خوب من هم از همین تعجب کردم دیگه!
ولی الان دیدم فقط دقت نکرده بودمهیچ فرقی نمیفوکلد!
خوب من هم از همین تعجب کردم دیگه!
ولی الان دیدم فقط دقت نکرده بودمهیچ فرقی نمیفوکلد!
با سلام به همگی
من مشکل خیلی جدی با این XLive دارم
من یه پروفایل آفلاین درست کردم
وقتی بازی رو اجرا می کنم میگه AutoSave باشه یا نهمنم میگم آره
ولی اون لج می کنه میگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
میزنم OK دوباره ...
شرمنده هرچی گشتم جایی برای Edit کردن گیر نیاوردم
سلام
الان من رو ویندوز هفت با کارتم که dx11 رو ساپورت میکنه با dx11 بازی میکنم یا بازم همون 10 هستش کارتم 5850 هستش
شما با DX11 بازی میکنی .مثل من![]()
من 80 درصد از بازی روی درجه سخت اومدم و همه رو از دم اول شدم
الان که حدودا 11 مسابقه مونده تمام شده گفتم بزار یکیشون رو روی درجه کمتر امتحان کنم
گذاشتم رو Casual دیدم زمین تا اسمون فرق کرد طوری که مثلا مسابقه ای مثل Domination رو تو همه part ها راحت اول شدم تو هر 3 دور با اختلاف زیاد![]()
Last edited by pedram_sad; 20-01-2010 at 16:37.
پدرام جان فقط حریفها قویتر میشن در حالت سخت یا کنترل ماشین هم
سخت تر میشه کلا بیشتر حال میده یا نه
حریف ها خیلی قوی تر میشن
یعنی واقعا pro رانندگی میکنن اصلا سرعتشون کم نمیشه و باید خیلی skill داشته باشی برسی بهشون
ولی handling از نظر من فرقی نکرد
کسانی که این بازی رو در کنسول انجام میدن، راسته که این بازی در 720p اجرا نمیشه و فریمش به طور میانگین 30 ایه؟
اگه خلاف اینه، ممنون میشم برای اثبات لینک معتبری هم ارائه بدید.
سخت منظورت کدوم درجشه؟ اگه serius رو می گی که خیلی هم سخت نیست بردن توش من هم همین درجه رو بازی می کنم می خوام یک درجه ببرمش بالاتر ولی می ترسم خیلی سخت بشه. برای اینکه رو سخت راحتتر بتونید بازی کنید تو مسابقات رالی تنظیمات رو همش رو یکی به سمت راست بزارید و ride hight رو هم دو تا به سمت راست بزارید. برای اینکه بتونید این تنظیمات رو انجام بدید باید vichle setup رو on کنید . که همونجاست که درجه سختی بازی رو تعیین می کنید. البته ممکنه این تنظیمات فقط برای من خوب جواب داده بشه و شما مهارتتون تو چیز دیگه ای باشه پس تنظیمات مختلف رو امتحان کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)