تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 1024 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

قیمت دقیقش 260 هزار تومان هست
    پارسال 220 تومن و این حدودا بود!

راستی اگه میخواین مهر به بعد هم کانون برید همین الان تابستون و مهر به بعد رو با هم بنویسید! چون آخرای تابستون اگه بخواین آزمونای مهر به بعد رو ثبت نام کنید باید همین حدود 260 تومن رو بدید! ( بالاخره اینجا ایرانه... فرق فوکوله : دی )

2. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

من 88 بودم خوشحال می شم اگر در مورد این که کدوم کتاب یا اموزشگاه خوبه یا بده یا چیز های دیگه اگر سوالی بود کمی راهنمایی کنم به نظر من اموزشگاه لازمه حتی یک درس مگر اینکه مدرسه ی خوبی داشته باشی پارسال اموزشگاه فقط به من از لحاظ درسی کمک نکرد ازلحاظ روحی هم کمک کرد من
    تو این یک سال خیلی عوض شدم یادتون باشه مهم ترین چیز توکل به خداست هیچ کی باور نمی کنه من از 4 تیر87 تا 2 تیر88 یک ضرب خوندم بدون یک بار خسته شدن از روزی 5 ساعت تا روزی 12 ساعت من قبلش همچین اعتقادات درست و حسابی نداشتم ولی تو این یک سال انقدر کمک بهم رسید بر خسب اتفاق که باورش برای خودم هم مشکله من کسی بودم که ریاضی اول دبیرستان افتاد سال دوم هم تجدید داشتم سال سوم هم معدلم 15 شد روزی 10 دقیقه هم درس نمی خوندم یک دفعه چی شد که کمتر از 10 ساعت می خوندم یا توی یک ازمون بالای 1000 می شدم گریم می گرفت اینا همش عنایات خدای متعاله که تازه اونجوری که باید تا حدودی شناختمش به نظر من کنکور دیوار نیست سکوی پرتابه که می تونید باهاش به اوج برسید به نظر من مهمترین چیز تو این یک سال خودسازیه نه قبولی کنکور چون بهتون قول می دم که با خودسازی قبولیه کنکور هم می اید
    موفق باشید
    یا حق
    Last edited by alisahaf70; 10-07-2009 at 10:33.

4. 11 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

پارسال 220 تومن و این حدودا بود!

راستی اگه میخواین مهر به بعد هم کانون برید همین الان تابستون و مهر به بعد رو با هم بنویسید! چون آخرای تابستون اگه بخواین آزمونای مهر به بعد رو ثبت نام کنید باید همین حدود 260 تومن رو بدید! ( بالاخره اینجا ایرانه... فرق فوکوله : دی )

سیستم قلم چی این طوری هست که تا قیمتای جدید نیموده با هر قیمتی که ثبت نام کرده باشی همون قدر باید بدی و بعدا دیگه زیادش نمی کنن...من خودم پارسال با 220 واسه امسال ثبت نام کردم منم مثل این دوستمون توصیه می کنم اگه از مهرم می خوایین برین همین الان ثبت نام کنین

6. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من 88 بودم خوشحال می شم اگر در مورد این که کدوم کتاب یا اموزشگاه خوبه یا بده یا چیز های دیگه اگر سوالی بود کمی راهنمایی کنم به نظر من اموزشگاه لازمه حتی یک درس مگر اینکه مدرسه ی خوبی داشته باشی پارسال اموزشگاه فقط به من از لحاظ درسی کمک نکرد ازلحاظ روحی هم کمک کرد من
    تو این یک سال خیلی عوض شدم یادتون باشه مهم ترین چیز توکل به خداست هیچ کی باور نمی کنه من از 4 تیر87 تا 2 تیر88 یک ضرب خوندم بدون یک بار خسته شدن از روزی 5 ساعت تا روزی 12 ساعت من قبلش همچین اعتقادات درست و حسابی نداشتم ولی تو این یک سال انقدر کمک بهم رسید بر خسب اتفاق که باورش برای خودم هم مشکله من کسی بودم که ریاضی اول دبیرستان افتاد سال دوم هم تجدید داشتم سال سوم هم معدلم 15 شد روزی 10 دقیقه هم درس نمی خوندم یک دفعه چی شد که کمتر از 10 ساعت می خوندم یا توی یک ازمون بالای 1000 می شدم گریم می گرفت اینا همش عنایات خدای متعاله که تازه اونجوری که باید شناختمش به نظر من کنکور دیوار نیست سکوی پرتابه که می تونید باهاش به اوج برسید به نظر من مهمترین چیز تو این یک سال خودسازیه نه قبولی کنکور چون بهتون قول می دم که با خودسازی قبولیه کنکور هم می اید
    موفق باشید
    یا حق
    آره این خیلی مهمه

به نظر من عوامل موفقیت اینان:

مشخص کردن هدف - تلاش به اندازه ی بزرگیه هدف -توکل به خدا- باور موفق شدن..

8. 12 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

کاملا مخالفم!
    البته با روشی که من دارم میرم مخالفه این کار. روش من تکرار و تکراره تا جا بیفته.
    فرنوش خانوم من نگفتم دینی نخونید برای اینکه خیلی مونده تا کنکور من خودمم با حرفت موافقم که باید تکرار کرد تا بمونه تو ذهن من میگم که این وقتت ماله پایه ی اختصاصیه یعنی شما دیگه نباید مهر اینجوری پایه بخونی منظورم اینه که ارزش پایه ی اختصاصی خیلی بیشتر دینی شما میتونید به راحتی دینی رو از مهر بخونی و موفقم بشی اما حالا وقتش نیست چون باید اینقدر مسلط باشی که از هیچ سوال ریاضی که فکر کردن میخواد نترسی (بچه ها نترسید که گفتم مهر وقت خوندن پایه نیستا منظور من از پایه اون پایه ای که شما فکر میکنید نیست منظورم مسائل پایه ای ریاضیاته مثلا من خودم هندسه ها رو تابستون نخوندم خیلی از مسائل اینجوری که ماله 2 و 3 بوده رو از مهر خوندم پس نترسید من منظورم پی ستون ریاضیاته )

10. 5 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

مشخص کردن هدف - تلاش به اندازه ی بزرگیه هدف -توکل به خدا- باور موفق شدن..
    این فوق العادس همینه درستش

12. 6 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

بچه ها بچه ها : دی

براتون یه تاپیک پیدا کردم مخصوص انرژِی بگیرین بشینین بخونین
    برین تاپیک زیر از این جمله های امید وار کننده هست داخلش آدم دلش میخواد همین الان بچسبه به کتاب ولش نده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by nafas; 10-07-2009 at 10:39.

14. 4 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این فوق العادس همینه درستش
    مرسی

به نظر من اینایی که گفتم یعنی مشخص کردن هدف - تلاش به اندازه ی بزرگیه هدف -توکل به خدا- باور موفق شدن.. همگی مکمل

همن یعنی اگه یکیش نباشه یه جای کار میلنگه...

16. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[QUOTE=frnsh;3952234]
    کاملا تایید میشه!
    من میام اینجا: یه سری میگن کلاس خوبه و یه سری میگن بده.
    میرم توی جو دوستام، همشون میگن کلاس خوبه!
    تو خونه: یه سری میگن کلاس برو و یه سری میگن نرو!
    چه کنم به نظر شما؟ من فکر میکنم خودم میتونم بخونم اما تا کلاس رو امتحان نکنم نمیفهمم چطوره. اگه بخوام کلاس برم، دیفرانسیل و فیزیک رو میرم. تا الانم 1 جلسه از هرکدوم رفته که رایگانم بوده و من نتونستم برمشون! البته میتونم 2 جلسه بعدی رو برم چون واسه من که اولین بارمه رایگانه.
    اما من کاملا گیج شدم. من میتونم کلاس بگیرم اما نمیدونم واقعا خوبه یا نه! گیج اساسی شدم!
    I][/QUOTE

کلا همه چی بستگی به خودت داره .من خودم اصلا با کلاس حال نمیکنم اما دوستام بودن که کلاس رفتن و تاثیر مثبت هم داشت روشون.اما اگه کلاسم میخوای بری هر کلاسی خوب نیس.قلمچی اصلا کلاساش به درد نمی خوره.من نمیدونم کوم شهری ولی تو هر شهر کلاسایی هس با هزینه ی بالا که مسلما نتیجه میده
    در مورد شیوه ی خوندن هم به هیچگس کاری نداشته باش.اگه با تکرا نتیجه میگیری تکرار کن .شیوه ی هرکس مخصوص خودشه
    Last edited by John Doe; 10-07-2009 at 12:00.

18. 3 کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان کسی میخواد تو آزمونهای گاج ثبت نام کنه ؟ اینا چطوریه ؟

20. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •