تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 145 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دادش خیلی ها که میگن راضین کار انچنانی از لپ تاپ نکشیدن من یک ماه نیست 5741G خریدم اصلا هم راضی نیستم بقیه هم که گرفتن همه دیدن از روز اول این لپ تاپه یک جوریه از من که بعد از یک ماه هاردش خش خش صدا میده باز هم هاردش بدسکتور شده و دز طی این یک ماه هر دو ویندوزش پریدن یک فیلم هم در زیر گذاشتم بعضی مواقع تک بوق میزنه که به نظر من به خاطر هاردش هست خلاصه داداش هر کی گرفته انچنان راضی نبوده از من مشنوی با همون پولت یک وایو با کانفینگ پایین تر بخر

دوست عزیز، چون مال شما مشکل داره،‌ دلیل نمیشه که کلا Acer رو زیر سوال ببری، من 3 تا لپ تاپ با کانفیگ‌های مختلف از این مدل (5741G) گرفتم (حدود 4-5 ماه هست) باور کن هیچ کدوم مشکلی ندارن،‌ یکی از اینها که در طول 24 ساعت فکر کنم حداکثر 3-4 ساعت خاموش باشه، یکی دیگه هم حداقل در طول روز 7-8 ساعتی روشنه، باور کن هیچکدوم آخ نگفتن، من که خیلی راضی‌ام. نه صدای اضافی دارن، نه مشکل سرعت و نه هیچ مشکل دیگه‌ای، هر کدوم از دوستانم هم که تو این رده قیمتی سوال می‌کنن، من همین مدل رو بهشون پیشنهاد می‌کنم، دو تاشون هم تا حالا خریدن و هر دو هم راضی هستن و دائم هم میگن. ضمنا یادت باشه که این مشکلات برای همه برندها هست، یعنی فکر می‌کنی کسی که سونی میگیره از این مشکلات براش پیش نمیاد؟ برو تو بحث سونی ببین کسی از این مشکلات براش پیش نیامده یا اونهایی که ایسوس دارن (ایسوسی که تو جهان به عنوان کمترین خرابی شناخته شده)...

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی...

راستی،‌بیشتر بچه‌هایی که اینجا گرفتن هم، من می بینم راضی هستن، شما از محدود افرادی هستی که ناراضی هستی...........!

موفق باشی - رامین
    Last edited by rahnemoun; 24-10-2010 at 22:12.

2. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sol2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

راس میگه،منم گرفتم و تا الان گوش شیطون کر راضیم

4. این کاربر از sol2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دادش خیلی ها که میگن راضین کار انچنانی از لپ تاپ نکشیدن من یک ماه نیست 5741G خریدم اصلا هم راضی نیستم بقیه هم که گرفتن همه دیدن از روز اول این لپ تاپه یک جوریه از من که بعد از یک ماه هاردش خش خش صدا میده باز هم هاردش بدسکتور شده و دز طی این یک ماه هر دو ویندوزش پریدن یک فیلم هم در زیر گذاشتم بعضی مواقع تک بوق میزنه که به نظر من به خاطر هاردش هست خلاصه داداش هر کی گرفته انچنان راضی نبوده از من مشنوی با همون پولت یک وایو با کانفینگ پایین تر بخر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

دوستانی که فیلم را دیدن نظرشون را بگویند مرسی
    خب برادر همه میدونن که هارد من 1 هفته ای بدسکتور گرفته بود یعنی لپتاپ نو که از عمرش 1 هفته گذشته بود ولی مثل اینکه در باربری ضربه خورده بود بردم گارانتی به 48 ساعت نکشید برام هاردشو عوض کردن خیلی محترمانه
    الانم گوش شیطون کر هیچ مشکلی ندارم از لپتاپ هم مثل خر کار میکشم رندرهای سنگین 3DSMAX که به 2 ساعت هم میکشه و از دوستم تقاضا میکنم با هر مارکی حال میکنی همونو بخر خواستی سونی بخری مبارکه خواستی ایسر بخری بازم مبارکت نظر خودم رو در مورد یک مارک تحمیل نمیکنم که حتما این مار رو بخر

6. این کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

فکر کنم دوستان یک کم زیاده روی کردم ولی نمیدونم ~~~~~~~~~~~~
من که یک کم دل سرد شدم چون پولش را به بد بختی جور کردم :-D بهتره منم یک سر برم گارانتی ولی نمی دونم چرا هاردش خش خش میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر کنم دوستان یک کم زیاده روی کردم ولی نمیدونم ~~~~~~~~~~~~
من که یک کم دل سرد شدم چون پولش را به بد بختی جور کردم :-D بهتره منم یک سر برم گارانتی ولی نمی دونم چرا هاردش خش خش میکنه
    علی جان بخدا من 1 میلیون پول نزولی کردم این لپتاپ رو خریدم در رابطه با هاردش من به یکی از دوستان عرض کردم متاسفانه اینطور که از شواهد معلومه هاردی که در لپتاپ ایسر قرار گرفته مارک وسترن دیجیتال هست WD که متاسفانه خیلی از دوستان مشکل دارن البته من این مدل رو میگم 5741G خیلی ها شاکی هستن ولی من موقع تعویض هارد گفتم این مارک WD رو نمیخوام و به جاش گفتم سیگیت بزارن که در گارانتی قبول کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

علی جان بخدا من 1 میلیون پول نزولی کردم این لپتاپ رو خریدم در رابطه با هاردش من به یکی از دوستان عرض کردم متاسفانه اینطور که از شواهد معلومه هاردی که در لپتاپ ایسر قرار گرفته مارک وسترن دیجیتال هست WD که متاسفانه خیلی از دوستان مشکل دارن البته من این مدل رو میگم 5741G خیلی ها شاکی هستن ولی من موقع تعویض هارد گفتم این مارک WD رو نمیخوام و به جاش گفتم سیگیت بزارن که در گارانتی قبول کردن
    دمت گرم داداش بابت اطلاعات هارد خودم هم در اولین فرصت میبرم گارانتی راستی اگه تعداد سکتور های خرابش کم بود و یا بیشترشون با نرم افزار تعمیر شدن باز هم ببرم گارانتی ؟ تعداد سکتور های خرابش از چه تعداد بالا تر بود ببرم گارانتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام سوال شما تقریبا سوال منم هست چند ماهییه که بین مدلacer و دل تردید دارم خیلیا میگن90 درصد لپ تاپ هایacer توی ایران ریفر هستن

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام سوال شما تقریبا سوال منم هست چند ماهییه که بین مدلacer و دل تردید دارم خیلیا میگن90 درصد لپ تاپ هایacer توی ایران ریفر هستن
    برادر ورئدت رو به انجمن بزرگ p30world خوشامد میگم.
    خوب نیست اولین پستت رو با شک و تردید آغاز کنی...بگذریم....این دیگه واقعا چرته!!!!
    ریفر تو ایران؟! نه برادر شما اگه خیلی از صدای خیلی کمه هارد میترسی و همچنین بد سکتور میتونی 4741g بخری که خیلی شاخه توی نظر من هم هست....

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دمت گرم داداش بابت اطلاعات هارد خودم هم در اولین فرصت میبرم گارانتی راستی اگه تعداد سکتور های خرابش کم بود و یا بیشترشون با نرم افزار تعمیر شدن باز هم ببرم گارانتی ؟ تعداد سکتور های خرابش از چه تعداد بالا تر بود ببرم گارانتی؟
    ببین برادر تست کن با برنامه ببین اول بدسکتور داره یا نه؟؟ اگه داشت حتی 1 دونه بازم ببرش گارانتی لامذهیب بدسکتور سرطان هارد هست از ما گفتن بود هر که زودتر ببریش بهتره البته اگه بدسکتور داشته باشه
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببین برادر تست کن با برنامه ببین اول بدسکتور داره یا نه؟؟ اگه داشت حتی 1 دونه بازم ببرش گارانتی لامذهیب بدسکتور سرطان هارد هست از ما گفتن بود هر که زودتر ببریش بهتره البته اگه بدسکتور داشته باشه
    موفق باشید
    سلام شما خودتون از چه نرم افزاری استفاده می کنید؟ یه نرم افزار برای اینکه ببینم چه تعداد بد سکتور داره میشه معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •