حرف محمد درسته
ولی میگه فشار روغن محمد مال من هنوز به روغن نرسیده اگه هم برسه نباید بگه فشار روغن باید بگه تعویض روغن
حرف محمد درسته
ولی میگه فشار روغن محمد مال من هنوز به روغن نرسیده اگه هم برسه نباید بگه فشار روغن باید بگه تعویض روغن
Last edited by 2299; 18-10-2009 at 15:39.
شرمنده !!!!!! پس من اشتباه كردم !!!حرف محمد درسته
به نظر شما مشكل دستگاه هوشمندش نيست ؟؟؟
چون ايشون ميگن چكاپ كردن !!!
من نمی دونم شاید هم شما درست بگی
با سلام...
بچه ها نمیشه این کمکهای سمند رو یکاریش کرد...
قبلآ که یک سمند 83 داشتیم همیشه میگفتم کمکاش خشکه اما حالا که یک 2ماهی هست بابام سورن خریده پیش خودم میگم صدرحمت به اون 83 خیلی کمکاش تالاپ تالاپ میکنه این سورنه(مخصوصآ عقبش که خیلی اذیت میکنه رو سرعت گیرها اگر نگیری ماشینو صدای بدی میده و می پره به جون شما خودم پراید دارم به نظرم خیلی نرمترو بی سرو صداتره کمکاش) یکی میگه دلیلش چیه و آیا بدون تعویض میشه کاریش کرد...؟؟؟؟
دوستان بنده یه سمند آخر 85 دارم مثلا گاز سوز!!!!
آرزوهام بر آورده شد و به ما زنگ زدن که بیا کپسولش رو بگیر
نکته ای چیزی ..در این مورد ندارید ....برم بگیرم...؟؟؟
نه مشکلی نیست
فقط موقع نصب یه خورده وسواس به خرج بده![]()
سلام دوستان
امروز داشتم میرفتم که یکدفعه وقتی دنده رو از دو به سه تعویض کردم یک هو پدال کلاج یک طور عجیبی شد و بالا اومده.. یعنی در شرایط عادی یک 5 سانتی بالاتر اومد..!!
حالا ماشین مشکل پیدا کرده و مثلا وقتی تو دنده دو هستی و گاز میدی بیشتر از یک حدی گاز نمیخوره و مثل حالت خلاص فقط دور موتور بالا میره..
یک راهنمایی بکنید..
احتمالا صفحه کلاچ مشکل داره برو بده کلاچ رو باز کنن صفحه و دیسک رو یه نگاهی بندازن چون خلاصی که میگی فقط مشکل کلاچ میتوه باشه.
رفتم گفت وقتی صفحه زیاد کار میکنه و صاف میشه یکدفعه در میکنه و این مشکل پیش میاد.. بعد گفت دیسک و صفحه مارک لوک از برند ایرانخودرو بگیر که جدیداً خیلی خوب جواب میده..
با سلام آیا کسی میدونه قیمت سفارشی این مدل چنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)