اینم چند عکس از مرحله آخر بازی:
![]()
اینم چند عکس از مرحله آخر بازی:
![]()
Last edited by M.Hessam; 31-05-2008 at 04:14.
سلام دوستان این بازی واقعآ اخر بازی بود پاسال من که خیلی ازش خوشم اومد وقتی تمومش کردم تمام فکرم این بود که چطور داستان بعدی رو میخوان با اخر این یکی مچش کنن خوب کسی خبری نداره از سری جدید و اینکه داستان اون ادامه این سری هست و یا نه ........؟
اینطور که من خبر دارم سم عزیزمون پیر تر شده ها؟
آقای ahmad08 عزیز تو که تمومش کردی سیواشو برای من آپلود کن بازی من تو یکی از مراحل می پره بیرون تو تا آدرسم با سرچ پیدا کردم اما دوتا شون خرابن پس اگه می تونی اپلودش کن دستت درد نکنه
این مرحله لعنتی
این هدف ها چیه که من پیداشون نمیکنم
یکی اون کده هست که اونو میدونم
مکعب رو تموم کردم
یارو چیزها رو هم که باید در اون جای مخصوصش قرار بدیم و 14 بود رو هم میدونم
اون بمبه چیه ؟
اون قسمت اسکن انگشت چیه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Scan fingerprint to access lock - برای باز کردن صفحه اسکن انگشت, اثر انگشت اسکن کنید.نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این منظور حداقل بایستی یکی از 5 اثر انگشت اعضای مهم JBA رو اسکن کنید که برای رسیدن به اتاق مراقبت لازم هست.
پس کلید Crtl رو نگه دارید, حالت Fingerprint Scanner رو فعال کنید و کلید E رو بزنید. 5 اثر انگشت رو در این مکانها میتونید پیدا کنید:
- Emile Dufraisne - در کنار صفحه کلید کامپیوتر روی میز, که ایمیل آنرا باز کردین.
- Carson Moss - کنار صفحه اسکن چشم, ورودی اتاق بازپرسی (شکنجه)
- Stanley Dayton - کنار صفحه کلید, ورودی اتاق سرور
- Jamie Washington - روی در یخچال, آشپزخانه
- Enrica Villablanca - روی در کابینت ها, درمانگاه, اتاقی که اولین بار با Enrica روبه رو شدید.
Obtain visual proof of bomb - به وسیله مشاهده از وجود بمب آگاه شوید.
برای این منظور شما باید خودتون رو به اتاق نظارت برسونید و کامپیوتری رو پیدا کنید که تصویر بمب در آزمایشگاه رو نشون میده.
پس به طبقه بالا, کوریدور امنیتی پایین برید تا به دری برسید که به وسیله دستگاه اسکن اثر انگشت باز میشه.
بعد در کوریدور امنیتی بالا به دنبال Moss برید تا به اتاق نظارت برسید. از طریق کامپیوتر محل بمب در آزمایشگاه رو ببینید...
در پایان کار با سه هدف روبه رو میشد که باید یکی رو انتخاب کنید:
Allow Cruise Ship Explosion - هدف JBA رو انتخاب کنید و بگذارید تا کشتی تفریحی (مرحله قبل) منفجر بشه.
Stop Cruise Ship Explosion - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. سپس Enrica توسط Emile کشته میشه.
Frame Enrica - هدف NSA رو انتخاب کنید و جلوی انفجار کشتی تفریحی رو بگیرید. پاپوش برای Enrica درست سپس Enrica توسط Emile کشته میشه.
سلام
اقا من تو مرحله 3 گیر کردم همون مرحله که باید یک گاو صندوق رو پیدا کنیم و حدود 25 دقیقه وقت داریم
من گاو صندوق رو پیدا کردم و بازش کردم حالا باید چکار کنم؟
البته قبل از باز کردن گاو صندوق قفل دو تا کامپیوتر رو هم باز کردم اولیش بالای پشت بام بود و دومیش هم تو اتاق اون دختره البته یکی دیگه هم هست که توی یه اتاقه که پر از تجهیزاته اون رو هم بعد از باز کردن گاو صندوق بازش کردم
حالا من باید چکار کنم؟
هر جا میرم مرحله تموم نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
![]()
بچه ها این بازی مگه چند پایان داره؟؟
چون من در بعضی جاها حق انتخاب داشتم.برای مثال در بعضی مواقع هدف شلیک رو من تعیین می کردم
تازه ، من اصلا مکعب رو حل نکردم ! ولی تونستم برم مرحله ی بعدی و بازی رو تموم کردم
من بازي رو با 3 پايان متفاوت تموم كردم و.1.يادمه بمب رو خنثي كردم و fbi سمو دستگير كرد. .
2.بمب و بعد تو يه كشتي يه بمب ديگه كه سريع سم از كشتي پريد بيرون.
3.والا چون خيلي وقت بازي كردم1كي ديگش يادم نيست شرمنده
Last edited by JING3LKHAN; 20-07-2008 at 18:16.
با سلام
من توی مرحله 4 گیر کردم
همون جا که هوا سرد و برف بد رقمی میاد و داخل کشتی هستم
ماموریت seize the super tanker هست توی نقشه یه کاپیتان نوشته
ولی هر راهی میرم به این کاپیتان نمی رسم
چه کار کنم؟
اونجا باید بگردی و تا اونجایی که میتونی جاسوسی کنی !سلام
اقا من تو مرحله 3 گیر کردم همون مرحله که باید یک گاو صندوق رو پیدا کنیم و حدود 25 دقیقه وقت داریم
من گاو صندوق رو پیدا کردم و بازش کردم حالا باید چکار کنم؟
البته قبل از باز کردن گاو صندوق قفل دو تا کامپیوتر رو هم باز کردم اولیش بالای پشت بام بود و دومیش هم تو اتاق اون دختره البته یکی دیگه هم هست که توی یه اتاقه که پر از تجهیزاته اون رو هم بعد از باز کردن گاو صندوق بازش کردم
حالا من باید چکار کنم؟
هر جا میرم مرحله تموم نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
![]()
تا اونجایی که یادمه باید بری طبقه ی بالا و بدون اینکه کسی بفهمه آنتشون رو سقط کنی .
یکی دیگه هم بود باید میرفتی اتاق های سرور و توی سیستمشون تروج آپلود کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)