازم مرسی![]()
ما هم تموم کردیم...
به نظرم برخلاف نظر بعضي از دوستان بازي اصلا سخت نبود رئيس ها هم اگه قلقشون بياد دستتون خيلي راحت کشته ميشن
فقط ازاينکه مي بايست برگرديم و با قدرتهاي جديد چيزهايي رو که پيدا نکرديم برداريم خوشم نيومد ،کار وقت گیر و خسته کننده ایه و Abyssal Armor را کامل نکردم البته عکسشو ديدم خوب چيزي بود
و منتظر نسخه ي بعد هستم تا 3 سوار ديگه رو ببينم چون اين وار از معدود کارکترهاي انگشت شمارييه که ازش خوشم اومد.
به اون منطقه نمیره چون اون فروشنده را در اون منطقه پیدا نکردی باید از منطقه کناریش بری.
عزرائیل همونه که بین سه مجسمه محصور بود و شما ازادش کردی و در این بازی شیطان بزرگی در کار نیست فرمانده جهنمیها Destroyer هست که شما در اخر باید با اون بجنگید.
اون عنکبوته که غیب میشه و ظاهر میشه رو چیکارش کنم ؟؟ چجوری بکشکمش ؟؟
بعد از کمی زد و خورد ،غیب میشه و در بالا ظاهر میشه و در اطرافش از اون قلاب گیرا ظاهر میشه که باید با زنجیرت اون قلاب بگیریو بپری به طرفش
نه بابا من اهل بازی نیستم اخرین بازیی که انجام دادم گلف بودفهمیدم کجا رو مگی...پس هنوز تو غول ندیدی
هیچی از اون یارو باید فقط وقتی میخواد بهت حمله کنه با کلیدهای جهت و alt از دست ضربه_ش در بری بعد بزنیش...همچین قلق خاصی هم نداره....
ضمنا از قرار معلوم شما خیلی توی این سبک بازی مهارت نداری اگه از روی کنجگاری گذاشتی روی درجه hard بهت پیسنهاد میکنم بازی رو از اول بری و درجه سختیش رو کمتر کنی...چون بعدا به مشکل برمیخوری!!
![]()
این بازی ها خیلی توپه
خوب بگذریم
من روی ایزی گذاشتمش
ولی هنوزم توش موندم
سلام به آل
ما هم بازی رو تموم کردیم
بروبچ هر کی کمک خواست بگه.
اینم یه عکس هنری به قول بروبچ.
امید وارم ایران هم بتونه از این بازی ها بسازه
عکس خوشگلی گرفتی
من دوبار تتمومش کردم البته 2 هفتهای میشه
کسی بازی نثل این واسه PC سراغ نداره؟
دقیقا مثل این بازی نه تقریبا توی نسل خودش برای pc تکه...
ولی بازی توی این سبک نزدیکترین بازی بهش میشه به سری devil may cry اشاره کرد که تقریبا از نظر اکشن توی همین مایه هاست و البته از نظر داستان هم دست کمی از این بازی نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)