در مورد عرق کردن مطمئنی؟!
من که توی عکس ها و تریلر ها چیزی ندیدم؟!
در مورد عرق کردن مطمئنی؟!
من که توی عکس ها و تریلر ها چیزی ندیدم؟!
این ترلرو عکسا که مثل اینکه خیلی با نسخه ی کامله بازی قراره فرق داشته باشه ....
تو این عکسا که من چیز خاصو متفاوتی ندیدم تریلرم که انیمیشناش عین قبل بود پس بنا بر این هنوز عکسو خبرای اصلی هنوز مونده ...
خدا کنه واقعا پیس مثل فیفا یدفه خودشو از ان وعضیتش بکنه یه پیشرفت توپ بکنه تا به فیفا ثابت شه که بره پیسی نکست زدن ینی چی؟
بابا بس کنین بازم که شروع کردین. از بازی صحبت کنین و به بازی دیگه کاری نداشته باشین. ما طرفدار PES هستیم و اونا طرفدار FIFA . ما تو تاپیک خودمون اونام تو تاپیک خودشون.
نظر شما چیه چند تا بازیکن با هم تو Motion Capture شرکت کنن. مثلا یه فوروارد با یه دفاع و یه دروازبان.چون اینجوری استایل هاشون بهتر از وقتیه که تنهایی با توپ ورمیرن.
توی تریلر به غیر از مسی چند نفر دیگه رو هم اورده بودن
فکر کنم از این free styler ها بودن
سلام!
یه نکته رو مثه اینکه باید متذکر شد!
اگه می خواین نقدی بکنین مورد نیست! نقد کنین ولی درست و حسابی و با مدرک ( عکس , ویدئو و...) نه از روی تعصب!
همه از نقد فنی طرفداری میکنن و کسی باهاش مشکلی نداره!
خلاصه دیگه از پست هایی که باعث ایجاد کل کل بشه خودداری کنید تا فضای دوستانه ای رو در انجمن شاهد باشیم!
و باعث این نشید که مجبور بشیم با بعضی از دوستان برخورد کنیم!
این پست رو هم نقل قول نکنید و این موضوع رو همین جا تمومش کنید!
ممنون!
![]()
نمی خوام اغتشاش به را بندازم ولی فکر کنم تو فیفا 09 PC یه همچین چیزی بود.
اگه حرف بدی زدم ببخشید!
با سلام......نمی خوام اغتشاش به را بندازم ولی فکر کنم تو فیفا 09 PC یه همچین چیزی بود.
اگه حرف بدی زدم ببخشید!
عرق که اونجوری نمیشه باید بازی کنی تا عرق کنی دیگه ولی ماشالا بازیکنا از همون اول بازی که میخوان بیان تو زمین خیس عرق بودن!!البته اگه بگیم عرق بودن اونا!!
بیشتر به نظر میرسید جنس پوست بازیکنها مثل کریستال بود وقتی هم نور بهش میخورد براق میشد!
صحبتهای john murphy
هفته های بسیار پر کاری ر ا پشت سر میگذاریم .....هفته گذشته با مسی در مورد motion -capture کار کردیم .
فک میکنم مسی زحمت و فشار رو تحمل کرد ...........
خبرهای جدید را بزودی زود منتشر خواهیم کرد .
![]()
سلام..
میگم حقیقت داره که واسه پی سی نیست؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)