Last edited by Ami R 940; 13-11-2009 at 23:28.
ظاهرا بعضی از دوستان مغایرت واقعیات با علایق و سلایق شخصیشون باعث شده که برای مطرح کردن عقایدشون و القاء تفکراتشون به دیگران به کارهای عجیب و غریبی رو بیارن.
از کی تا حالا بلاگهای مجانی Cnet آسیا که هر کاربری از Level 2 به بعد میتونه توش مطلب بنویسه شده مقاله سایت Cnet , جل الخالق!!
پست شما به علت اون قسمت اول و با مزه بازی داخلش حذف شد (قابل توجه جناب hrezaei)
دوستان توجه کنن که دفعه بعد با کاربرایی که اسپم میزنن و یا در تاپیک ترولینگ انجام میدن برخورد جدی میشه.
اما در مورد عمل Deinterlacing و مطلبی که این آقا در موردش مقاله نوشته خوبه که آدم اگر میخواد مقاله ای بنویسه همه موارد رو بنویسه وبسایتی که ایشون بهش استناد کرده اتفاقا وبسایت خیلی خوبی هم هست و راجب همه این موارد من و بقیه دوستان قبلا در همین تاپیک صحبت کردیم ولی ظاهرا بعضی از دوستان تازه وارد به خودشون زحمت مرور کامل تاپیکهای این انجمن رو نمیدن!!!
نقل و قول وبسایت hdtvtest.co.uk یا همین وبسایتی که این آقا به عنوان منبع بهش استناد کردن:
اگر راهی بجز تماشای برنامه هایی با رزولوشن 576i ندارید .... سیاه عمیق , رنگهای طبیعی و وضوح حرکات عالی پاناسونیک G10 بیش از حد ممکن برای جلب کردن توجه شما و دور کردن شما از کاستیها کافی هست.برای ازبین بردن نرمی تصاویر میتونید در منوی تنظیمات شارپنس پنل رو زیاد کنید یا کمی دورتر از پنل بشینید.But what if you have no choice but to watch 576i programmes, such as those from the inbuilt Freeview and Freesat tuners? All is not lost, for the Panasonic TX-P42G10’s inky blacks, natural colours and excellent motion clarity are more than adequate to enthrall you and draw your attention away from its deficiencies. To combat the softness of SD images, you can either sprinkle in a dash of measured edge enhancement via the [Sharpness] control, or simply sit farther away from the screen (which renders any video processing/ compression artefacts less visible as well).
ضمنا این سایت پنل های V10 و G10 رو به عنوان دومین و سومین پنلهای برتر تست شده انتخاب کرده.
Last edited by *Alucard*; 14-11-2009 at 16:27.
سلام
من با مرکز پاسخگویی و اطلاع رسانی پاناسونیک تماس گرفتم و آنها گفتند فعلا هیچ خبری از وارد شدن پلاسمای V10 در ایران نیست و معلوم نیست تا چه زمانی وارد بازار ایران بشه
در نتیجه اگه تصمیم به خرید دارید از بین مدلهای موجود در بازار یکی را انتخاب کنید
ضمن اینکه با توجه به دیدگاههای مطرح شده من که گیج شدم بالاخره خرید کدام تلویزیون مناسبتر است پلاسما یا ال سی دی ؟؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا .........
خوش باشید![]()
Last edited by koh; 15-11-2009 at 08:01.
اینطور که من جویا شدم از نمایندگی ها و بانیان برنامه عرضه این مدل ظاهر واس نزدیکای عید نوروز هست , اواخر بهمن , احتمال عرضه شدن اواخر بهمن زیاده , معمولا شرکت ها نزدیکای عید نوروز به مدت یک ماه اقدام به برگذاری جشنواره می کنن با اشانتیون دادن یک کارت حافظه ! و قرعه کشی چند اتومبیل ترغیب می کنند خریداران رو ! پارسال هم بانیان همچین جشنواره ای داشت . فکر می کنم برنامه بانیان برای عرضه این مدل واس جشنواره باشه
خرید تلویزیون در نزدیکای عید نوروز به صلاح نیست , اینطور که حضور ذهن دارم پارسال بین 400 تا حتی 1 میلیون کاهش قیمت داشتن مدل ها در فروردین ماه نسبت به قبل عید مدل هایی چون سری اسکارلت ال جی , چند سری سامسونگ سامسونگ و ....
Last edited by Ami R 940; 15-11-2009 at 11:54.
من چون خودم قصد خرید این مدل رو داشتم امروز زنگ زدم و بعد از کلی پشت خط وایسادن و .... با یه بنده خدایی که میگفتن مسئول بازار یابی بانیان هست صحبت کردم گفتن که تو ماه آذر این مدل به بازار میاد.(الله اعلم)![]()
بانیان دیروز زنگ زدم می گفت تا 3 ماه دیگه نزدیکای جشنواره حالا میگه آذر.نمایندگی هاشم که اتفاقا طرف مسئولش مثل خودمون ماه هاس صبر کرده واس این مدل برای خریدش ,می گفت تا دو سه ماه دیگه میاد..
عرضه این مدل تاریخی شد به خدا ,منم b650 رو گرفتم امروز , فردا میارنش. بعد از ماه ها انتظار برای v10 فک می کنم حدود 7 ماه شده تا الان .
حالم دیگه از هر چی پاناسونیک و مسئولین خاورمیانه اش به هم می خوره.
قیمت 50 اینچی این مدل در دبی حدود 2.6 رسیده به پول ایران. اینطور که با دوستم در دبی هست تماس داشتم امشب قیمت رو چند شب پیش از نمایندگی پاناسونیک پرسیده بود , ظاهرا 450 500 دلاری افزایش داشته نسبت به چند هفته پیش .
Last edited by Ami R 940; 15-11-2009 at 18:31.
مبارک باشه امیر جان ایشالا با دل خوش همیشه توش فیلم عروسی و تولد ببینی![]()
مخلصیم مهدی جیگرتوما خودته داداش
با هم انشالله روش یه دست greas of war 2 می زنیم .
Last edited by Ami R 940; 15-11-2009 at 18:48.
مباركت باشه اميرخان.
در مورد صداش و گرم كردنش بعدا زحمت بكش بهمون بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)