من میخام واسه یک نفر از اقوام جت بگیرم ولی حتما باید فارسی داشته باشه و با انگلیسی راحت نیست. خواستم بپرسم مدلهای گارانتی دار jet با گارانتی مایکروتل هم مشکل زبان فارسی رو دارن؟
در ضمن فرق گارانتی دار با بدون گارانتی در چیه؟
من میخام واسه یک نفر از اقوام جت بگیرم ولی حتما باید فارسی داشته باشه و با انگلیسی راحت نیست. خواستم بپرسم مدلهای گارانتی دار jet با گارانتی مایکروتل هم مشکل زبان فارسی رو دارن؟
در ضمن فرق گارانتی دار با بدون گارانتی در چیه؟
Last edited by payamf1; 10-01-2010 at 11:56.
نقشه ایرانو نداره
رسول سعی نکن فایده نداره
الان نگا کردم یه فریمور جدید اومده واسش ینی ماه نوامر اومده حجمشم 80 مگ بیشتر نیست
S8000XEIK1
اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanmotori; 10-01-2010 at 15:15.
شکل ظاهری قاب پشتشون با هم فرق میکنه. ابعاد یکی است ولی ظاهر فرق داره. تو یکی از پستهای قبل شکلشون رو گذشتم. اینجا:مگه از نظر شکل ظاهری هم فرق دارن؟
یعنی این مدلی که شما میگی شیک تره؟![]()
به نظر من که مدل هولوگرام خیلی قشنگ تره و تک هست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با گارانتی ماکرتل خریدم و فارسی رو کامل ساپورت میکنه. اما به هر حال میخوام ورژن اروپا رو بریزم روش ...من میخام واسه یک نفر از اقوام جت بگیرم ولی حتما باید فارسی داشته باشه و با انگلیسی راحت نیست. خواستم بپرسم مدلهای گارانتی دار jet با گارانتی مایکروتل هم مشکل زبان فارسی رو دارن؟
فارسی هم داره حسن؟"؟؟؟؟همه چیزاش ...بعد اینو نصب کنم نقشه ی ایران بالا میاد؟؟؟؟مشکل ایجاد نمی کنه؟؟؟؟
نه دنبال فارسی نگرد ... همینو بریز تاچشو سرعتش عالی میشه
نقشه ایرانو اصلاً نداره ... فقط میتونی از گوگل مپ استفاده کنی
از گارانتی خارج می شه نصبش کنم؟؟؟؟
نه خارج نمیشه
نصبش مثله جاوا نیستا
بلدی ؟
مزایای این فریمور چیه؟؟؟؟
قیمتش تو علا چنده؟
فریم ور فارسیش (قدیمی) خوب فارسی رو ساپورت می کنه؟ کم و زیاد شدن تاچ اصلا مهم نیست؟
باید اعتراف کنم بهترین گوشیه جت تو ایران و حتی جهان
سلام.
دوستان منم میخوام اینو بگیرم.
جی پی اسش قویه ؟ یعنی زود به ماهواره وصل میشه ؟ برنامه جی پی اس با نقشه ایران داره (مثل گارمین ) ؟
کلا لطف کنید جی پی اسشو شرح بدید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)