بله دیگه، اینایی که گفتم قطعی هست - سی پی یو 312 و رم هم 128، اما ظاهرا خیلی ها با بی دقتی مشخصات گوشی رو منتشر کردن، مثل همین mail.ru و جالبه که هر چی سرچ میکنی خیلی کم پیدا میشه که جایی از مشخصات فنی آرنا چیزی نوشته باشن...!
این خبر بیشتر منو خوشحال کرد که آرینا با این سخت افزار اینقدر قویه......
این روحیه ی انقلابی بچه های ال جی دوست منو کشته
آرنا با این سخت افزار قوی نیست، یعنی نرم افزارش خوب نوشته شده - خصوصا رابط S-class - وگرنه چندان نمیشد بهش افتخار کرد!
این چند روز یه سری مسائلی باعث شده کمی توی ذوقم بخوره، مثلا مهمترینش موزیک پلیر گوشی هست... تقریبا مهمترین بخش یه گوشی برای من! مورد دیگه مثلا اینکه اون مکعب 4 وجهی موقع مرور کردن کاملا محتوای استاتیک داره، به فرض در وجه مخاطبینش تصاویر ثابتی از چند نفر خوشگل (!) نقش بسته که تا فول نشه اطلاعات شما نمایش داده نمیشه - یه جورایی بی مصرفه! مورد دیگه میتونه دوربین باشه، اگر کمی از شدت این نویزهایی که در تصاویر نمونه اش دیدم کمتر بشه، جایی که در نور اتاق عکسهای بدی به آدم تحویل میده...
مواردی مثل غاطی کردن عکسها و ویدئو ها یا کند شدن مرور عکسها وقتی تعدادشون خیلی زیاد بشه یا اون محدودیت حجمی جاوا - یا ویجگت های بدون کاربرد و بچه گانه اش و ...
البته هنوز آرنا رو به خیلی ها ترجیح میدم - در واقع بین بدون سیستم عاملها به نظرم هنوز از بهترینهاست - اما وقتی الجی همچین سخت افزار و رابط خوبی طراحی کرده چی میشد کمی روی جزئیات تمرکز میکرد - مثلا یه موزیک پلیر خوب و با دسته بندی مناسب و جستجو و کاور فلو - کاربردی کردن ویژگی هایی مثل کیوب - مرورگر فایل و عکس قوی تر و و و ...همه ی این جزئیات یک گوشی خوب رو تشکیل میده.
آرنا میتونست واقعا آیفون کیلر باشه اگه این جزئیات حل شده بود و میشد براش اپلیکیشن نوشت - چیزی که همه ی یک میلیون چند هزار خریدار فعلی آرنا و همینطور هزارها خریدار محصولات با اینترفیس s-class مدتهاست منتظرش هستن - اما درن هایت این یک گوشی جاوا هست، با 128 مگابایت رم و سی پی یو 312 مگاهرتز - چیزی که باعث شده خاص باشه و البته خیلی ارزان تر از یک گوشی سیستم عامل دار... (قیمت واقعی)
اگر صحبت آیفون و گوشی های اندرویدی نباشه بدون شک آرنا انتخاب خیلی خوبیه، مخصوصا این اواخر که اکثر باگهای عجیب و غریبش با آپدیتهای مختلف حل شده - مشخصات سخت افزاری هم کاملا برای یه همچین گوشی قابل قبوله - اعم از دوربین و... اما برای اینکه همیشه بشه از گوشی کارایی و جذابیت جدیدی داشت نیاز به یک گوشی سیستم عامل دار هست - بدون شک ویندوز موبایل ور برای یک کاربر عادی نمیشه مناسب دونست - من اندروید یا سیستم عامل آیفون رو ترجیح میدم ، مثلا شاید این:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما قاعده ی "هر چی پول بدی همونقدر آش میخوری" کاملا برقراره و انتخاب همچنان با شماست، برای جیب من آرنا هنوز تنها انتخاب مناسبه...
لطفا از بچه هایی که آرنا دارن یکی در مورد این مشکلاتی که عرض کردم من رو روشن کنه، مرسی