دوستان کلید های مولتی مدیا قابل برنامه ریزی هستند ؟
منظورم اینه که داریم یه بازی می کنیم می تونیم بجای کلید های کیپد از اون کلید ها استفاده کنیم ؟
دوستان کلید های مولتی مدیا قابل برنامه ریزی هستند ؟
منظورم اینه که داریم یه بازی می کنیم می تونیم بجای کلید های کیپد از اون کلید ها استفاده کنیم ؟
دست درد نکنه علی جون
دیروز رفتم بخرم این گوشی رو یکم باهش ور رفتم گوشی خوبییه اسلایدشم یخورده لق میزنه اونم وقتی که با دو تا دست دوطرف گوشی رو بگیری وتکان بدهی ولی عکاسیش چی بگم شاید بخاطر اینکه تو مغاز یک کم تیره عکس گرفت والا انتظار بیشتری از یک 8مگاپیکسلی داشتم فلاشش خیلی قویی عجب فلاشی n96 میخوره
توشهر ما لاهیجان قیمتش 468تومن است یکم بالاست موندنم بعد از ماه رمضون بگیرم اگه نظرم عوض نشه فکر کنم به 400 برسه
Last edited by extreme edition; 14-08-2009 at 19:25.
با سلام .....
نمیشه animation گوشی از 60 ثانیه بیشتر بشه؟؟؟
ممنون.
اينهم يه عكس كه هفته پيش با گوشي خودم گرفتم: ( عكس رو با سايز اصلي گذاشتم بهمين خاطر ممكنه دير لود بشه)
![]()
خوبه باتوجه به نور میحط و در حال حرکت بودن واقعا خوب گرفته نظر دیگر دوستان چیه؟
نه خوب در حد موبایل های دیگه که میشه انتظار داشت! مثلا منم یک عکس مثل همین عکسی که دوستمون در حرکت گرفتن با 8300 گرفتم ... بزارم مقایسه کنید ؟![]()
برای مقایسه میزارم و طبیعت رو در سایز اصلی مقایسه کنید !
8300
جاده رودبار(ماشین در حال حرکت)
![]()
سایز اصلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 16-08-2009 at 15:15.
دوستان لطفا لينك
عكس ها فول رو قرار بدين نه خود عكس رو تا هر كسي علاقه داره بره ببينه
چون
اينجوري لود صفحه سرعتش به شدت پايين مياد !
مممنون
سلام
ممنون دوست عزیز از عکست.
ولی خودت بهتر میدونی این دو عکسو نمیشه باهم مقایسه کرد چون توی شرایط نوری حرکتی و... متفاوت هستند.
پس این دلیلی بر بد عکس گرفتن ان86 نیست.
مثلا من خودم عکس هایی با گوشیه 5 مگاپیکسل دارم تویه حرکت که حتی از ماله شما هم بهتر افتاده
ولی اونارم به همون دلایلی که گفتم نمیشه با ماله شما مقایسه کرد.
سلام به دوست عزیزم
کاملا درسته که نمیشه مقایسه کرد ... اما n86 در سایز اصلی خیلی تار گرفته و من هیچ وقت عکسام اینجوری نشده یک عکس دیگه هم دارم که از جاده گرفته شده و از پشت شیشه ماشین مثل همین عکس دوستمون ... اون رو هم میزارم ...
و اینم بگم که ممکنه در سایز استاندارد یک عکس 5 از 8 هم بعضی اوقات بهتر شه ولی تو سایز اصلی ضعیف تر عمل میکنه که میشه همون زوم 100%
Last edited by pulp_152; 16-08-2009 at 19:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)