سلام داریوش جون کمک واسه انتقال می خوای من هستم.
راستی هاستتم مبارک باشه ، بچه ها 1 گیگهم هست.
![]()
سلام داریوش جون کمک واسه انتقال می خوای من هستم.
راستی هاستتم مبارک باشه ، بچه ها 1 گیگهم هست.
![]()
خبر:
نیما اغفالم کرد هاست خریدماشکال نداره اینجور مسائل عادیه
یکم بگذره کارا میاد تو راه![]()
هر کس تونست بگه :
" گوسفندی رفته بود چرا . هم خود چرد هم بچه را . نه خود چرید نه بچه را . پس چرا رفته بود . چرا ؟ "
خوب حالا یعنی چه ؟
فقط بگم به حرفای این نیما اعتمادی نیست !چون بعضی وقت ها که شوخیه ، شوخی شوخی جدی می شه !
من قبلا یک اخطار گرفتمبخاطر همون !!! داوود و امیر محمد یادشونه !
![]()
راستی امیر یادته یکبار تیکه انداختی داشت به جاهای باریک می کشید ؟ بعدش تاپیک رو بستن ؟
محمد جانهر کس تونست بگه :
" گوسفندی رفته بود چرا . هم خود چرد هم بچه را . نه خود چرید نه بچه را . پس چرا رفته بود . چرا ؟ "
خوب حالا یعنی چه ؟
احيانا تاپيك را اشتباهي نيومدي؟ !!!!!
بچه ها می گم تو این نظر سنجی توی امضامم شرکت کنید به خدا صواب داره
راستیتش من یه سایت برای یاس می خوام بزنم طرفداراش باهاش ارتباط مستقیم داشته باشن به نظرتون URL چی انتخاب کنم ، بعد غیر از URL ایدتون ( طراحی و برنامه نویسی سایت و غیره ) چیه ؟![]()
منظور خودتی دیگه؟راستی امیر یادته یکبار تیکه انداختی داشت به جاهای باریک می کشید ؟ بعدش تاپیک رو بستن ؟چون شما استاد تیکه انداختن هستید واسه ما هم کلاس آموزشی میزاری؟
محمد جان
احيانا تاپيك را اشتباهي نيومدي؟ !!!!!![]()
سلام بر بچه های گل.
3 تا سوال دارم. کسی بده؟
1- این document.all کجا استفاده داره؟ (آخه بعضی ها به جای document.getElementById ازش استفاده می کنند.) یعنی مثلاً برای Browser های قدیمیه؟ یا یه OS دیگه؟
2- این onload کی صدا زده میشه؟ وقتی صفحه تازه می خواد لود بشه؟ یا وقتی loadش تموم بشه؟ کدوم Event وقتی صدا زده میشه که صفحه کامل load شده باشه؟
3- این آجاکس اگر به Redirect بر بخوره، صفحه ی بعدی اش رو میاره؟
همین دیگه.
مرسی که جواب می دین.
هرموقع که لود به اون تیکه از خط برسه خودش لود میکنه هرچی Onload بالاتر باشه زودتر لود میکنه2- این onload کی صدا زده میشه؟ وقتی صفحه تازه می خواد لود بشه؟ یا وقتی loadش تموم بشه؟ کدوم Event وقتی صدا زده میشه که صفحه کامل load شده باشه؟![]()
منظورت کدوم خطه؟
اگر اینجوری باشه که دیگه بهش نمی گن Event که!
حالا اگر با جاوا اسکریپت این رو مقدار دهی کنم چی؟
- این کد غیر استاندارده و فقط مال IE , Opera هستش .
- وقتی لودش تموم شد !
- بلی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)