تو سایت اموزش پرورش قسمت حذفیات چیزی ننوشته...
اخیش فقط یکی از معنی خوندن شعر ها موونده بریم به سوی تاریخ ادبیات و معنی کلمات همین 3تا می یان واسه امتحان دیگه؟...
تو سایت اموزش پرورش قسمت حذفیات چیزی ننوشته...
اخیش فقط یکی از معنی خوندن شعر ها موونده بریم به سوی تاریخ ادبیات و معنی کلمات همین 3تا می یان واسه امتحان دیگه؟...
این هم داره 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که حفظ کردم !!هه هه .... شما چقدر سخت میگیرید!!! من برا یه امتحان هم بیش از دو ساعت وقت نذاشتم همشم خوب دادم
ولی این ادبیات بد چیزیه!!!
این تاریخ ادبیاتو که بعضی از نویسنده ها (بیکار) چند تا کتابشون(3 به بالا) رو نوشته باید حفظ کرد؟؟؟ یا اونایی که نوشته برا نوجوانان و ....
تا صفحه ی 60 هم خوندم !! هر چه قدر می ری جلو درسا جدید ترن بیشتر ادم یادش می مونه خوبه !! : دی
کدوم 2 تا؟؟؟؟قاصدک با چی؟؟؟e ?! دبیر ما گفته بود اون دو تا درس نیست ! پس خوب شد گفتید
بگید ما که نمیرسیم کل درسارو بخونیم
همش 6 تا درس خوندم...
خیلی زیاده
ترم دوم از کدوم درس شروع میشه؟؟؟(درس چندم؟)
چیو حفظ کردی؟؟؟من که حفظ کردم !!
تا صفحه ی 60 هم خوندم !! هر چه قدر می ری جلو درسا جدید ترن بیشتر ادم یادش می مونه خوبه !! : دی
تاریخ ادبیاتو؟؟؟اونوقت همش تا صفحه 60 خوندی؟
ما رفتیم سراغ درس هفتم...
Last edited by caca_caca888; 26-05-2009 at 14:06.
من 1 ساعت پیش ترم دوم رو تموم کردم الان می خوام ترم اول بخونم
ادبیات هم می گذره ولی فکر عربی تنمو می لرزونه
کل تاریخ ادبیات رو خوندم ! بعدش متنش رو الان رسیدم به شراب روحانی ! : دیچیو حفظ کردی؟؟؟
تاریخ ادبیاتو؟؟؟اونوقت همش تا صفحه 60 خوندی؟
ما رفتیم سراغ درس هفتم...
اگه قاصدک و سه پرسش حذف نیست پس چرا توی گاج و کلک هم اصلا متنش نیست ؟؟؟؟
پس در نتیجه این دوتا درس حذفه !
تا الانم 1 و 2 و 5 و 6 و 9 و 10 رو خوندم !
میرسم تموم کنم ؟
Last edited by Lamanta; 26-05-2009 at 15:51.
اون 2 تا خوب بارسال حذف بودن ! خوب گاج و کلک هم مال بارسال بودن دیگه !! بخش نامه ها امسال اومده !اگه قاصدک و سه پرسش حذف نیست پس چرا توی گاج و کلک هم اصلا متنش نیست ؟؟؟؟
پس در نتیجه این دوتا درس حذفه !
بچه ها امسال 2 نمره حفظ شعر میاد ؟ بعد هر تا شعر یا دو تا شعر ترم دوم ؟
من فکر کردم فقط من کم خوندم الان معنی شعرها رو بلدم تا ص30هم خوندم به نظرتون من تموم میکنم؟تا الانم 1 و 2 و 5 و 6 و 9 و 10 رو خوندم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)