تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 192 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1913

نام تاپيک: نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همگی گوشیم n78 موقع که گوشی خاموش میکنی موقع روشن شدن یه ویبره قوی میزنه دوستان اگر اطلاعاتی دارند یاری بفرمایند.
    سلام . .

دوست عزیز . . اینطور سوال ها رو باید توی کلوپ گوشی ها و توی تاپیک اختصاصی خود گوشی بیان کرد . .

در ضمن . . بیشتر گوشی ها در زمان روشن شدن . . یک ویبره میزنند . .

موفق باشی .

2. این کاربر از Hamid110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

سلام . .

دوست عزیز . . اینطور سوال ها رو باید توی کلوپ گوشی ها و توی تاپیک اختصاصی خود گوشی بیان کرد . .

در ضمن . . بیشتر گوشی ها در زمان روشن شدن . . یک ویبره میزنند . .

موفق باشی .
    میبخشید اشتباهی شدددددددددددددددددددددد
    به موضوع نگاه نکرده بودم شرمندههههههههههههه

4. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت unknown_user_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره دیگه گرفتم که گفتی خرابه . جای کدوم کد 11 رقمی ؟ یکم واضخ تر میگی ؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

آره دیگه گرفتم که گفتی خرابه . جای کدوم کد 11 رقمی ؟ یکم واضخ تر میگی ؟
    همونی که زیر IMEI باید بزنی...

===========

کلا" انگار OPDA با IP من مشکل داره...دیگه نه با این میده...نه با یوزر جدید...!

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من نمیتونم helloox 1.4 رو روی گوشیم نصب کنم اول unpake exe رو انجام میده بعد maping driver رو انجام میده بعد هم instalrootcert رو ولی یا این rootcert تموم نمیشه یا دوباره برمیگره از unpack شروع میکنه و تموم شدنی نیست
    مشکل از کجاست؟
    گوشیم n78 هست و فایل رو هم ساین کردم
    با 1.3 هم امتحان کردم نشد یعنی دوباره مثل همون قبلی بود
    ولی وقتی helloox رو نصب کردم یه پوشه با این نام تو مموری کارت ایجاد شد که داخلش این برنامه ها بود

dummy - rompatcher- mobo- updaer (البته دو تا فایلzip هم بود که محتویاتش قابل نصب نبود) منم این ها رو دونه دونه نصب کرم البته به جز mobo چون میدونستم که یه فایل منیجر هست بعد هم پچ installserver مخصوص fp2 که از قبل داشتم رو ریختم تو rompatcher حالا چند تا پوشه تو پوشه sys بوجود اومد
    ولی حالا که میخوام دوباره به همون روش قبلی که خودم هک کردم گوشی رو هک کنم دیگه نمیشه (یعنی یا رام پچر نصب نمیشه یا اگه نصب میشه رو هر برنامه ای واسه نصب میزنی برنامه رو صب نمیکنه )
    من واقعا به کمک شما نیاز دارم یکی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام دوستان من نمیتونم helloox 1.4 رو روی گوشیم نصب کنم اول unpake exe رو انجام میده بعد maping driver رو انجام میده بعد هم instalrootcert رو ولی یا این rootcert تموم نمیشه یا دوباره برمیگره از unpack شروع میکنه و تموم شدنی نیست
    مشکل از کجاست؟
    گوشیم n78 هست و فایل رو هم ساین کردم
    با 1.3 هم امتحان کردم نشد یعنی دوباره مثل همون قبلی بود
    ولی وقتی helloox رو نصب کردم یه پوشه با این نام تو مموری کارت ایجاد شد که داخلش این برنامه ها بود

dummy - rompatcher- mobo- updaer (البته دو تا فایلzip هم بود که محتویاتش قابل نصب نبود) منم این ها رو دونه دونه نصب کرم البته به جز mobo چون میدونستم که یه فایل منیجر هست بعد هم پچ installserver مخصوص fp2 که از قبل داشتم رو ریختم تو rompatcher حالا چند تا پوشه تو پوشه sys بوجود اومد
    ولی حالا که میخوام دوباره به همون روش قبلی که خودم هک کردم گوشی رو هک کنم دیگه نمیشه (یعنی یا رام پچر نصب نمیشه یا اگه نصب میشه رو هر برنامه ای واسه نصب میزنی برنامه رو صب نمیکنه )
    من واقعا به کمک شما نیاز دارم یکی کمک کنه
    سلام
    اول هم بايد از روشه 1.03 ميرفتيد...نميدونم كي اين 1.04 رو به شما ميده...: دي
    نسخه فريمور گوشي شما چنده؟ اگه 20 به بال هست مجبوريد از همين روش بريد...اگر هم رو اون قسمت گير كرد كنسل كنيد و دوباره امتحان كنيد (با ريست و بدون ريست) ...
    اگه نسخه پايينتر داريد...فكر كنم SecMan رو گوشي شما جواب بده...
    شاد باشي

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    اول هم بايد از روشه 1.03 ميرفتيد...نميدونم كي اين 1.04 رو به شما ميده...: دي
    نسخه فريمور گوشي شما چنده؟ اگه 20 به بال هست مجبوريد از همين روش بريد...اگر هم رو اون قسمت گير كرد كنسل كنيد و دوباره امتحان كنيد (با ريست و بدون ريست) ...
    اگه نسخه پايينتر داريد...فكر كنم SecMan رو گوشي شما جواب بده...
    شاد باشي
    ورژن گوشیم 10 هست مشکل من اینجاست که تا حالا 2 بار با همین 1.3 گوشیم رو هک کردم نمیدون چرا اینبار جواب نمیده
    بعد یعه سوال دیگه اگه با روش دیگه ای هک کنم میتونم rompatcher رو نصب کنم؟

فكر كنم SecMan رو گوشي شما جواب بده..
    با secman هک کردم ولی وقتی از تو حالت هک درش میاری دیگه برنامه هایی هم که ساین نیاز ندارن نصب نمیشن؟؟؟!!!!!!
    Last edited by GHOST RECON; 28-05-2009 at 12:13.

داره خودمونی میشه reza-12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    یونس جون من فایل HelloOx 1.01 رو میخواستم اونی که توی پست سومت گذاشتی لینکش خراب شده اگه زحمتی واست نیست اونو دستش کن اگر هم ممکنه فایلو به صورت ساین شده اپ کن آخه من هر کاری میکنم این فایلای HelloOx رو نمیتونم ساین کنم با بقیه فایلا واسه ساین کردن مشکلی ندارم نمیدونم چرا اینا اینجورین؟؟؟؟؟؟
    HelloOx 1.03 رو که نصب میکنم بعد از اونجایی که جای نصب رو مشخص میکنی ارور Application not granted رو میده. گوشیم رو هم 7370 فرمت کردم
    SecMan رو هم نصب کردم نصب میشه ولی اجرا نمیشه چراااا نمیدونم!!!!!
    دیگه نمیدونم چیکار کنم
    خیلی خیلی دستت درد نکنه
    ممنون
    Last edited by reza-12; 28-05-2009 at 12:26.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

ورژن گوشیم 10 هست مشکل من اینجاست که تا حالا 2 بار با همین 1.3 گوشیم رو هک کردم نمیدون چرا اینبار جواب نمیده
    بعد یعه سوال دیگه اگه با روش دیگه ای هک کنم میتونم rompatcher رو نصب کنم؟

با secman هک کردم ولی وقتی از تو حالت هک درش میاری دیگه برنامه هایی هم که ساین نیاز ندارن نصب نمیشن؟؟؟!!!!!!
    با روش ديگه اي هك نميشه...!تنها راهش همينه...راهي به نظرم نمياد... فيالي از هك هاي قبلي نمونده تو گوشي؟ مثه installserver.exe ...؟

سلام
    یونس جون من فایل HelloOx 1.01 رو میخواستم اونی که توی پست سومت گذاشتی لینکش خراب شده اگه زحمتی واست نیست اونو دستش کن اگر هم ممکنه فایلو به صورت ساین شده اپ کن آخه من هر کاری میکنم این فایلای HelloOx رو نمیتونم ساین کنم با بقیه فایلا واسه ساین کردن مشکلی ندارم نمیدونم چرا اینا اینجورین؟؟؟؟؟؟
    HelloOx 1.03 رو که نصب میکنم بعد از اونجایی که جای نصب رو مشخص میکنی ارور Application not granted رو میده. گوشیم رو هم 7370 فرمت کردم
    SecMan رو هم نصب کردم نصب میشه ولی اجرا نمیشه چراااا نمیدونم!!!!!
    دیگه نمیدونم چیکار کنم
    خیلی خیلی دستت درد نکنه
    ممنون
    1.01 ديگه به درد كار ما نميخوره...برنامه رو هم بايد خودت ساين كن تا نصب شه...فايل Cert داري؟

شاد باشيد

داره خودمونی میشه reza-12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه یونس ولی باید از کجا این فایل رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟ آخه تاپیک درخواست فایل cert بسته شده
    Last edited by reza-12; 28-05-2009 at 13:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •