تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 86 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم از امروز فریدون فروغی ام (جون عمم !! )

ممد زود بذار عکس ها رو دیگه... یه کامارو 70 هستش و یه 4 تا چراغ عقب هاش !!!

لامصب چراغ عقب های کامارو و اصلا کلا عقب کامارو 70 بدجوری تو مخ کار میکنه... انگار میگه بیا به من گاز بده....

2. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    فریدون جان باشه یه دوربین جور میکنم میزارم....
    راستی این چراغهایی که داده یه چیز مهم کم داره اونم زه دور اون چراغ کوچولو وسطه که جلوه ی خاصی میده...که نداره...
    حالا من خودم 2 تا زه دارم میتونم بزارم روی اون البته میزارم روی چراغ دنده عقب....بعدآ با عکس نشونتون میدم....

4. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آها فهمیدم کدوم رو میگی.. آره اونا خیلی خوشگل می کنه... باشه منتظر عکس هستیم..

6. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا وپتبریک وقتی تاپیک رو دیدم خونم به جوش اومد کل تاپیک و از اول تا الانش رو خوندم (اولین باره میام قسمت اتوموبیل P30W)

راستش مدتیه دارم دنبال یه Chevrolet Camaro SS 350 می گردم هر جایه ایرانم باشه موردی نداره باسش تا همه جا میام
    البته میدونم خیلی چیزه خوفی می خوام
    بودجم هم برا خرید ماشین 10تا 14 تومنی هست 10 تومنم حاظرم برا باز سازی بدم فقط اگه دیدین خبر بدین تا زانتیا رو بفروشم
    فکر می کنین با این پول می تونم یدونشو گیر بیارم ؟ چون ته بودجمه

در ضمن چون اینجا تازه واردم نمی دونستم کجا باید این پستو می زاشتم اگه نا مربوط بود شرمنده

در ضمن فقط دنبال مدل سال 1969 هستم (تصویرشو پایین می زارم)

چند وقت پیش یدونشو تو رالیه خودرو هایه کلاسیک تهران شمال دیدم ولی صاحبش حاضر به فروش نشد

ب نظرتون می شه یدونه از اینا از اونور خرید وارد کرد
    Last edited by Hamid..God; 21-10-2009 at 15:37.

8. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مدلش رو بگید آقا حمید مدل چه سالی میخواید بخرید اگه مثل همین عکسی که گذاشتین 68-69 بخواین کمی سخت گیر میاد
    کلا کامارو زیر 74 کم هستش ولی میشه پیدا کرد با بودجه شما هم یه دونه خوبش رو میشه پیدا کرد.

10. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    خسته نباشید...
    این آدرس کلوپ خودروهای آمریکاییه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ماشینی که شما میخواهید پیدا میشه...شک نکنید مخصوصآ با 10-14 تومن....که حتمآ میتونید بخرید.....
    اگر تهران زندگی میکنید برید پیش جی ام کاران و....کلآ کسانی که معامله ماشین آمریکایی میکنن....از آونها جویا بشید....حتمآ سراغ دارن...

12. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کلی خوش حالم کردین ولی من از اونایی هستم که کل ماشینو می ریزن بیرون تا خرخره تیونینگ می کنن (یعنی گند می زنن به ماشین)باسه همین یه چیزی می خوام که از خراب کردنش عذلب وجدان نگیرم
    اگه نوشو بگیرم دیگه دلم نمی یاد بهش دست بزنم یه چیزی می خوام که هم داغون باشه(البته قابل تعمیر) وهم ارزون تا پول بیشتری داشته باشم که تغییراتی که می خوام رو بهش بدم
    یهچیزی که از لحاظ سالم بودن مثل همین کامروئه دوستمون باشه ولی همین مدل 69 رو می خوام چون ظاهره با ضرافت ولی با ابهت داره کامارو هایه 70 به بعد اوهترو دان ولی اون ضرافت رو نه

14. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حمید جان ماشین امریکایی اصولی واسه تیونینگ داره مثل یه پراید یا پژو نیست که هر چیزی رو بشه روش بست .
    البته من تیونینگ رو نه از نظر بدنه بلکه همیشه فنی و دقیق تفصیر میکنم .
    مثلا یه آمریکایی وقتی میتونه تیونینگ خوبی داشته باشه که از قطعات اشتاندارد تیون استفاده بشه مثلا انداختن رینگ 18 روی این ماشینها اونم یه رینگ تایوانی یعنی جنایت ماشین آمریکایی رینگ آمریکایی میخواد هدرز دست ساز میخواد یه بلوئر کروک کاری شده میخواد که از توی کاپوت بزنه بیرون یه جفت اگز.ز استیل کروم کاری شده میخواد تا زیر درها بیاد بیرون و صدای این هیولای 8 سیلندر رو به زمین و زمان برسونه.لاستیکهای اسلایک پهن واسه عقب ماشین .
    این ماشینها مثل یه ماشن فرانسوی نیستن که هر چیزی رو بهش بشه خوروند .یا مثل ژاپنی ها نیستن که کلی لوازم افتر مارکت داشته باشن و هر تیونری براشون کیت بدنه بتونه طراحی کنه .
    ماشین آمریکایی و آلمانی توی تیون خیلی حساس هستن و نمیشه هر کاری روی اونها انجام داد .
    شما ماشین مورد نظر خودتون رو توی تاپیک آمریکایی ها بپرسید تا ما هم هر کمکی و فکری به نظرمون مفید باشه به شما بگیم و کاری بکنید که انشا ال... یکی از تک ترین آمریکایی های تیون شده رو شما صاحب بشدی.
    ما براتون جاهایی رو هم معرفی میکنیم تا برای راهنمایی و مشاوره تخصصی تر با اونجا تماس بگیرید فقط شما ماشین مورد نظرتون رو بگید.

16. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نترس تیونشو بلدم خرابش نمی کنم (بابا دیگه می دونم با یه ماشین ژاپنی فرق داره)
    ولی با این حال یه تغییر کوچیک تو یه سالمش یه جنایت بزرگه(من که تحمل عذاب وجدانشو ندارم)ترجیح می دم رو یه بی حالش کار کنم تا هم زنده کرده باشمش هم نگران به هم خوردن کلاسیک بودنش نباشمو هم لذت بازسازیشو تجربه کنم

در ضمن چیزی که اخرش می خوام در بیارم شبیه همونه که تو آواتارت هست البته اگه بودجه ی 20 تومنیم که پول ماشینم ازش کم می شه جواب بده باسه همینم دنبال یه چیزی هستم که کمتر بودجمو باسه خرید ماشین بسوزونه چون نو بودن یا نبودنش برام فرق نمی کنه چون در هر دو حالت دوباره باز سازی میشه

در ضمن یه توضیحی هم در مورد این جی ام کاران بهم می دی؟

18. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منظورت همین عکس بالایی هستش؟
    کامارو 69 ss ؟
    اگه میخوای این شکلی بکنی که جنایت نکردی فقط ماشین رو به یه ماشین تمیز تک تبدیل کردی .
    روی بدنه من هیچ کار غیر اورجینال خوبی ندیدم ولی موترو جای کار زیاد داره .
    همین ماشین محمد با پول تو دست من بود الان یه ماشین واسه درگ متولد شده بود .

20. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •