تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 61 اولاول ... 747535455565758596061 آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 601

نام تاپيک: سریال رستگاران

در آغاز فعالیت *FT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    at home

پيش فرض

به نظر من که سریال بد تموم شد
    همشون مردن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

جدا این حرفارو زدی یا ....
    کار نویسنده و کارگردان رو من نمیدونم شما تشریح کن لطفا
    نویسنده نمیتونه یه سری حقایق و ضابطه هارو منکر بشه : مث این میمونه نویسنده بخواد تو فیلم نامش روز رو انکار کنه !
    البته نقد این سریال با شما به جایی نمیرسه : شمایی که همه چی رو عشقی میبینی و حق میدی که متن به هر طریقی و بدون ادله و منطق باید جلو بره دیگه پس جای بحث درش نیست . بنده گفتم ایشون مارو نادون فرضیدن ، دلیلش هم از روز روشنتر بود : بالای 20 تا ضعف بزرگ رو توی همین تاپیک بچه ها گفتن
    به قول خودت یه میانگین هم بگیری هر دو قسمت توش یه پیتوک بود به اندازه ی چنار !
    یه همچین سریالی اگه در سالهای قبل انقلاب بود حرفی نبود چونکه سطح اطلاعات و بضاعت کم بود
    همون موقع هم داشتیم در جا میزدیم
    البته با سطح توقع پایینی که شما دارید سینما و سریالامون اگه 100 سال هم بگذره و متناش و موضوعاتش آبکی و بدون هیچ اثری از مدیریت توش باشه لابد بازم ایده آله
    به سریالی که یه همچین میانگین وحشتناک خام بودن رو داره ( هم نویسنده و هم کارگردان ) چه طور یه سریال ایده آل میشه بهش گفت ؟؟؟؟
    اینجا ایرانه درست ولی دیگه نمیشه قبول کرد که بعد اینهمه مدت و با جلو رفتن همه ی کشورها ما درجا بزنیم
    این رو کره ای ها هم فهمیدن و تونستن در نبود سریالای قوی سریالای خودشون رو به ما بچپونن
    ما ایکه 100 ها برابر سریالای قویتر تاریخی از جومونگ و یانگوم میتونستیم بسازیم
    همیشه میریم دنبال راه ساده تر
    همیشه میگیم اوخی اینا تلاششون رو کردن
    سریال تاریخی هم میسازیم درش اینقدر آب میبندیم که کلا حضرت یوسفی دیگه نمیمونه و اون رو هم آب میبره !!!
    اینکه بخوایم از کسایی که کارای شباانه روزی میکنن و تقدیر کنیم روزای سال هم کم میاد : تقدیر باید دلیل موجه داشته باشه
    چرا سریالای طنزمون که مردم رو میخکوب میکنه از عواملش تقدیر نمیشه ؟؟؟!!! من هنوز آمار 76 درصدی بیننده داشتن همسران برام سواله که کو تقدیر پس ؟؟
    سر کار گذاشتن رو من نگفتم : نادان دونستن مخاطب گفتم
    نادون فرض کردن یعنی : تشبیه کردن امنیت بیمارستان به مثال امنیت جنگل
    منکر وجود انتظامات در سر در بیمارستان کردن
    تشبیه کردن محیط بیمارستان به مثال پارک
    به کاربردن ناموزون حرکات دوربین برا القای بیشتر و بهتر مفاهیم که عمل عکس داشت
    اعتراف نویسنده مبنی براینکه همه چی یهویی بود و بدون بازبینی !!!!
    لولوی سر خرمن فرض کردن پلیس !!
    اسلو و موشنهای کرر و پیاپی
    نادون فرض کردن یعنی شک نکردن امیری که فرد باهوشی نمود میکرد به اون کارت وکیل که تا زنگ زدن بهش رفت جلو ولی تا آخرین لحظه هم چیزی از شایسته نپرسید
    نادون فرض کردن یعنی . . .
    این سریال بیشتر از اینکه بخواد نون بازوی نویسنده و کارگردانش رو بخوره نون اسمهای بازیگراش رو خورد ولی بازم اونهمه ضعفای گفته شده و گفته نشده رو نمیشه کتمان کرد : چیزی هم که پر از اشتباه است در این سطح رسانه ی ملی قابل تقدیر نیست .
    نمیدونم چرا میگی‌ این سریالو ندیدی در حالی‌ که همه ی جزئیاتشو مو به مو میدونی‌ .
    دوست عزیز اگه یه سری به صفحات اول این تاپیک بزنی میبینی‌ که من جزئ اولین‌ کسایی بودم که فیلمنامرو نقد کردم ولی‌ علت نقد من مثل شما به خاطر عصبانیت از اینکه مجبور شدید (!) فیلم ساخته کشورتون رو ببینید و وقتتون رو هدر دادید نبود .
    نقد من به خاطر این بود که دوست داشتم فیلم بهتر بشه ، دوست دارم همه فیلمای ساخته کشورم بهتر بشن ، دوست دارم سینمای کشورم پیشرفت کنه .
    کدوم ایرانی دوست نداره که همه به جای ارباب حلقه‌ها در مورد شاهنامه بحث کنن ؟
    این آرزوی هر ایرانی نیست که یه روزی به جای 300، شکوه تخت جمشید ساخته بشه ؟
    آرزوی هر مسلمانی نیست که یه روزی همه مردم دنیا فیلمای پیامبرشو ببینن ؟
    اگه قرار باشه که همه مثل شما فکر کنن و انتظار یه شبه هالیوود شدن سینمای ایرانو داشته باشن و به خاطر اینکه یه ضعفایی تو فیلم هست فکر کنن بهشون توهین شده و نادون فرض شدن هیچ وقت این رویا‌ها برآورده نمیشن .
    مگه نباید از یه جائی شروع کرد؟
    مگه نباید از خطا‌ها درس گرفت ؟
    مگه نباید همه چی‌ رو تجربه کرد ؟
    فکر می‌کنید هالیوود و بالیوود از اول تو این سطح بودن ؟
    این نوع حرکات دوربین و چیزایی که گفتید درسته خیلی‌ ناشیانه ساخته شده بود ولی‌ شروع خوبی‌ بود و جای تحسین داره .
    راستی‌ کی‌ گفته که ما داریم درجا می‌زنیم ؟
    همون سینمایی که به قول شما درجا میزنه الان به رتبه چهارهم جهان صعود کرده .
    راستی‌ نگو که تا حالا تقدیر از بازیگرای طنزو ندیدی .
    تقدیر بالاتر از اینکه رئیس سازمان صدا و سیما بره سر لوکیشن فیلم برداری یه فیلم؟
    قدردانی بیشتر از اینکه یه مراسم چند شبه برای تقدیر از بازیگرای طنز تو تالار کشور برگزار بشه؟
    مگه همین چند وقت پیش ویژه برنامه تقدیر از بازیگری مسافران انجام نشد ؟
    در کل خیلی‌ ازت ممنونم که منو به خودم آوردی ، از این به بعد سعی‌ می‌کنم یه مقدار بیشتر به هنر کشورم وفادار باشم .

3. 3 کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saman.killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر من که سریال بد تموم شد
    همشون مردن!!!
    منم باهات موافقم واقعا بد تموم شدمی تونست خیلی بهتر تموم شه

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

نمیدونم چرا میگی‌ این سریالو ندیدی در حالی‌ که همه ی جزئیاتشو مو به مو میدونی‌ .
    دوست عزیز اگه یه سری به صفحات اول این تاپیک بزنی میبینی‌ که من جزئ اولین‌ کسایی بودم که فیلمنامرو نقد کردم ولی‌ علت نقد من مثل شما به خاطر عصبانیت از اینکه مجبور شدید (!) فیلم ساخته کشورتون رو ببینید و وقتتون رو هدر دادید نبود .
    نقد من به خاطر این بود که دوست داشتم فیلم بهتر بشه ، دوست دارم همه فیلمای ساخته کشورم بهتر بشن ، دوست دارم سینمای کشورم پیشرفت کنه .
    کدوم ایرانی دوست نداره که همه به جای ارباب حلقه‌ها در مورد شاهنامه بحث کنن ؟
    این آرزوی هر ایرانی نیست که یه روزی به جای 300، شکوه تخت جمشید ساخته بشه ؟
    آرزوی هر مسلمانی نیست که یه روزی همه مردم دنیا فیلمای پیامبرشو ببینن ؟
    اگه قرار باشه که همه مثل شما فکر کنن و انتظار یه شبه هالیوود شدن سینمای ایرانو داشته باشن و به خاطر اینکه یه ضعفایی تو فیلم هست فکر کنن بهشون توهین شده و نادون فرض شدن هیچ وقت این رویا‌ها برآورده نمیشن .
    سلام
    منم خودم مثل شما کل سریال رو دنبال کردم...من خودم از اولشم فیلم ایرانی زیاد میدیم و حتی یه سریال تی وی رو هم نمیذاشتم از دستم در بره....والا من از وقتی که یادمه تی وی همین بوده که هست...نظر من یه چیزی بین نظر شما و اون دوستمونه...ببین من همه ی قسمتاشو دیدم و دنبال کردم و اینجا هم نظر دادم...خودم شخصا به خاطر این دنبال کردم سریال رو چون ار اولش میدیدم و دوست نداشتم تو خماریش بمونم که آخرش چی میشه...ولی هیچ وقت نمیام تشکر کنم بگم آقا دستتون درد نکنه خیلی باحال بود سریال...یا دستتون درد نکنه 49 روز سریال ساختین...چرا؟چونکه این پول مملکته که اینا میرن باهاش سریالی میسازن که والا از 49 قسمتش 30 قسمتش وقت تلف کنیه....درسته که اینا نمیتونن یه روزه برن هوا ولی خب میتونن بعد سال ها یکم این وقت تلفیشونو کم کنن....این ضعف داستان نویسیه که داستانی مینویسن که نمیتونن کشش بدن...خب بلد نیستن چرا داستان مینویسن که مردم رو سر کار بذارن...اینکه میگم سر کار گذاشتن دقیقا منظورم اینه که این سریال رو میتونستم در اوج زیبایی تو 20 قسمت تمومش کنن و همه راضی بودن...و مردم هم مجبور نبودن که به خاطر دیدن آخر فیلم بشینن بعضی از جلف بازیهایی که تو سریال هست(مثه قربون صدقه رفتن خجسته)تحمل کنن...توی خیلی جاهای فیلم به تفکر و عقل بیننده توهین شده که همون قسمتش من اشاره کردم ولی خب خیلیا هستن براشون اصن مهم نیست...خب این اشتباهه...تا کی نباید مهم باشه برامون که کللی پول بره پای یوسف پیامبر؟اونم یه سریالی بسازن که از دهن طرف تو بیابون بخار میاد بیرون
    اگه حداقل یکم مردم براشون مهم بود از کارگردانا از همون یوسف یاد میگرفتن که درست فیلم بسازن...ولی اینا میگن که یه داستان عشقی بندازیم تو یه سریال هر چقدر هم بد باشه مردم میرن دنبالش...همین خوبه...این که نمیشه پیشرفت...این دقیقا میشه گول زدن مردم...دیگه چندین سال ما باید صبر کنیم و غصه بخوریم واسشون که بگیم اینا بالاخره خودشونو میرسونن به کارگردانای خارجی...اینطور نمیشه تا اینکه ما فیلمای اونارو قبول نکنیم و تا اینکه انتقاد نکنیم ازشون اونا میمونن رو همون چیزا...و مام همینطوری در آرزوی یه فیلم خوب موهامون سفید میشه...دیگه اینا که کارگردان یا نویسنده هستند که باید از مایی که اینجا اشکالاتشونو میگیریم بهتر بدونن که ما نشینیم سوتی بگیریم...این یعنی چی..این یعنی اینکه بیننده رو خنگ فرض کردن که اونا این چیزارو نمیفهمن ولش کن(البته من قصد توهین به هیشکیو ندارم...اگر همچین قصدی داشتم خودمم جزو یکیشون بودم...یه چیز کللی گفتم)

همون سینمایی که به قول شما درجا میزنه الان به رتبه چهارهم جهان صعود کرده .
    این سینمایی که میگید اینم نصف پولش میره پای ساختن فیلمای جلفی که وقتی میاد تو تی وی نصفشو سانسور میکنن...اینا مجبورن همچین فیلمی بسازن که بره رتبه ی چهاردهم...وقتی هم میارن تو تی وی ما نیمه و ناقص باید ببینم...اینم یعنی اینکه بعضی از کارگردانا مجبورن به خاطر مورد قبول شدن فیلمشون دست به هر کاری بزنن
    راستی‌ نگو که تا حالا تقدیر از بازیگرای طنزو ندیدی .
    تقدیر بالاتر از اینکه رئیس سازمان صدا و سیما بره سر لوکیشن فیلم برداری یه فیلم؟
    قدردانی بیشتر از اینکه یه مراسم چند شبه برای تقدیر از بازیگرای طنز تو تالار کشور برگزار بشه؟
    مگه همین چند وقت پیش ویژه برنامه تقدیر از بازیگری مسافران انجام نشد ؟
    مهمترین تقدیر واسه کارگردان واقعی و بازیگر واقعی اینه که مورد قبول مردم واقع بشه...نه اینکه رییس صدا و سیما بره پیشش...ما باید اونا رو قبول کنیم تا اونا به خودشون افتخار کنن...
    همین طنز مسافران رو هم نگاه کنی درسته که طنزه و خیلی هم فرق میکنه با رستگاران ولی ببین سریال رو جوری ساختن یا کسی نگاه نمیکنه یا اگه نگاه میکنه دیگه ولش نمیکنه...بعد رامبد جوان با اون بی تجربگیش باید بیاد سریالی بسازه که ما نتونیم اشکالی یا سوتی ایی توش ببینیم...(میدونم مقایسه ی درستی نبود)ولی همین رامبد جوان تو اون برنامه به نظرم بزرگترین اتفارخ اون استقبال مردم بود...پس همین ماییم...تا وقتی که قانع باشین به بعضی از سریالای آبکی هیچ وقت پیشرفت نخواهیم کرد..
    Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 18-08-2009 at 13:06.

6. 4 کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حیف شد تموم شد،خنده ها کردیم با این فیلم
    حیف شد...

8. 2 کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

کاش احمدرضا میمرد..
    من از اول فیلم آخرشو پیش بینی کردم.

در آغاز فعالیت princess_charming*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    all where

پيش فرض

بیکار شدیم دیگه کار نداریم.

11. 2 کاربر از princess_charming* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

کلاّ سریال قشنگی نبود.قشنگ که نبود هیچ خیلی هم ضایع بود.اون پونه هم واقعا مضخرف بازی میکرد.نمیدونم چطوری شد که احمد رضا با این که این همه قلبش وایستاد باز هم قِسر در رفت.

13. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

من که دنبالش نمیکردم ولی اون چن بارم که شانسی از رو بیکاری نگاه کردم به نظرم جالب نبود

فیلمش حزین بود

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

6

ااااااااااااااااااااااااا ااا.....

سریال تموم شده شما هنوز دارین اینجا بحث می کنین؟؟؟؟
    بابا ول کنین زلفشو...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •