تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 120 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

والا من که اطلاعات سخت افزاری رو توی بعضی سایتها از جمله همین mobile.mail.ru خوندمش.....در مورد رم من هم شک داشتم، وقتی که یه ویندوز موبایل با 128 تا رم خیلی خوب کار می کنه، جاوا دیگه....

سی پی هم اگه واقعا 312 باشه که شاهکاره.....چون اگه سرعتش رو ببینید که مثل جت 800 مگاهرتزی هستش....یا مثلا بنچمارکش که تفاوت آنچنانی نداره!!!!!!!!!!! سامی زیادی سی پی یو گذاشته.....

این خبر بیشتر منو خوشحال کرد که آرینا با این سخت افزار اینقدر قویه.......
    Last edited by Michael Ropy; 09-12-2009 at 05:55.

2. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

امیررضا کجایی ؟

حالا دیدی کی تو تبلیغاتش تقلب میکنه

4. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

حالا دیدی کی تو تبلیغاتش تقلب میکنه
    تقلب نه عزیزم........زیرکی.......

6. 2 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

البته اونچه مهمتره نوع هسته و نحوه پردازش هست نه فرکانس.مثلا اپل ایفون 3g سی پی یوش دارای فرکانس 412 مگاهرتز هست.
    ولی در عمل می بینید سرعتش از امنیا 612 مگاهرتزی و ایکس وان 512 و خیلی از اچ تی سی ها 512 مگا هرتزی بیشتره... و خیلی هم سریع تره...
    در ضمن هیچ کلک و زیرکی نبوده.چون توی هیچ سایت که مستقیما به ال جی وابسته باشه در مورد میزان فرکانس سی پی یو صحبت نشده.و تمام آمار و ارقام در سایت های متفرقه ارائه شده.اگه یه سری به سایت اصلی ال جی بزنید در معرفی این گوشی بیان کرده که این گوشی از یک سی پی یو قوی بهره می بره و هیچ عددی هم برای میزان فرکانس نگفته.
    و در عمل هم کاملا مشخصه که این سی پی یو برای این پلت فورم و اینتر فیس کاملا مناسب و به اندازه است و کاربری بسیار بسیار روان و سریعی رو به ارمغان آورده.

8. 2 کاربر از nima_989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

بله دیگه، اینایی که گفتم قطعی هست - سی پی یو 312 و رم هم 128، اما ظاهرا خیلی ها با بی دقتی مشخصات گوشی رو منتشر کردن، مثل همین mail.ru و جالبه که هر چی سرچ میکنی خیلی کم پیدا میشه که جایی از مشخصات فنی آرنا چیزی نوشته باشن...!

این خبر بیشتر منو خوشحال کرد که آرینا با این سخت افزار اینقدر قویه......
    این روحیه ی انقلابی بچه های ال جی دوست منو کشته آرنا با این سخت افزار قوی نیست، یعنی نرم افزارش خوب نوشته شده - خصوصا رابط S-class - وگرنه چندان نمیشد بهش افتخار کرد!

این چند روز یه سری مسائلی باعث شده کمی توی ذوقم بخوره، مثلا مهمترینش موزیک پلیر گوشی هست... تقریبا مهمترین بخش یه گوشی برای من! مورد دیگه مثلا اینکه اون مکعب 4 وجهی موقع مرور کردن کاملا محتوای استاتیک داره، به فرض در وجه مخاطبینش تصاویر ثابتی از چند نفر خوشگل (!) نقش بسته که تا فول نشه اطلاعات شما نمایش داده نمیشه - یه جورایی بی مصرفه! مورد دیگه میتونه دوربین باشه، اگر کمی از شدت این نویزهایی که در تصاویر نمونه اش دیدم کمتر بشه، جایی که در نور اتاق عکسهای بدی به آدم تحویل میده...

مواردی مثل غاطی کردن عکسها و ویدئو ها یا کند شدن مرور عکسها وقتی تعدادشون خیلی زیاد بشه یا اون محدودیت حجمی جاوا - یا ویجگت های بدون کاربرد و بچه گانه اش و ...

البته هنوز آرنا رو به خیلی ها ترجیح میدم - در واقع بین بدون سیستم عاملها به نظرم هنوز از بهترینهاست - اما وقتی الجی همچین سخت افزار و رابط خوبی طراحی کرده چی میشد کمی روی جزئیات تمرکز میکرد - مثلا یه موزیک پلیر خوب و با دسته بندی مناسب و جستجو و کاور فلو - کاربردی کردن ویژگی هایی مثل کیوب - مرورگر فایل و عکس قوی تر و و و ...همه ی این جزئیات یک گوشی خوب رو تشکیل میده.

آرنا میتونست واقعا آیفون کیلر باشه اگه این جزئیات حل شده بود و میشد براش اپلیکیشن نوشت - چیزی که همه ی یک میلیون چند هزار خریدار فعلی آرنا و همینطور هزارها خریدار محصولات با اینترفیس s-class مدتهاست منتظرش هستن - اما درن هایت این یک گوشی جاوا هست، با 128 مگابایت رم و سی پی یو 312 مگاهرتز - چیزی که باعث شده خاص باشه و البته خیلی ارزان تر از یک گوشی سیستم عامل دار... (قیمت واقعی)

اگر صحبت آیفون و گوشی های اندرویدی نباشه بدون شک آرنا انتخاب خیلی خوبیه، مخصوصا این اواخر که اکثر باگهای عجیب و غریبش با آپدیتهای مختلف حل شده - مشخصات سخت افزاری هم کاملا برای یه همچین گوشی قابل قبوله - اعم از دوربین و... اما برای اینکه همیشه بشه از گوشی کارایی و جذابیت جدیدی داشت نیاز به یک گوشی سیستم عامل دار هست - بدون شک ویندوز موبایل ور برای یک کاربر عادی نمیشه مناسب دونست - من اندروید یا سیستم عامل آیفون رو ترجیح میدم ، مثلا شاید این:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما قاعده ی "هر چی پول بدی همونقدر آش میخوری" کاملا برقراره و انتخاب همچنان با شماست، برای جیب من آرنا هنوز تنها انتخاب مناسبه... لطفا از بچه هایی که آرنا دارن یکی در مورد این مشکلاتی که عرض کردم من رو روشن کنه، مرسی

10. این کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

داداش شما نمی دونی از طریق چه سایتی می تونم گوشی رو آپ دیت کنم؟
    بعد شما گفتین با آپدیت باگ های عجیب غریبش بر طرف میشه.میشه بگین کدوم باگها؟آخه می خوام بدونم گوشی رو آپ یت کنم یا نه>
    ممنون میشم

12. این کاربر از nima_989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این روحیه ی انقلابی بچه های ال جی دوست منو کشته آرنا با این سخت افزار قوی نیست، یعنی نرم افزارش خوب نوشته شده - خصوصا رابط S-class - وگرنه چندان نمیشد بهش افتخار کرد!
    نه من جدی میگم، فیلم بازی نمی کنم......حرفتون هم کاملا درسته، اس کلاس خیلی خوب برنامه نویسی شده که اینقدر سریع روی این سخت افزار سریع میاد بالا....خوشم اومد از این کار الجی....

این چند روز یه سری مسائلی باعث شده کمی توی ذوقم بخوره، مثلا مهمترینش موزیک پلیر گوشی هست... تقریبا مهمترین بخش یه گوشی برای من! مورد دیگه مثلا اینکه اون مکعب 4 وجهی موقع مرور کردن کاملا محتوای استاتیک داره، به فرض در وجه مخاطبینش تصاویر ثابتی از چند نفر خوشگل (!) نقش بسته که تا فول نشه اطلاعات شما نمایش داده نمیشه - یه جورایی بی مصرفه! مورد دیگه میتونه دوربین باشه، اگر کمی از شدت این نویزهایی که در تصاویر نمونه اش دیدم کمتر بشه، جایی که در نور اتاق عکسهای بدی به آدم تحویل میده...
    من که نمی فهمم، موزیک پلیرش مگه چشه؟! اینکه جدا نیست منظورتون هست؟!
    اون کانتکت ها هم هر چی باشه، خیلی به کار میاد....من که کوکی داشتم، اسپید دایل خیلی ساده تری داشت خیلی کارمو راه مینداخت....در ضمن بقیه ی گوشی های جاوا فکر نمی کنم چیز بهتر از این داشته باشن...
    دوربینش که به نظر خودم خیلی خوبه.....حالا این هیچ!
    Last edited by Michael Ropy; 09-12-2009 at 20:20.

14. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

پست اول آپدیت میشود.....

16. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی اگه میشه در مورد جت هم تحقیق کنید....سی پی یو رو نمی گم، رم رو میگم، شک دارم 1 گیگ باشه.... اگرم باشه، مطمئنا همیشه 700-800 تاش خالیه....

مثل اینکه این پکیج آرینا قرار بوده برای آیفون باشه!!! این پکیج شامل ساپورت فناوری نسل سومی، سرعت بخشیدن به انمیشن ها و پخش ویدیو ها و ساپورت لنز 5 مگا پیکسلی هستش. به هر حال ساخت شرکت Infineon بوده و با شایعه قبلی تفاوت نداشته...

کد:
    Last edited by Michael Ropy; 09-12-2009 at 20:36.

18. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راستی این هم لیست انکودینگ ها و فرمت های ویدیویی پشتیبانی شده توسط گوشی آرینا از خود سایت الجی هستش تا از هرگونه سوء تفاهم در پخش بعضی فرمت ها جلوگیری بشه:

H.263 4CIF(704x480@30fps,704x576@25fps,upto 10Mbps)
    H.263+/H.264/WMV9(VC-1)
    D1(720x480@30fps and 720x576 25fps,upto 10Mbps)
    MPEG4/3GP(AVI,XVID,DIVX)
    CIF(352x288@30fps,upto 1mbps)
    اینم از فرمت های صوتی:

MP3,AAC/AAC+/E-AAC+/AMR-NB/WB/WB+,WMA/WMAPro,Ogg-Vorbis,AC3,MIDI
    لینک:

کد:

20. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •