تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 170 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فک میکنم اون پلاستسکس که تراشدی یکمی بلند باشه
    باید با سوهان کوچیکش کنی
    شایدم تنظیم شانزمانت بهم خورده
    ولی اول بگو میخوای چیکار کنی بد انجام بده
    پیچارو شل شل کن بعد ببین از هر طرف زنجیر میوفته یکمی پیچ رو سفت کن تا تنظیم بشه
    کاری که شما گفتید رو انجام دادم. ولی همچنان مشکل داره( کاتالوگ مربوطه رو خوندم دقیقا توش توضیح داده چیکار کنم) از عقب که به شانژمان که نگاه میکنم میبینم چرخ وسط شانژمان دقیقا بالای چرخ کوچیک چرخدنده های عقب نیست.( در دنده 9) و وقتی دنده رو میبرم روی 1 بازم چرخ شانژمان دقیقا روی چرخ آخر نیست.پیچهای تنظیم هم کاری انجام نمیده در شانژمان اثر داره ولی هر کار میکنی در اون جهتی که میخوای کاری نمیکنه.
    اینا مشکل ایجاد میکنه برای دنده اول و آخر و تو بعضی دنده ها هم اصلا جا نمیخوره.
    بعد کلی تحقیق و بررسی فکر میکنم مشکل اصلی رو فهمیدم چیه.
    این بارو مشهدیه موقع بسته بندی چرخ و ارسال به شیروان اومده بود فقط چرخ جلو رو باز کرده بوده و دسته بالا رو .
    چرخ عقب و تمام تشکیلاتش وصل بوده و بیرون ترین قسمت چرخ که همون شانژمان باشه روی دیواره کارتون فشار میاورده منم که خبر نداشتم اون قسمت کجای کارتونه من تو اتوبوس گذاشتم تو ماشین گذاشتم و به شانژمان فشار میومده جالب اینکه بیشترین بیرون زدگی مربوط به همون پیچ تنظیم که شکسته
    مشهدیه به من گفت تا حالا از این کارا نکردیم( بسته بندی و ارسال) تازه حوب شد رفتم مشهد تا خودم بیارم دیدم با یه نخ نازک کارتون رو بسته اگه همونجوری میفرستاد یهو میدیدی تنه چرخ تو راه افتاده.

حالم به هم میخوره از هرچی آدم غیر متخصص که خوشتیپ میکنن و ادعای تخصص دارن ولی به اندازه ... حالیشون نمیشه.
    Last edited by journalist1; 26-08-2009 at 08:47.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوست من ضربه خوردن درسته باعث بر هم خوردن مکانیزم میشه ولی باید دید که به جای دیگه مثل گوشوارهای که رو تنس صدمه زده یا نه
    چون این مشکلات روباید کاملا وارسی کرد

3. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من ضربه خوردن درسته باعث بر هم خوردن مکانیزم میشه ولی باید دید که به جای دیگه مثل گوشوارهای که رو تنس صدمه زده یا نه
    چون این مشکلات روباید کاملا وارسی کرد
    من که صدمه خاصی نمیبینم روش .
    راستی اون سیمی که شانژمان رو به دسته دنده جلو وصل میکنه وقتی روی دنده 9 قرار میدم ( روی کوچکترین چرحدنده عقب) کاملا شل میشه. وقتی رو دنده 8 میزارم تازه شروع میکنه به سفت شدن.
    اون رو سفت کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همه.
    من نیاز به یک دوچرخه دارم برای مسیر خونه به سر کار که حدوداً ۱۰ کیلومتر و داخل شهر و بدون فراز و نشیب است. لطفا منو راهنمایی کنید که: ۱- برای من کورسی بهتره یا کوهستان. ۲- با حداقل هزینه بهترین مارکی که می‌تونم بخرم چیه؟
    متشکرم.
    سلام به همه
    پیرو عرایض قبلی خودم و با توجه به اینکه من قصد ندارم با دوچرخه زیادی ورجه وورجه کنم لطفا بفرمایید که برای من کمک جلو هم لازمه یا نه؟ سیستم تعویض دنده چطور؟
    متشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

6

سلام
    من سنم ۳۰ و قدم ۱۷۰ بودجه‌ام هم جمع این دو یعنی ۲۰۰
    متشکرم.
    اگر قرار باشه اینطوری باشه پس این دوستمون ژورنالیست که 600 تومن پول دوچرخه داده سن و قدش چه جوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عرض کنم خدمتتون آقای golpesare007
    با توجه به اطلاعاتی که میدید باهاتون یه همفکری میکنم پیشنهاد در این خصوص رو میگذارم بر عهده اساتید.
    1- کورسی ها مخصوص جاده های صاف و برای سرعت طراحی شده اند ولی مناسب کوچه و خیابون نیستن. بسیار سبک طراحی میشوند و کلا ظریف تر هستند. بنابراین صدمه پذیرتر.
    2- دوچرخه های کوهستان از ساختار محکمتری برخوردارند و معمولا کمک جلو دارندبرای سربالایی و خاکی مناسبترند و وزن بیشتری دارند. تعداد دنده های بیشتری نسبت به کورسی دارند.سرعتشون تو آسفلت کمتره و انرژی بیشتری باید مصرف کنی که بخاطر لاستیکهای پهنشونه.
    3-دوچرخه های شهری هم موجود هست که برای رفت و آمد داخل شهر استفاده میشود دارای دنده های معمولا کمتر از کوهستان و بیشتر از کورسی.لاستیکهای این چرخها نازکتر از کوهستان و پهنتر از کورسی و مثل کورسی ها معمولا کمک جلو ندارند.و گاها با ترک عقب و قاب روی زنجیر تولید میشند.
    به نظر بنده یه چرخ شهری برات خیلی مناسبه.
    والا اگر یه چرخ مناسب با مارک شناخته شده بخوای بگیری از 300 شروع میشه . مارکهایی نظیر VIVA و OVERLORD و CROSS و اساک دوچرخ مارکهای درجه 2 نسبتا خوب هستند.که معمولا اساتید زیاد اینها رو توصیه نمیکنند.( من یه چرخ VIVA شهری خیلی مناسب دیدم میداد 280 برای کار شما خوب بود به نظرم) قیمت اینها بین 200 تا 400 هست.
    مارکهای GIANT - MERIDA - GITANE -HUSSAR هم مارکهای خوب هستند که حداقل از 300 شروع میشوند .
    موفق باشی
    Last edited by journalist1; 26-08-2009 at 22:19.

8. این کاربر از journalist1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاری که شما گفتید رو انجام دادم. ولی همچنان مشکل داره( کاتالوگ مربوطه رو خوندم دقیقا توش توضیح داده چیکار کنم) از عقب که به شانژمان که نگاه میکنم میبینم چرخ وسط شانژمان دقیقا بالای چرخ کوچیک چرخدنده های عقب نیست.( در دنده 9) و وقتی دنده رو میبرم روی 1 بازم چرخ شانژمان دقیقا روی چرخ آخر نیست.پیچهای تنظیم هم کاری انجام نمیده در شانژمان اثر داره ولی هر کار میکنی در اون جهتی که میخوای کاری نمیکنه.
    اینا مشکل ایجاد میکنه برای دنده اول و آخر و تو بعضی دنده ها هم اصلا جا نمیخوره.
    بعد کلی تحقیق و بررسی فکر میکنم مشکل اصلی رو فهمیدم چیه.
    این بارو مشهدیه موقع بسته بندی چرخ و ارسال به شیروان اومده بود فقط چرخ جلو رو باز کرده بوده و دسته بالا رو .
    چرخ عقب و تمام تشکیلاتش وصل بوده و بیرون ترین قسمت چرخ که همون شانژمان باشه روی دیواره کارتون فشار میاورده منم که خبر نداشتم اون قسمت کجای کارتونه من تو اتوبوس گذاشتم تو ماشین گذاشتم و به شانژمان فشار میومده جالب اینکه بیشترین بیرون زدگی مربوط به همون پیچ تنظیم که شکسته
    مشهدیه به من گفت تا حالا از این کارا نکردیم( بسته بندی و ارسال) تازه حوب شد رفتم مشهد تا خودم بیارم دیدم با یه نخ نازک کارتون رو بسته اگه همونجوری میفرستاد یهو میدیدی تنه چرخ تو راه افتاده.
    حالم به هم میخوره از هرچی آدم غیر متخصص که خوشتیپ میکنن و ادعای تخصص دارن ولی به اندازه ... حالیشون نمیشه.
    سلام. خوبید؟
    فکر کنم همه اینطوری باشند چون وقتی من هم خریدم دیدم چرخ عقب بسته شده. فقط زین ، چرخ جلو و فرمان باز بود.

10. این کاربر از Friendlyboss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

سلام به همه
    پیرو عرایض قبلی خودم و با توجه به اینکه من قصد ندارم با دوچرخه زیادی ورجه وورجه کنم لطفا بفرمایید که برای من کمک جلو هم لازمه یا نه؟ سیستم تعویض دنده چطور؟
    متشکرم.
    سلام بر شما ای دوست عزیز.
    درسته که شما ورجه وورجه ی زیادی ندارید اما در خیابانهایی که ما داریم 100% کمک جلو لازم می شود. و همین طور در مورد سیستم تعویض دنده. به نظر من سیستم تعویض دنده هم داشته باشه بهتره چون در مواردی که شما در سر بالایی قرار می گیرید در صورت فشار زیاد زانوهای شما آسیب می بینند.

12. 2 کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام. خوبید؟
    فکر کنم همه اینطوری باشند چون وقتی من هم خریدم دیدم چرخ عقب بسته شده. فقط زین ، چرخ جلو و فرمان باز بود.
    خوب ببینم شما وقتی باز کردی اطراف شانژمان حفاظ نداشت؟ شانژمان به دیواره کارتن فشار میاورد؟ اگر کارتونش رو هنوز داری یه نگاه به کارتون بنداز ببین محلی که شانژمانت قرار داشته ردش رو کارتون مونده؟
    راستی راضی هستی؟
    ممنون
    Last edited by journalist1; 27-08-2009 at 21:44.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام بکس ...
    بینم BMX چه برندی خوب بید قیمت چیه و .. ؟ ...
    تریال چطور؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •