تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 381 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با عرض سلام omnia با گارانتي خريدم ورژنش همjvhi2 هست اما مصرف باطريش خيلي زياد هست يك روزه تمام ميشه من بايد چه كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ طور خدا كمكم كنين دارم پير ميشو 660 دادم
    معلوم نیست مایکروتلیا چه بلایی سر رام اوردن ، آپدیت به j1 پیشنهاد منه!!

دوستان ، کسی اینجا از گوشیش با هدست بلوتوث استفاده میکنه؟ مصرف باطریش چه قدر میشه؟ چه مدلی بلوتوث؟ اخیرا سر رانندگی خیلی راحت میتونن به خاطر حرف زدن با گوشی ماشینو بخوابونن..

اگه کسی هم کیف گرفته برا گوشیش لطفا یه عکسی چیزی بذاره که هنوز نتونستنم کیفی که خوشم بیادو پیدا کنم براش... اگه از دستم بیفته...

داره خودمونی میشه alijani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من هر کاری میکنم نمیتونم با وای فای به اینترنت کانکت بشم .بعضی وقت ها وقتی که میزنم search for network پیدا میکنه میرم داخلش key هم بهش میدم ولی وقتی روی opera یا IE میزنم میخواد به gprs وصل بشه در صورتی که من برای gprs تنظیم نکردم .اگر میشه لطفا کمک کنید
    در ضمن آقای veria اگر میشه عکس ها رو از تنظیمات گوشیتون برام بزارید
    Last edited by alijani; 10-12-2008 at 10:35.

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یا اکتیو سینک مچ میشه ، اما هر کاری می کنم برنامه آپدیت نمیشناستش.
    آقا کسی به مشکل من نخرده ؟
    مشکل از ویستا که نیست ؟
    1. امنیا صفحش 3.2 و این یعنی وقتی روشنه مصزف باطریش بالاست و با wifi اگه کار کنین (نه فقط فعال ) در عرض 5 ساعت باس خالی بشه همینطور gps . پروسسورش 624 یعنی مصرفش بالاس اکه باش کار کنین اگه قبلا ppc داشتین میفهمین باطریش خیلیم به نسبت اینکه ppc هس خوبه حالا اگه بازم فکر میکنین باطریش بده بذارین کامل خالی بشه تا خاموش شه بعد بزنین به charge تا وقتی چراغ poweresh سبز شه بعد اکه استفاده معمولی در حد روزی 30-60 min صحبت کنین یه چند تام sms بفرستین باس 3 روز دووم بیاره نشد به k1 اپدیت کنین بازم نشد باطریتون خرابه !

2. اپدیت گوشی اگه پستها اولیه این forum تا حدودا صفحه 30 رو بخونین بلد میشین و در اصل نه خاموش روشن میخواد نه ... فقط باید active sync در سیستم xp و windows device center در vista باشه گوشیو در خالت usb نگذارید ! و توجه کنین update ویستا با xp راماش فرق داره (از j9 به بعد رامایی که من گذاشتم مخصوص xp هستن فقط ) بالاخره firewall تونو غیر فعال کنین !

و در آخر بهتره driver مخصوص رو از سایت samsung بگیرید ونصب کنین(واسه بعضی راما لازمه)
    Last edited by RealRed; 10-12-2008 at 16:46.

4. 2 کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RealRed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

skype وررن جدیدش اومد کاملا با omnia سازگاره
    Last edited by RealRed; 10-12-2008 at 14:17.

6. این کاربر از RealRed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HUSUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13

1. امنیا صفحش 3.2 و این یعنی وقتی روشنه مصزف باطریش بالاست و با wifi اگه کار کنین (نه فقط فعال ) در عرض 5 ساعت باس خالی بشه همینطور gps . پروسسورش 624 یعنی مصرفش بالاس اکه باش کار کنین اگه قبلا ppc داشتین میفهمین باطریش خیلیم به نسبت اینکه ppc هس خوبه حالا اگه بازم فکر میکنین باطریش بده بذارین کامل خالی بشه تا خاموش شه بعد بزنین به charge تا وقتی چراغ poweresh سبز شه بعد اکه استفاده معمولی در حد روزی 30-60 min صحبت کنین یه چند تام sms بفرستین باس 3 روز دووم بیاره نشد به k1 اپدیت کنین بازم نشد باطریتون خرابه !

2. اپدیت گوشی اگه پستها اولیه این forum تا حدودا صفحه 30 رو بخونین بلد میشین و در اصل نه خاموش روشن میخواد نه ... فقط باید active sync در سیستم xp و windows device center در vista باشه گوشیو در خالت usb نگذارید ! و توجه کنین update ویستا با xp راماش فرق داره (از j9 به بعد رامایی که من گذاشتم مخصوص xp هستن فقط ) بالاخره firewall تونو غیر فعال کنین !

و در آخر بهتره driver مخصوص رو از سایت samsung بگیرید ونصب کنین(واسه بعضی راما لازمه)
    آقا تروخدا آدرس این drivero بزارید ماهم دانلودش کنیم.

داره خودمونی میشه HUSUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13

آقا من آ÷دیتش کردم
    ولی آخرش error داد و ÷یغام creat com port داد.
    ملی بالا اومد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

lamborghini عزیز .. لینک مشکلی نداره احتمالا شما با محدودیت دانلود راپید مواجه شدید ...دوباره تست کنید دانلود میشه

Fxtester جان :

نباید error بده !!! من نصب کردم هیچ مشکلی نداشت به نظر من قبل از نصب یه فرمت کامل (هارد ریست) بکن .... یا اون تیک فرمت رو زمان نصب بزن ....(البته با رعایت بک آپ گیری) ...اون علامت رو هم اگه عکسش رو بتونی بذاری شاید بتونم کمکت کنم ...

Ali_macbook_apple عزیز:

این ورژن کاری به اکتیوسینک نداره

شما قبل از نصب اول برنامه گوشی رو خاموش کن.. بعدبرنامه رو اجرا کن اونو با یواس بی به پی سی وصل کن بعد گوشی رو روشن کن خودش شروع می کنه به آپدیت کردن ...

دوستانی که مشکل باتری دارن تا ورژنشونو ارتقاء ندن(حداقل dxhj1 ) نمیشه گفت مشکلشون چیه و آیا به باتری مربوط می شه یا نرم افزاریه ...
    دوست عزیز
    سلام
    مشکل رام رفع شد حال لطفا بگید با چی فارسیش کنم و یا حداقل اس ام اس فارسی رو ببینم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض بازی با استفاده از G-sensor

هرکی یه بازی می خواد که از G-sensor یا accelerometer استفاده کنه بازی مجانی Caver رو دانلود کنه...

در این بازی باید با حرکت گوشی ، توپ رو از بین موانع رد کنید.. خیلی باحاله....

هر وقتم از محیط بازی خسته شدید میتونید از سایت خود بازی level های جدید رو دانلود کتید......

11. این کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

fxtester عزیز:

بهترین فارسی ساز همون فارسی ساز امنیا هستش(5 تا فایله ... ARABIC1 , ARABIC2,,HEJRI CALENDER,...) که اگه تو Device

نصب کنی مشکلی نخواهی داشت ....فقط یه کیبورد فارسی می مونه که من Resco رو نصب کردم ....

13. این کاربر از mehran_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1. حالا اگه بازم فکر میکنین باطریش بده بذارین کامل خالی بشه تا خاموش شه بعد بزنین به charge تا وقتی چراغ poweresh سبز شه بعد اکه استفاده معمولی در حد روزی 30-60 min صحبت کنین یه چند تام sms بفرستین باس 3 روز دووم بیاره نشد به k1 اپدیت کنین بازم نشد باطریتون خرابه !
    پس با این وجود زمانی که گوشی به pc وصله (چون شارژ می شه ) از عمر باتری کم می شه ؟؟؟ من شنیده بودم توی باتریهای جدیددیگه این چیزها مهم نیست ؟؟؟؟ (که حتما شارژش کامل خالی شه بعد پر شه )
    Last edited by mehran_k; 10-12-2008 at 23:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •