از برنامه NetLimiter هم برای این که ببینی چه برنامه هایی دارن از اینترنت استفاده میکنن استفاده کن!
NetLimiter | کنترل ترافیک شبکه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
از برنامه NetLimiter هم برای این که ببینی چه برنامه هایی دارن از اینترنت استفاده میکنن استفاده کن!
NetLimiter | کنترل ترافیک شبکه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگران نباش.من هم مثل شما بودم.رفتم مرکز مخابراتمون و گفتم خطمون pcm هست و من می خوام adsl بردارم نمی تونم .یک سری شرایط داشت که خوشبختانه من داشتم و حل شد.در ضمن طرف آشنا هم نبود و خدایی کار کرد.شمام برو ایشالله حل می شه.
موضوع دوم آیا از شما دوستان کسی تو مرکز فیاض بخش adsl داره؟به نظریه آخر شما دوستان من از چه شرکتی سرویس بگیرم؟خداییش من هم گیج شدم و ایا اگه از یه شرکت سرویس گرفتیم و بعد خواستیم شرکت رو عوض کنیم بازم باید هزینه نصب اولیه بدیم؟
سلام . منم همین مشکل خیلی وقت دارم . مرکز مخابراتیمون ولی عصر هست و به هر شرکتی که زنگ زدم میگن فیبر نوری هست و فعلا نمیشه حالا نمیدونم واقعا فیبر هست یا pcm. میشه بفرمایید کدوم مرکز هستید و چه شرایطی لازم هست .
بله دوست من، باید مجدد هزینه نصب رو بدی. مثلا هزینه نصب شاتل 15000 تومن هست که اگه از کارت طلائیه یکی از مشترکین استفاده کنی 10000 تومن تخفیف میدن.
می شه یه نفر شماره کارت طلائی شاتلشو بده من......
برای استفاده فقط شماره کارت کافیه دیگه ؟؟
ممنون
به هیچ وجه شاتل را توصیه نمی کنم.
فقط اسمش قشنگه.
برای من و دوستم که خوب نبوده.
نه چند هفته ای هست این طوری شده.
هیچ کدام از این ها مشکل ندارد.
همه اوکی هست.
شاتل 3 بار - سه نفرشون گفتند آقا مشکل دقیقا از سمت شاتل هست.
این مال روز هست. تازه.
شب بدتره
یک جورایی اصلا خاموش باید کمرد و رفت.
راستی یک پینگ از شب میزاری ببین شما ها شب چطوری هستید.
بچه ها باهاشون حررف زدن
میگن شبانه اون ها خوب نیست
روز راضی بودن
اما میگن شبانه اش افتضاح هست.
شاتل از قصد شبانه رو این طوری میکنه
پ.خ شد دوست من.
موفق باشی.
دوست عزیز اینکه شما با شاتل مشکل داری دلیل نمیشه که مشکلت رو عمومیت بدی و بگی شاتل خوب نیست.
شما ISPهای دیگه رو امتحان کردی که میگی شاتل بده؟!!!
من بالای 20 تا از دوستام شاتل دارن و همه کاملا راضی هستن.
توی همین تاپیک هم اکثرا راضی هستن.
برعکس خیلیارو دیدم که صبا اشکشونو در آورده.
بازم میگم، شاتل کیفیت و قیمت رو با هم داره.
من eco-128 دارم با 3 گیگ ترافیک ماهیانه و قیمت 13900 تومن. هر شبم حدود 1100 تا 1200 مگ دانلود رایگان میکنم.
شما 1 ISP مشابه معرفی کن که 1 همچین سرویسی رو با این قیمت ارائه بده بعد بگو شاتل بده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)