انشالله همين روزا كرك ميشه اما حيف كه ظاهرا اون بازي اي نيست كه منتظرش بوديم و سبكش عوض شده.
اين سبك فقط در اختيار اسپلينتر سل بود و بازيهاي ديگه هيچ وقت نتونستن جاي اون رو بگيرن و حالا خود يوبيسافت خواسته بازي رو خراب كنه.
انشالله همين روزا كرك ميشه اما حيف كه ظاهرا اون بازي اي نيست كه منتظرش بوديم و سبكش عوض شده.
اين سبك فقط در اختيار اسپلينتر سل بود و بازيهاي ديگه هيچ وقت نتونستن جاي اون رو بگيرن و حالا خود يوبيسافت خواسته بازي رو خراب كنه.
ای بابا یوبی اینم DRM ای کرد؟
خیلی دیگه شورشو درآورده.خیلی مسخرس![]()
skidrow تو توضیحات کرکش حرف خوبی زده بود: این سامانه حتی برای کسانی که بازی رو خریدن هم عذاب آوره!!!ما بازی رو برای اونها هم آسونتر کردیم!
درسته من بازیو انجام ندادم و x360نندارم و pc بازم ولی داستانه بازیو میدونم.لو بدم؟
از توی بازیه موبایلش فهمیدم داستانش چیهنگفتید لو بدم؟شوخی کردم
ولی واقعا رسما داره حالم بهم میخوره از یوبی سافت با این سیستمه مزخرفش
دومین کمپانی ای بود که ازش خوشم میومد الان آشغال ترینه
حتما میخواد prince رو هم اینطوری کنه
اگه اینطوری کنه واقعا دیگه ...............پوف ولش کنید .خودتونو ناراحت نکنید.همینه دیگه![]()
خبری نیست؟
کسی value پیدا نکرده؟
با server آفلاینی که واسه ac2 داده بودند میشه اجراش کرد ولی مثل کرک skidrow توی منو میزنه که connection failed و فقط میشه از بازی بیرون بیای...
آقا من كه اين بازي رو تا آخر رفتم ولي چنين صحنه هايي رونديدم .مخصوصا اين ريشاي زياد رو.
اگه ميدونيد كجاست به ما هم بگيد
-
![]()
Last edited by PS2PS2PS2; 27-04-2010 at 20:06. دليل: اشتباه تصويري
این عکس ها مال زمان معرفی بازیه
از اون موقع چندین بار طراحی کارکترها و داستان و ... تغییر کرده.
اصلا قرار نبود سم این ابزار آلات پیشرفته اش رو داشته باشه.
بچه ها بالاخره بازی واسه پی سی هم اومدا![]()
امروز یکی dvd رو اورده بود نخریدم تا وقتی مطمین شم میتونم کرکشو پیدا کنم توو اینترنت.
کرکشو کسی پیدا کرد لینک کنه ه تک خوری نکنین![]()
این هم کرکش مثل AC II هستش ؟؟
![]()
![]()
![]()
DRM شد بازم یعنی بازم اینترنت بازی و Vale جدید قدیم داره میشه ؟؟؟
![]()
![]()
خیلی از شرکت یوبی سافت خوشم میومد بخاطر بازیهای توپش ولی دیگه داره شورش رو در میاره
![]()
![]()
![]()
بازم ببخشید بابت اون پست. ولی این چند وقته چیزهای عجیب و غریبی توی بعضی از پستهای کاربران میبینم. منظورم شما نیستید کلا دارم میگم.
صحبت سر سایتهای های خارجی نیست. صحبت سر اینکه بعضی از سایت های فارسی زبان میان عشقی واسه خودشوت شعر ورهایی تاب میدن که در نوع خودش خنده داره !اگه میخواین سایت خارجی کلی میشناسم بگم بهتون
مثلا یه سایت نسبتا معروف رفتم توش دیدم بازی مکس پین3 و مافیا2 رو واسه فروش گذاشته. (البته این مال خیلی وقت پیشه).
واقعا اون مدیر اون سایت چی فکر کرده؟ مردم رو هالو فرض کرده؟ نباید بگیم ادمین اون سایت باید بگیم دزد. چون واقعا کارشون دزدی و کلاهبرداریه.
اکثر خبرههایی هم که میذارند همین وضعیت رو داره!
واسه همین من که با این حال زیاد زبانم خوب نیست سعی میکنم تمامی خبرهایی که میشنوم و میبینم برای سورسهای خارجی باشه. اگه هم خبر رو توی یه سایت فارسی زبان میبینم باید ترجمه درست از سورسهای معتبر خارجی باشه نه اینکه یه الف بچه بیاد یه سایت راه اندازی بکنه بعد برای خودش عشقی خبر بزاره, خبری که معلوم نیست منبعش کجاست؟! 4نفر دیگه هم اون خبر رو بخونن بیان توی فروم های دیگه بیان بگن فلان سایت (فارسی زبان) فلان خبر رو گفته !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)