دوستان اینترنتش رو چجوری فعال کنم؟ با اینکه مودم وایرلس هم دارم و شناسایی هم میکنه ولی باز نمیتونم وصل شم.با تشکر
دوستان اینترنتش رو چجوری فعال کنم؟ با اینکه مودم وایرلس هم دارم و شناسایی هم میکنه ولی باز نمیتونم وصل شم.با تشکر
عجيبه مال من كه خيلي خيلي كم پيش مياد هنگ يا ريستارت كنه شايد مال شما مشكل نرم افزاري داره
همین الان آپدیتش کردم نمیدونم شاید مشکل رفع بشه با این حال اینترنت بلد نیستم برم میزنه: web:no gateway reply
ریست رو راست میگی .. یه دفعه حتی خواستم یه مسیج باز کنم خودش ریست شد ! این مشکل مربوط به چیه ؟؟ کسی راهنمایی داره در موردش ؟
سلام
اگه ميخوای با وایرلس بري بعد از اینکه وایرلسرو با گوشي شناسایی کردی(شاید اسم وایرلست مخفی باشه) یه شماره رمز میخواد که مربوط به وایرلست هست اونو که وارد کنی کانکت ميشی
اگه با جی پی ار اس هم خواستی بگو تا یادت بدم
راستی کسی برنامه اینترنت رادیو واسه 5530 سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by amin n & i series; 18-01-2010 at 10:41.
نه مخفی نیست آخه شماره رمز هم نداره حتی آزاد آزاد اسمش هم اسکن میکنه بعد که میخواد وبسایت لود بشه یه پیغام ارور میده به این صورت: web:no gateway replyمرسی داداشی
اره مشکل همین جاست
تا رمز 10 رقمی وایرلس رو نداشته باشی امکان نداره که بتونی باهاش کار کنی
(از پیدا کردنی پیدا میکنه ولی تا رمز رو نزنی باهاش کانکت نميکنه)
والا من یه داداش دارم، با این گوشی کم کم روزی 3 مرتبه کشتی کج می گیره ! ولی تا حالا ندیدم از ریست یا هنگ کردن حرفی بزنه ..
شما سیستمتون ویروسی نیست ؟
حافظه داخلی گوشی رو خیلی پر می کنید ؟ ( حداقل 30 - 40 مگ خالی بزارید )
بار اول مموری رو با خود گوشی فرمت کردید ؟
آنتی ویروس متفرقه نصب نکردید ؟ نرم افزار یا Theme متفرقه چی ؟
با آنتی ویروس Eset چک کردم هیچ ویروسی وجود نداره .
حافظه داخلی هم 50 مگ خالیه.
مموری رو هم اصلا فرمت نکردم تا حالا.
البته خودم فکر میکنم از موقعی که نرم افزار های نصبیم زیاد شد اینطوری شده ولی خب اونها که باز نیستن فشار بیاره رو دستگاه !!
firmware جدید رو بریز مشکلت احتمالا رفع میشه.من از دیروز تاحالا که آپدیت کردم ریست یا هنگ نداشتهموفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)