تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 112 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1118

نام تاپيک: ◄◄ مباحث و مشکلات دیکشنری Babylon بابیلون

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی که من میخواهم برنامه بابیلون رو اجرا کنم همون اول این پیغام رو و درضمت چراغ مودمم مشخص میکنه که در وقتی بابیلون باز هستش داره یا فایل دانلود میکنه یا اپلود میکنه میخواستم بدونم مربوط به چیه در ضمن گزینه اپدیت برنامه رو هم غیر فعال کردمولی بازم موقع اجرای بابیلون مودم فعالیت رو نشون میده

این هم عکس پیغام
    درضمن دوستان ممکنه بگویید که چجوری میشه فهمید که بابیلون کرک شده است یا خیر

باتشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان لطفا ممکنه جواب بدین که پیغام بالا مربوط به چیه و چجوری میشه رفعش کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چه انجمن فعالی چشم نخوره حداقل ببندینش

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

دوستان وقتی که من میخواهم برنامه بابیلون رو اجرا کنم همون اول این پیغام رو و درضمت چراغ مودمم مشخص میکنه که در وقتی بابیلون باز هستش داره یا فایل دانلود میکنه یا اپلود میکنه میخواستم بدونم مربوط به چیه در ضمن گزینه اپدیت برنامه رو هم غیر فعال کردمولی بازم موقع اجرای بابیلون مودم فعالیت رو نشون میده

این هم عکس پیغام
    درضمن دوستان ممکنه بگویید که چجوری میشه فهمید که بابیلون کرک شده است یا خیر

باتشکر
    سلام فکر کنم برنامه کرک نشده باید کرکش کنید
    کافیه وارد برنامه بشید اگر در گوشه ی پایین سمت راست نوشته بود Buy now یعنی کرک نشده اما اگه همچین چیزی نبود یعنی کرک شده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز گزینه Buy now وجود نداره و تو بخش تنظیمات = license گزینه بابیلون 8 رو زده اکتیو ولی بازم این پیغام میاد
    یه سوال بی ربط به تاپیک: ببخشید این عکس توی امضای شما چیه
    باتشکر فروان

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز گزینه Buy now وجود نداره و تو بخش تنظیمات = license گزینه بابیلون 8 رو زده اکتیو ولی بازم این پیغام میاد
    باتشکر فروان
    اگر مربوط به کرک نباشه مربوط به دیکشنری هایی هست که میتونید از انها انلاین استفاده کنید یعنی دیکشنری ای که به صورت انلاین نوشته شده اند و حنما برای استفاده باید اینترنت داشته باشید اگر به قسمت دیکشتری هایی که نصب کردین برین اونجا جلوی دیکشتریهای انلاین عبارت Online یا Download نوشته اگر همچین چیزی پیدا کردین حذفش کنید

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مال منم امروز کرکش از کار افتاد
    یکی از دوستام میگفت یه شب سیستمش روشن بوده صبح که zonealaram رو نگاه کرده، دیده بابیلون چند صد مگ اطلاعات آپلود کرده....منم دیگه علاقه ای به استفاده ازش ندارم ، هر چند خیلی راحته اما خوب جاسوسه دیگه.

امروز اینو گرفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بد نیست فعلا دارم باهاش کار میکنم.

من اگه جای این وزرای ارتباطات بودم، تا حالا 100 تا برنامه مثل این بابیلون رو نسخه ملیش رو برای استافده مردم درست کرده بودم !

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان این بایلون هم انگار هیچ جوره با آدم راه نمیاد
    تمام تنظیمات لازم برای وصل نشدن به سرور رو انجام دادم حالا این ارور رو میده:

توضیحاتی که خود سایت بابیلون میده اینه:
    The transfer of your user's profile from the registry (where it was previously stored) to a file has failed.

دوستان راه حلی برای برطرف کردنش دارن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من بابیلون 8 با کرک روی ویندوز 7 64bit نصب کردم. مشکلم اینه که دیکشنریها رو نمیتونم نصب کنم. وقتی با دابل کلیک میخوام نصب کنم پیغام میده there was a problem sending the command to the program. از قسمت manage dictionaries هم که میخوام استفاده کنم، وقتی add dictionaries میزنم، میره وصل شه به اینترنت به جای این که یه صفحه بیاره که دیکشنری رو از روی کامپیوتر انتخاب کنم. میخواستم ببینم راهی برای این وجود داره که دیکشنریها رو دستی نصب کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

5 مشکلی خیلی عجیب برای بابیلون !

با سلام . در این چندین سال استفاده از نسخه 7 بابیلون بار اول است که اینجوری شده . عکس را ببینید

دو نوع کرک مختلف از قدیم داشتم یکی را M.C ساخته است و یکی را Alphapatcher ولی هیچکدام نتوانست بابیلون را ب راه راست برگرداند . Un install هم نمیشود ! چه مسخره !
    شاید نیاز به ریستارت داشته باشد که فعلاً نمیتوانم ریستارت کنم
    میدانید مشکل را چجوری حل کنم ؟
    نسخه های جدیدتر چون برتری خاصی بر نسخه 7 نداشته هنوز تمایل دارم با همین نسخه 7 کار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •