دوستان عزیز سلام
من می خوام یه گیم پد بگیرم که بتونم بدون هیچ مشکلی باهاش بازی فیفا 10 رو انجام بدم
بیشترین بازی که قراره با این گیم پد انجام بدم، بازی فیفا هست
حس و حال مشکلاتی چون devdata ساختن و سر و کله زدن با گیم پدهای چینی که دارای جنس خوبی نیستن رو هم ندارم
پارسال هم از همین devdata های ساخت آرمین جان که در این تاپیک هست استفاده کردم و تونستم با گیم پدم فیفا 09 بازی کنم، اما متاسفانه اون گیم پد هم چون چینی بود و غیر اورجینال، خراب شد...
به هر حال بعد از کلی تحقیق و جستجو و همین طور مطالعه کل این 50 و خرده ای صفحه این تاپیک و البته گشتن در بازار سخت افزار، یه گیم پد نظرم رو جلب کرد:
گیم پد سایتک ... Saitek PS2700 Rumble Pad For PC/PS2/PS3
قیمتی که من از بازار گرفتم برای این گیم پد، حدود 34-35 تومن بود.
می خوام دو تا دسته بگیرم که میشه چیزی حول و حوش 70 هزار تومن
ضمن اینکه گیم پد سایتک - Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360 که یکی دو تا از دوستان هم اینجا خریدن و طرح Xbox 360 هست رو هم با همین قیمت میدن. ولی خب من از طرح ایکس باکس خوشم نمیاد و دوست دارم گیم پد طرح پلی استیشن بگیرم. همچنین هر دو این گیم پدها قابلیت جابجایی جهت ها و شوکرها (آنالوگ چپ) رو دارن.
حالا یه مشکلی که بنده بهش برخوردم، اینه که رفتم فایل devdata اورجینال بازی فیفا 10 رو با برنامه notepad باز کردم و نگاه کردم، دیدم اونجا گیم پدهای مختلفی که واسه برند سایتک معرفی و تعریف شده، 10 مدل از این برند هست که اتفاقا cyborg هم جزوشون هست، اما ps2700 که جزو گیم پدهای جدید و ظاهرا خوب سایتک هست و من می خوام اونو خریداری کنم، متاسفانه جزو این لیست نیست...
حالا من می خوام بدونم اگه این گیم پد رو بخرم، آیا بازم بازی فیفا 10 گیم پد رو به طور کامل شناسایی می کنه و بدون مشکل میشه باهاش بازی کرد یا نه ؟ چون نمی خوام برم این همه پول بدم باز آخرش مجبور به ساختن devdata و این کارا بشم
راستی یه سئوال دیگه ... در مقایسه بین برندهای لاجتیک و سایتک، شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ چرا؟
با تشکر از شما...