تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 354 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بازم سلام ....

الان ریویو این گوشی رو تو GSMARIA داشتم میخوندم ... یه چیز در قسمت کیفیت صداش گفت واقعا کف کردم ... حتی اپل رو هم میزاره تو جیبش !!!

راستی قیمت مموری این گوشی الان تو همون علائدین چنده ؟
    1 گیگ و 2 گیگ و 4 گیگ هرکدوم چنده . از این کیفیت معمولی ها میخوام .
    و اونایی که 175 با گارانتی ماکروتل خریده بودن همون طبقه ی 6 علائدین بود ؟ کدوم واحد ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بازم سلام ....

الان ریویو این گوشی رو تو GSMARIA داشتم میخوندم ... یه چیز در قسمت کیفیت صداش گفت واقعا کف کردم ... حتی اپل رو هم میزاره تو جیبش !!!

و اونایی که 175 با گارانتی ماکروتل خریده بودن همون طبقه ی 6 علائدین بود ؟ کدوم واحد ؟
    در مورد اون فروشگاه ... الان من تو سایت ماکروتل کل نمایندگی های تهران رو دیدم ... حدود سه تا هستن تو طبقه 6 علائدین .

دوستانی که خریدن بگن کدوم یکی از این نمایندگی ها بوده .

اینم لیست نمایندگی های تهران :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام ....

قيمت مموري 4گيگ توشيبا 11تومن. 1گيگ و 2گيگ هم از اين ارزون تره ديگه.
    طبقه 6 رو بگردي قيمت هاي متفاوتي پيدا ميكني. يه كم بگرد بهترين قيمت رو بخر

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

قيمت مموري 4گيگ توشيبا 11تومن. 1گيگ و 2گيگ هم از اين ارزون تره ديگه.
    طبقه 6 رو بگردي قيمت هاي متفاوتي پيدا ميكني. يه كم بگرد بهترين قيمت رو بخر

قیمت 8 گیگ توشیبا 23تومنه.قیمت 2 گیگ توشیبا 7 تومنه.1 گیگ هم دیگه نیست.
    درسته طبقه 6 کلا 20-30 تا مغازه داره دونه دونه بپرس هرکدوم ارزون تر بود ازش بگیر.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

نه آخه بعضی از دوستان گفتن از طبقه 6 با گارانتی ماکروتل گرفتن 175 . میخواستم بدونم دقیقا کدوم مغازست .

آخه خودم نمیرم ... یکی از آشناهام که تهرانه قراره برام بگیره . برای همین میگم ، طرف زیاد نگرده !! دی:

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

نه آخه بعضی از دوستان گفتن از طبقه 6 با گارانتی ماکروتل گرفتن 175 . میخواستم بدونم دقیقا کدوم مغازست .

آخه خودم نمیرم ... یکی از آشناهام که تهرانه قراره برام بگیره . برای همین میگم ، طرف زیاد نگرده !! دی:
    اون دوستان 175 گرفتن شاید ارزون ترم گیر بیاد.
    ممکنه تو طبقه 6 یک مغازه باشه تا 170 هم بده.پس باید یکم گشت.اما اگه حال گشتن نداره به طرف بگو بره انتهای سالن.(همین که از پله برقی اومد بالا مستقیم ته سالن).اون میده 175.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اون دوستان 175 گرفتن شاید ارزون ترم گیر بیاد.
    ممکنه تو طبقه 6 یک مغازه باشه تا 170 هم بده.پس باید یکم گشت.اما اگه حال گشتن نداره به طرف بگو بره انتهای سالن.(همین که از پله برقی اومد بالا مستقیم ته سالن).اون میده 175.
    خیلی متشکر ... دیگه خرید تصویب شد ...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگي
    دوستان ميخواستم بدونم اين گوشي امكان قرار دادن عكس براي مخاطب رو داره و همچنين ميشه عكس دلخواه رو روي دسكتاپ گذاشت ممنون ميشم جواب بدين

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگي
    دوستان ميخواستم بدونم اين گوشي امكان قرار دادن عكس براي مخاطب رو داره و همچنين ميشه عكس دلخواه رو روي دسكتاپ گذاشت ممنون ميشم جواب بدين
    با اجازه بزرگترها، بـــــــــــــــــــله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13 SAMSUNG s5233 STAR

سلام بچه ها
    من یه 3 هفته ای میشه که استار گرفتم قبل از خریدشم کلی تحقیق کردم و این ور اون ور زدم و حتی کل پست های این فریم رو هم خوندم و در آخر هم از طبقه 6 علاالدین با گارانتی اصلی مایکروتل گرفتم + محافظ صفحه + یه رم 4 گیگ توشیبا . تو این 3 هفته حسابی با گوشی حال کردم اما یه سری مشکلات اساسی باهاش دارم :

1. اول اینکه این گوشی اصلا آنتن دهیش خوب نیست !! البته برای کسایی که محل زندگیشون خوب آنتن میده این مسئله مسلما به چشم نمیاد ولی تو این مدت حسابی اعصاب منو خورد کرده !! خونه ما یه جورایی نقطه کوره . همراه اول که آنتن دهیش فقط در حد اس ام اسه اما ایرانسل خیلی خوب جواب میده . من یه P990 هم دارم با اون هیچ مشکلی نداشتم و ندارم هم اس ام اس میدم هرکی هم زنگ بزنه جواب میدم خیلی خیلی کم پیش اومده که صدا بخواد قطع و وصل بشه یا اصلا نیاد اما این استار واقعا اعصاب منو خورد کرده تا حالا نشده وقتی خونم یکی زنگ بزنه و بتونم درست حسابی با طرف حرف بزنم!! یا صدای طرف نمی یاد یا صدای من نمی ره و طرف همش الو الو می کنه!!
    همین طور که میدونید گوشی SIM Refreshing داره و وقتی شما برای یه مدت آنتن ندارید رو صفحه اینو می نویسه و میگرده واسه آنتن البته این کار چند ثانیه بیشتر زمان نمیبره. اولش به نظرم خیلی خوب میومد اما مشکلش اینجاس که وقتی این حالت پیش میاد شما تو اون چند ثانیه نمی تونید کار دیگه با گوشی انجام بدید و تا حالا چند بار شده که دراز کشیدم رو تخت و دارم با هندس فری آهنگ گوش می دم اما چون اینجا خوب آنتن نمیده میره روی SIM Refreshing و برای چند ثانیه وسط آهنگ گوش دادن صدا قطع میشه !!!!!! حالا حساب کنید هرز گاهی این جوری بشه و وسط آهنگ هی ضد حال بخورید

2. یه مشکل عجیب دیگه که تا حالا ندیدم کسی داشته باشه این هست که گوشی من در حالت QWERTY علامت سوال نداره و به جای علامت سوال میرگول ( , ) رو داره و در واقع در حالت QWERTY میرگول 2تا هست و علامت سوال نیست!! البته در حالت معمولی که گوشی رو صاف گرفتم علامت سوال دارم. من عکس کیبورد این گوشی رو تو حالت QWERTY تو gsmarena دیدم اون علامت سوال داره اما من جاش ویرگول دارم! البته علامت سوال زیاد مهم نیست میتونم گوشی رو صاف کنم و از علامت سوال استفاده کنم یا تو همون حالت QWERTY از علامت سوال بر عکس استفاده کنم. در ضمن گوشیم گارانتی اصلی ماکروتله فریم ور هم این هست : S523AJPIE9
    کسی دیگه این مشکل رو نداره ؟

البته این گوشی یه سری مشکلات دیگه هم داره مثل : کیفیت بده دوربین- خش افتادن پشت گوشی- هرزگاهی ریستارت شدن موقع بلوتوث های حجم بالا- جا گرفتن فقط 500 تا اس ام اس و ... البته اینم بگم نمی خوام بزنم تو سر گوشی چون خودم تو این مدت خیلی باهاش حال کردم و به نظر من با توجه به قیمتش عالیه و این قدر خوبی داره که بدیاش به چشم نیاد و هیچ گوشی هم کامل نیست و به هر حال اینم یه سری ایراداتی داره دیگه

11. 2 کاربر از miillaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •