راسیت دوستان به قول معروف By The Way....
آخرین رتبه بندی دانشگاه ها اینطوری بوده:
1-تهران
2-صنعتی اصفهان
3-شریف
4-امیرکبیر
5-فکر کنم خواجه نصیر
راسیت دوستان به قول معروف By The Way....
آخرین رتبه بندی دانشگاه ها اینطوری بوده:
1-تهران
2-صنعتی اصفهان
3-شریف
4-امیرکبیر
5-فکر کنم خواجه نصیر
میگم بچه ها اگه منم بگم دخترم!!!!!!!! اینجوری همه صفف میکشن جوابمو بدن !!!!.....بابا ما چند روزه منتظر یه جواب بودیم هیشکی یه توجه کوچیکی به ما نکرد ((((البته به جز Roham ،،ازش بی نهایت ممنونم ))) ....!!!!!!!!!!!!!
عوضش تجربه شد واسه دفعه بعدی : دیمیگم بچه ها اگه منم بگم دخترم!!!!!!!! اینجوری همه صفف میکشن جوابمو بدن !!!!.....بابا ما چند روزه منتظر یه جواب بودیم هیشکی یه توجه کوچیکی به ما نکرد ((((البته به جز Roham ،،ازش بی نهایت ممنونم ))) ....!!!!!!!!!!!!!
ببخشيد اين رتبه بندي ها رو بر چه اساس ميگن معمولا ؟
بعدش شريف چرا سوم شده !!؟؟؟
منطقه چند بودي؟
چون كتابي كه من دارم، بر اساس رشته طبقه بندي شده، نه بر اساس رتبه، در ضمن نمي دونم كه يزد منطقه چنده كه بر اساس رتبه منطقه هم نگاه كنم. شرمنده.
اگه مي خواي بگو منطقه ات را . و اينكه حتما بايد مهندسي باشه يا نه. شبانه و غير انتفاعي چطور؟
حتما واست پيدا مي كنم.
وگر نه مي توني از اين لينكي كه بچه ها گذاشته بودن.
توي قسمت اول "مرور رشته ها بر اساس وضعیت تحصیلی" چيزي كه مي خواي را جستجو كني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بتونم بيشتر كمكت كنم،خوشحال مي شم.
Last edited by ati_1991; 11-07-2009 at 13:44.
این سوال من هم هست اگه کسی میدونه بی زحمت جواب بدین.
دوستان من
اگه من مسبب اين هستم كه شما به جواب سوال هاتون نرسين، از اونهايي كه به خاطر من معطل موندن معذرت مي خوام.
اميدوارم با كمك هم ، همه جواب سوال ها مون را بگيريم.
![]()
به نظر من اینجوریه :
1-شریف 2-تهران 3-صنعتی اصفهان 4-امیر کبیر . . .
استاداي دانشگاه سمنان كه ميگين تهرانين,استاداي خوب تهران هستند يا فقط اسمشون تهرانيه و مثل بقيه اند.
سلام .همگی خسته نباشید .کسی میتونه حدس بزنه با این درصدا رتبه تو منطقه 1 چند در میاد:
ادب:70
عربی 80
معارف 85
زبان90
زمین 20
ریاضی 78
زیست 92
فیزیک70
شیمی 86
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)