اگر استفاده تون از سیستم بازیهای کوتاه مدت و بعد خاموش کردن سیستمه:وسترن بلک
و اگر سیستمتون علاوه بر بازی زمان زیادی روشن میمونه:وسترن گرین 64 یا 32(فرق زیاد محسوسی ندارن جز تو چند تا تست آزمایشگاهی)
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
اگر استفاده تون از سیستم بازیهای کوتاه مدت و بعد خاموش کردن سیستمه:وسترن بلک
و اگر سیستمتون علاوه بر بازی زمان زیادی روشن میمونه:وسترن گرین 64 یا 32(فرق زیاد محسوسی ندارن جز تو چند تا تست آزمایشگاهی)
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
اگه سیستم زمان زیادی روشن بمونه و هارد ما پر سرعت مثل black یا 7200.12 باشه چه مشکلی داره؟و اگر سیستمتون علاوه بر بازی زمان زیادی روشن میمونه:وسترن گرین 64 یا 32(فرق زیاد محسوسی ندارن جز تو چند تا تست آزمایشگاهی)
مشکل خاصی پیش نمیاره جز:
-مصرف برق سیستم رو بالا میبره
-استهلاک سیستم رو بیشتر میکنه بخصوص تو مواقعی که سیستم برای دانلودهای 24 ساعته روشن میمونه
بهر حال این موردیه که وسترن دیجیتال راه حلش رو خودش ارائه داده و اون استفاده از هاردهای سری گرینه این شرکته
هاردهای بلک در عین کارآمدی،از سرعت چرخش هد با حداکثر سرعت بهره میبرن که این موضوع روی دو موردی که بالا گفتم اثر گذاره ؛ تو هاردهای سری گرین این مورد به خود هارد واگذار شده
Last edited by alpha007; 26-11-2010 at 08:11.
اول از همه چی دستت درد نکنه که جواب دادی
یه سوال کوچیک دیگه دوست عزیز:من گفتم زیاد با کامپیوتر بازیهای سنگین مثل فوتبال و نیدفراسپید و سیمز و ... میکنم شاید روزی به 6 یا 7 ساعتم بکشه و سیستم هم واسه کارای دیگه مثل اینترنت و فیلم دیدن و غیره... حدود 3 یا 4 ساعت یا حتی بیشتر روشن میمونه که روزانه حداکثر 12 یا 13 ساعت باید روشن بمونه { اخه دوتا برادر کوچکتر دارم اونا هم سهمی دارن واسه کار با سیستم داداش } خلاصه اگه سیستم من حداقل روزی 7 ساعت یا حداکثر 14 ساعت بخواد روشن بمونه کدوم هاردو توصیه میکنی از بین سری گرین و بلک که هم سرعت بالاتری داشته باشه و استهکام بهتر در برابر نوسانات برقی و... و هم طول عمر بیشتر و سوختگی کمتر.
راستی بعضی شبها هم سیستم واسه دانلود تا صبح روشن میمونه.
مصرف برقشو کاری ندارم پس مصرفشو در نظر نگیر فقط کیفیت هارد واسم مهمه...
با تشکر از اینکه جواب سوالامو میدی![]()
Last edited by sinasarfaraz; 26-11-2010 at 16:26.
دوستانی که تو انتخاب هارد حر فه ای ان
می خوام یه هارد بگیرم و مادر بردم ساتا 6 داره
حالا موندم چی بگیرم؟ صبر کنم تا هارد های ساتا 6 بیان یا بخرم/؟
2 تا بگیرم بهتره یا یکی؟
شما چیزی پیشنهاد میدین؟
سلام
من یه هارد 500gb میخاستم.قیمتش هر چی کمتر بهتر کارم نرم افزارای معمولی و بازی هست.چی بخرم؟قیمتش خیلی مهمه حدود 50 تومن مادربردم asus p5k epu
thanks a lot
Last edited by amir_91; 26-11-2010 at 19:36.
سلام...
اگه همین بحث پیشنهاد هارد رو تو یه سری تاپیکها و انجمنها مطرح کنید و ازشون درخواست هاردی با ویژگیهایی که ذکر کردید رو داشته باشید یه تعداد بی معطلی تنها از روی شنیده های خودشون هارد بلک رو پیشنهاد میدن
و اما پیشنهاد من:
اول از همه اولویت بندی کنید که براتون بازیها مهمه یا دانلود شبانه و نت و ...
اگه روشن موندن شبانه سیستم،کار طولانی یا حتی استفاده طولانی مدت روزانه تو اولویته هارد گرین
و اگه صرفا بازی تو اولویته هارد بلک
و اگه 50-50 هر دو این موارد رو بکار میبرید هارد بلک.البته این مورد رو با توجه به مهم نبودن مصرف برق عنوان کردم
و اما بطور کلی استهلاک هارد گرین کمتر،عمر بالاتر و مصرف برق کمتری داره
این نوع هاردها به عنوان نسل جدید ابزارهای ذخیره سازی در حال یکه تازیه
امیدوارم موفق باشید
Last edited by alpha007; 27-11-2010 at 22:07.
شرکتهای مربوطه خیال ندارن هاردهای ساتا6 رو فعلا تو بازار بریزن
مدتها از عرضه شون تو بازارهای بین المللی میگذره اما اینجا...!
خرید 2 هارد اصلا نیاز نیست مگه برای raid
با ظرفیت 500 تقریبا از تمام برندهای موجود بازار میتونید چیزی که میخوایید رو تهیه کنید
فقط کافیه یه سر به بازار بزنید
موفق باشید
دستت طلا
پس با گفته های شما اول اولویت بندی میکنم بیشتر چه کاری واسم مهمه
اولویت اول من بازیه و بعدش نت و...
درضمن دانلود شبانه زیاد ندارم شاید هفته ای یکبار یا شایدم ماهی یکبار.
پس به گفته ی شما اگر با سیستم بازی زیاد و کار طولانی { استفاده ی طولانی مدت در طول روز } و... انجام بدم شما هارد سری بلک رو توصیه میکنید
دو تا سوال دیگه داشتم : شما که میگید سری گرین دارای عمر بالاتر هست یعنی چقدر طول عمره هارد سری گرین با بلک تفاوت داره
و
این کلمه ی *استهلاک کمتر* رو که به کار بردین یعنی چه؟.... ایا هرچی استحلاک کمتر باشه بهتره یا هرچی بیشتر باشه... و تفاوت استهلاک سری گیرین با سری بلک چقدر هست
ممنون میشم جواب بدی
با تشکر از alpha ی عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)