به به آق مهدی مبارک باشه ...ایشال...ه به پای هم پیر شید....!!!!
به به آق مهدی مبارک باشه ...ایشال...ه به پای هم پیر شید....!!!!
ممنونم علی جان.
ساین می خواد یونس جان باید cer بگیرم بعدا تست می کنم . چشممهدی best taskman رو نصب کن ببین RAM چقده..! همون 50 و خورده ای..؟!![]()
مرسی....
باور میکنی بعد از 2 سال، تازه فهمیدم!!
البته توی این مدت زیاد عقب یا جلو کردن ویدئو برام مهم نبود!
سلام مهدی جانمنم امروز به قیمت 610 این گوشی رو خریدم خودمم 2-3 تا سوال دارم:
گوشی نو میارک انشالله به خوبی خوشی استفاده کنی ...
سلام یونس جانکلاینت N-Gage اش هم که امروز معرفی شد...
یونس جان یه سوال داشتم اینی که اینجا گفتی یعنی چی یه کم بیشتر توضیح بده ؟
ممنون![]()
سلام
برو اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی![]()
یه مطلب هم من راجع به این گوشی در ادامه ریویوی نینجا بگم که :
1-فیلمبرداری و صدابرداریه این گوشی خیلی ضعیفه من که خورد تو ذوقممی تونم بگم یه کم از5800 بهتره
2-سرعتش تو باز کردن و بستن ویدئو ها افتضاحه
3-صدای اسپیکرش از ان96 خیلی کمتره(عکس حرف نینجا)
کلا منو که راضی نکرد. این گوشی به جز مموری بالا و ال سی دیه بزرگ و کیبرد چیز خاصی نداره.
در مجموع::: تعطیل
ان82 خودم سگش میارزه به این
سلام.
2:ببین مهدی جان من پیشنهاد میکنم موبایل رو آپدیت کنی چون میگن سرعتش بهبود یافته من بدلیل تست کلاینت n-gage رو n97 امروز نتونستم آپدیتش کنم.
3: من الان هر سه تا رو هم دارم موقع تست صدای هدفون و اسپیکر حداقل 5 یا 6 تا موزیک از قدیم گرفته تا جدید و حتی آهنگهای خود نوکیا رو روشون تست کردم و نتیجه این بود که تو اسپیکر n95 8gb اوله.
در مورد n97 و n96 هم به وضوح معلوم میشه که هر دو تا هم صدای یکسانی دارند.حالا ممکنه یکی بگه صدای اسپیکر تو n97 بیشتره و دیگری هم بگه صداش تو n96 بیشتره.ولی در کل اگه بخواهی یک موزیک رو بطور یکسان روی پلیر هر دو تا هم پخش کنی میبینی که زیاد فرقی با هم ندارند.
من به شخصه به صدای اسپیکر اهمیت نمیدم و اکثرا گوشیم روی حالت ویبره هست و نیازی نمیبینم الکی از n97 طرفداری کنم.
تو صدای هدفون هم بوضوح صدای n97 بیشتره و بعد n96 و بعد هم n95 8gb.
در کل من از سرعتش راضیم الان 10 روزه دارم والا تا بحال یه بار هم هنگ نکرده اگه آپدیتش کنم هم بهتر میشه.در حالی که n95 8gb خودم حداقل هر 6 روز یه بار هنگ توش دیده میشه.
خداوکیلی من الان 15 ماه هستش این گوشیو دارم کلا روهم رفته 3 بار هنگ نکرده
تازه با این همه برنامه و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)