برای من 38 تا بیشتر نمیده
در صورتی که سال پیش با رتبه ی بدتر از این 250 تا رو کامل دادش
برای من 38 تا بیشتر نمیده
در صورتی که سال پیش با رتبه ی بدتر از این 250 تا رو کامل دادش
زیاد به این سیستم انتخاب رشته مجازی سنجش اطمینان نکنین.من واسه دوستمو نگاه کردم 2100 منطقه 1 انسانی بود اینجور که تو این نوشته بود حتی مدیریت غیر انتفاعی تهران هم قبول نمیشه !!!
عجبا !!!![]()
زیاد نگران نباش چون شانس قبولی از بالا به پایین زیاد میشه و شانس قبولیت تو این رشته ی اول و دوم کمهماشاا.. به نرم افزار انتخاب رشته ی سازمان سنجش
انتخاب اول و دوم من رو (ریاضی ) ببینید چی زده
تفسيرقران مجيد//دانشكده هاي علوم قراني سازمان اوقاف وامورخيريه/روزانه/کارشناسي/شيراز 1
تفسيرقران مجيد//دانشكده هاي علوم قراني سازمان اوقاف وامورخيريه/روزانه/کارشناسي/مشهد: دی
من که هرچی شماره می خواست 11111111111دادمراستی قلم چی هم شماره داوطلبی ها ی ما رو قبل کنکور تلفنی گرفته بود! نره انتخاب رشته نکنه..اینا میخوان بااین اطلاعات کارتی که بهشون میدی برن ازتو سایت سازمان سنجش برات انتخاب رشته کنن بعد بگن بفرما کارکارشناسای مابوده![]()
انتخاب رشته سازمان سنجش واقعا بیخوده....
من که 660 شدم به جز فیزیک شریفهیچی از شریف بهم پیشنهاد نداد.. دیگه مهندسی شیمی و آی تی شریف تابلو که قبولم دیگه... تازه واسه آی تی بومی تهران هم هستم پارسال آخرین رتبه قبولی آی تی شریف 1194 بود
پس چه جوری میگن که با توجه به قبولی های پارسال انتخاب رشته میکنه؟؟!!
زیاد اعتماد نکنین بهش، خیلی دست پایین پیشنهاد میده
نهمن میتونم برسم شریفم اس ام اس داد برام که برید تو سایت و ثبت نام کنید اما اگه دعوت نامه بیاد دوتا شو میرم اگه نیاد نهمن خودم خونه نبودم با بابام صحبت کردن
بیاد هم نمیشه رفت.با توپولف فرض محال برسیم هم بازم تا برسیم تموم میشه!!!
پ.ن:همین الان از شریغ هم زنگ زدن.این یکی گفت از سایتش ثبت نام کنین اگه میخواین.
اقا این گزینه دو خوبه؟
با با شما خوبید من با همین تراز رتبم شده 22000![]()
دوستان رتبه 10 رشته ریاضی شهریار آقایی میبدی از دبیرستان علامه حلی تهران بود نفر اول هم تو یکی از بهترین دبیرستان های ایران یعنی تیزهوشان شهید بهشتی ساری بود میخوام اینو بگم بهترین رتبه ها ماله مدارس تیزهوشانه در صد ریاضی نفر اول 98 و شیمی فک کنم 97 درصد بود.
ریاضی 20 درصد تفاوت داره 72 شده 52
زیست 10 درصد
فیزیک 7 درصد
معارف 5 درصد
ادبیاتم رفته بالا حالا مثل شیمی
ادبیات حساب کردم 51 شده 73 و شیمی 70 شده 81 !
اونوقت زبانم هیچ تغییری نکرده و دقیقا 89 هست
ربته سهمیه شده 330
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)