این گرافیکش تعطیله کلا.اصلا برای بازی بهش فکر نکن.مگه بخوای بازیهای ویندوز رو بکنی باهاش!!فکر کنم یه کم از اینتل قویتره!فکر کنم سونی ول خرجی نمی کرد و همون اینتل روی سندی بریج رو می داشت بهتر بود و بیشتر سود می کرد!![]()
این گرافیکش تعطیله کلا.اصلا برای بازی بهش فکر نکن.مگه بخوای بازیهای ویندوز رو بکنی باهاش!!فکر کنم یه کم از اینتل قویتره!فکر کنم سونی ول خرجی نمی کرد و همون اینتل روی سندی بریج رو می داشت بهتر بود و بیشتر سود می کرد!![]()
یک لبتال میخوام بخرم در حدود 1600000 . برام از همه مهم تر گارانتی بعد بالا بودن امکانات از جمله ( rom , cpu hard geraphic ) . مارکشم مهم هست . لطفا راهنمایی کنید . گارانتی ایسوز چی بهتره .
با سلام:
می خواستم بدونم که تفاوت بین گرافیک ATI سری 6000 و 7000 چیه.
اصلا به طور کلی فاکتور اصلی برای طبقه بندی کارت گرافیک ها چی هستش؟
من برای طراحی میخواستم یه لپ تاپ بخرم .میخواهم بدونم که جیفرس بهتره یا ATI ؟
سلام میخواستم بدونم گرافیک GT 630 قویتره یا GT 540 ؟
حالا مورد دوم هم اینکه گرافیک 630 که تو لپتاپ دیدم 2گیگه اما 540 1 گیگ. برای اجرای بازی کدوم بهتره؟ دو گیگ گرافیک میتونه بازیا رو خوب اجرا کنه؟ مثلا یه بازی مث Battlefield 3 رو رو تنظیمات med و یا high چطور اجرا میکنه؟
مرسی
Table : Nvidia Geforce GTX 560M Vs GT 540M gaming Benchmarking Comparison
Benchmarks Nvidia GTX 560M
Nvidia Geforce GT 540M Battlefield 3 ( low resolution)
73 fps 36 fps Fifa 12 ( Ultra Setting)
216 fps 67 fps Crysis – GPU Benchmark (2007) – High 63 fps 30 fps
Gaming Benchmarking Comparison
Benchmarks GTX 630M GTX 650M Radeon HD 7670m Dirt 3 (2011) High setting 51 fps 80 fps 42 fps Battlefield 3 16 fps 32 fps 19 fps Fifa 12 106 fps 183 fps 84 fps
با این بنچمارک ها 540 بهتره ....بازم مطمئن نیسم
اینجا میتونید تفاوتشون رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخواستم بدونم اعدادی که تو این تصویر نوشته شده چیه؟ تعداد فریم بر ثانیه س یا چیز دیگه؟
و نکته دیگه اینکه برای اچرای یه بازی چند فریم بر ثانیه میتونه مناسب باشه؟ (حداقلی که کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه. )
سلام دوستان
من مدل dv6 6c65 رو دارم گرافیکشati radeon 7690m هست
بازی ghost recon future soldier رو نصب کردم تنظیمات رو بیشتر از مدیوم می کنم بازی خیلی لگ می گیره حالا:
1.بازیه خیلی گرافیکش بالاست(گرافیک 6790 واسه این بازی کمه)
2.یا مشکل از لپ تاپ من هست
تشکر![]()
خب ghost recon که فکر کنم از بتلفیلد بالاتر باشه گرافیکش.مسلما جزو بازیهای خفن حساب می شه از نظر گرافیکی.طبیعیه که این گرافیک کم بیاره.من با 6770 بتلفیلد رو نهایت روی High بازی کردم.ولی فکر کنم شما باید بتونید این بازی رو هم روی high روون اجرا کنید.از catalyst control center قسمت 3d تمام تیکهایی که نوشته use application setting رو بذارید تا فقط از تو بازی تنظیمات گرافیکی رو انجام بدید.من هنوز این بازی رو نگرفتم که تست کنم.ولی واسه بقیه بازیهای تو این سح حد اقل رو های بازی کردم و بعضیها رو رو very high.مثل mass effect3 و call of duty mw3 که تقریبا رو very high بودن یا فقط anti-alaising رو یه درجه اوردم پاینین از .very high. ولی این از اون بازیهاییه مثل battle field , crysis ,...که لپتاپهای گیم هم با اخرین تنظیمات نمی تونن خیلی خوب اجرا کنند.مگه اونهایی که gpu خیلی خفن دارن مثل m7970 gtx570 , ...
دوستان بین GT520 و 6750 و 7670 و GT525 به ترتیب کدوم قوی تره و تقریبا با چند درصد اختلاف..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)