کاری که شما گفتید رو انجام دادم. ولی همچنان مشکل داره( کاتالوگ مربوطه رو خوندم دقیقا توش توضیح داده چیکار کنم) از عقب که به شانژمان که نگاه میکنم میبینم چرخ وسط شانژمان دقیقا بالای چرخ کوچیک چرخدنده های عقب نیست.( در دنده 9) و وقتی دنده رو میبرم روی 1 بازم چرخ شانژمان دقیقا روی چرخ آخر نیست.پیچهای تنظیم هم کاری انجام نمیده در شانژمان اثر داره ولی هر کار میکنی در اون جهتی که میخوای کاری نمیکنه.
اینا مشکل ایجاد میکنه برای دنده اول و آخر و تو بعضی دنده ها هم اصلا جا نمیخوره.
بعد کلی تحقیق و بررسی فکر میکنم مشکل اصلی رو فهمیدم چیه.
ا
ین بارو مشهدیه موقع بسته بندی چرخ و ارسال به شیروان اومده بود فقط چرخ جلو رو باز کرده بوده و دسته بالا رو .
چرخ عقب و تمام تشکیلاتش وصل بوده و بیرون ترین قسمت چرخ که همون شانژمان باشه روی دیواره کارتون فشار میاورده منم که خبر نداشتم اون قسمت کجای کارتونه من تو اتوبوس گذاشتم تو ماشین گذاشتم و به شانژمان فشار میومده جالب اینکه بیشترین بیرون زدگی مربوط به همون پیچ تنظیم که شکسته
مشهدیه به من گفت تا حالا از این کارا نکردیم( بسته بندی و ارسال) تازه حوب شد رفتم مشهد تا خودم بیارم دیدم با یه نخ نازک کارتون رو بسته اگه همونجوری میفرستاد یهو میدیدی تنه چرخ تو راه افتاده.
حالم به هم میخوره از هرچی آدم غیر متخصص که خوشتیپ میکنن و ادعای تخصص دارن ولی به اندازه ... حالیشون نمیشه..gif)