تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 142 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TehraN

13 xp driver

سلام دوستان
    اون دوستانی که درایور می خوان به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برن
    اونجا اینو سرچ کنین
    xbox controller driver for xp
    یه لینک میاد همونو دانلود کنین
    کاملا کار میکنه
    فقط روی سرویس پک 3 نصب نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نم يه دسته بازي با مارك star خريدم . درايورش رو كه نصب ميكني همه ابشن هاش مياد اما دسته كار نميكنه . بعد كه درايورش رو حذف ميكنم و به صورت پلاگ ميشناسه كار هم ميكنه اما ويبرش ديگه نمياد تو قسمت ابشن و كلا ناقصه .

چيكار بايد كرد ؟
    ويندوزم هم ويستاس

داره خودمونی میشه Shadmehr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من می خوام یه گیم پد بگیرم که بتونم بدون هیچ مشکلی باهاش بازی فیفا 10 رو انجام بدم
    بیشترین بازی که قراره با این گیم پد انجام بدم، بازی فیفا هست
    حس و حال مشکلاتی چون devdata ساختن و سر و کله زدن با گیم پدهای چینی که دارای جنس خوبی نیستن رو هم ندارم
    پارسال هم از همین devdata های ساخت آرمین جان که در این تاپیک هست استفاده کردم و تونستم با گیم پدم فیفا 09 بازی کنم، اما متاسفانه اون گیم پد هم چون چینی بود و غیر اورجینال، خراب شد...
    به هر حال بعد از کلی تحقیق و جستجو و همین طور مطالعه کل این 50 و خرده ای صفحه این تاپیک و البته گشتن در بازار سخت افزار، یه گیم پد نظرم رو جلب کرد:
    گیم پد سایتک ... Saitek PS2700 Rumble Pad For PC/PS2/PS3

قیمتی که من از بازار گرفتم برای این گیم پد، حدود 34-35 تومن بود.
    می خوام دو تا دسته بگیرم که میشه چیزی حول و حوش 70 هزار تومن
    ضمن اینکه گیم پد سایتک - Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360 که یکی دو تا از دوستان هم اینجا خریدن و طرح Xbox 360 هست رو هم با همین قیمت میدن. ولی خب من از طرح ایکس باکس خوشم نمیاد و دوست دارم گیم پد طرح پلی استیشن بگیرم. همچنین هر دو این گیم پدها قابلیت جابجایی جهت ها و شوکرها (آنالوگ چپ) رو دارن.
    حالا یه مشکلی که بنده بهش برخوردم، اینه که رفتم فایل devdata اورجینال بازی فیفا 10 رو با برنامه notepad باز کردم و نگاه کردم، دیدم اونجا گیم پدهای مختلفی که واسه برند سایتک معرفی و تعریف شده، 10 مدل از این برند هست که اتفاقا cyborg هم جزوشون هست، اما ps2700 که جزو گیم پدهای جدید و ظاهرا خوب سایتک هست و من می خوام اونو خریداری کنم، متاسفانه جزو این لیست نیست...
    حالا من می خوام بدونم اگه این گیم پد رو بخرم، آیا بازم بازی فیفا 10 گیم پد رو به طور کامل شناسایی می کنه و بدون مشکل میشه باهاش بازی کرد یا نه ؟ چون نمی خوام برم این همه پول بدم باز آخرش مجبور به ساختن devdata و این کارا بشم
    راستی یه سئوال دیگه ... در مقایسه بین برندهای لاجتیک و سایتک، شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ چرا؟
    با تشکر از شما...
    Last edited by Shadmehr1; 05-11-2009 at 18:11.

4. این کاربر از Shadmehr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به همه گیمرهای گل و گلاب.دوستان من که از فراسو نا امید شدم.این مدل fgp-660 که دیگه گیر نمیاد اومدم تو انجمن بین دوتا گیم پد Saitek Cyborg Rumblepad for PC/Xbox360 و xbox360 microsoft نمی دونم کدوم رو بخرم.البته بیشتر انجمن رو خوندم اما با توجه به توضیحات و سوالاتم منو لطفا راهنمایی کنید.
    برای ویندوز در درجه اول xp و بعد seven،
    برای بازیهای pes و بعد NFS, FIFA ,GTA و ...
    سوال:
    1.هیچ کدوم گارانتی ندارند؟
    2.برای بازیهایی که گفتم ساپورت کدوم بهتره؟
    3.از ولیعصر بگیرم یا توپخونه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1.هیچ کدوم گارانتی ندارند؟
    2.برای بازیهایی که گفتم ساپورت کدوم بهتره؟
    3.از ولیعصر بگیرم یا توپخونه؟
    1. دسته ی XBOX 360 مایکروسافت گارانتی نداره.
    2. دسته ی XBOX 360 تمام بازی هایی که نام بردید رو ساپورت می کنه. بازی GTA احتمالا تنها دسته ای که به طور رسمی پشتیبانی می کنه، همین دسته ی XBOX 360 مایکروسافته. در PES هم من PES 2010 ، 2009 و 2006 رو امتحان کردم که در 2006 فقط شما باید زحمت بکشید، دکمه ی استارت رو براش در setting یک وظیفه رو قرار بدید. در 2010 و 2009 مشکلی وجود نداره. اکثر بازی هایی که بعد از سال 2007 عرضه شده اند و از دسته ساپورت می کنند، از دسته ی XBOX 360 هم ساپورت میکنند.
    3. ولیعصر به سختی پیدا میشه. ولی تو توپخونه همه جا ریخته!
    Last edited by Yi Yi; 08-11-2009 at 11:08.

7. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shadmehr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    من می خوام یه گیم پد بگیرم که بتونم بدون هیچ مشکلی باهاش بازی فیفا 10 رو انجام بدم
    بیشترین بازی که قراره با این گیم پد انجام بدم، بازی فیفا هست
    حس و حال مشکلاتی چون devdata ساختن و سر و کله زدن با گیم پدهای چینی که دارای جنس خوبی نیستن رو هم ندارم
    پارسال هم از همین devdata های ساخت آرمین جان که در این تاپیک هست استفاده کردم و تونستم با گیم پدم فیفا 09 بازی کنم، اما متاسفانه اون گیم پد هم چون چینی بود و غیر اورجینال، خراب شد...
    به هر حال بعد از کلی تحقیق و جستجو و همین طور مطالعه کل این 50 و خرده ای صفحه این تاپیک و البته گشتن در بازار سخت افزار، یه گیم پد نظرم رو جلب کرد:
    گیم پد سایتک ... Saitek PS2700 Rumble Pad For PC/PS2/PS3

قیمتی که من از بازار گرفتم برای این گیم پد، حدود 34-35 تومن بود.
    می خوام دو تا دسته بگیرم که میشه چیزی حول و حوش 70 هزار تومن
    ضمن اینکه گیم پد سایتک - Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360 که یکی دو تا از دوستان هم اینجا خریدن و طرح Xbox 360 هست رو هم با همین قیمت میدن. ولی خب من از طرح ایکس باکس خوشم نمیاد و دوست دارم گیم پد طرح پلی استیشن بگیرم. همچنین هر دو این گیم پدها قابلیت جابجایی جهت ها و شوکرها (آنالوگ چپ) رو دارن.
    حالا یه مشکلی که بنده بهش برخوردم، اینه که رفتم فایل devdata اورجینال بازی فیفا 10 رو با برنامه notepad باز کردم و نگاه کردم، دیدم اونجا گیم پدهای مختلفی که واسه برند سایتک معرفی و تعریف شده، 10 مدل از این برند هست که اتفاقا cyborg هم جزوشون هست، اما ps2700 که جزو گیم پدهای جدید و ظاهرا خوب سایتک هست و من می خوام اونو خریداری کنم، متاسفانه جزو این لیست نیست...
    حالا من می خوام بدونم اگه این گیم پد رو بخرم، آیا بازم بازی فیفا 10 گیم پد رو به طور کامل شناسایی می کنه و بدون مشکل میشه باهاش بازی کرد یا نه ؟ چون نمی خوام برم این همه پول بدم باز آخرش مجبور به ساختن devdata و این کارا بشم
    راستی یه سئوال دیگه ... در مقایسه بین برندهای لاجتیک و سایتک، شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ چرا؟
    با تشکر از شما...

کسی جواب منو نمیده...؟؟؟

9. این کاربر از Shadmehr1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بر بزرگان
    من چند روز پیش یه گیم پد xbox 360 خریدم به قیمت 40 تومان باسیم ولی احساس میکنم تقلبیه چطور می تونم به اصل یا تقلبی بودنش پی ببرم؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بر بزرگان
    من چند روز پیش یه گیم پد xbox 360 خریدم به قیمت 40 تومان باسیم ولی احساس میکنم تقلبیه چطور می تونم به اصل یا تقلبی بودنش پی ببرم؟
    ممنون
    1. چرا فکر می کنید تقلبیه؟
    2. دسته ی XBOX 360 مایکروسافت گرفتید؟ اگه جواب مثبته، وقتی به کنسول XBOX360 وصل کنیدش باید کار کنه. راه دیگه اینه که ویندوز و بازی ها دسته رو با نام XBOX 360 Controller for windows میشناسند، برید به تنظیمات بازی ها قسمت مربوط به کیبورد و کنترلر، ببینید، اسم دسته رو چی نوشته. در کنترل پنل هم میشه مشاهده کرد.

12. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض گیم پد قدیمی

سلام
    من یه گیم پد قدیمی از اینها که پورت پرینتر دارن و به کارت صوتی نصب میشدن دارم
    می خواستم ببینم کسی هست که بدونه چطوری می تونم روی مادربرد های جدید وصلش کنم ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه گیم پد قدیمی از اینها که پورت پرینتر دارن و به کارت صوتی نصب میشدن دارم
    می خواستم ببینم کسی هست که بدونه چطوری می تونم روی مادربرد های جدید وصلش کنم ؟
    ممنون
    منم دارم هر کاری کردم نشد بنابراین به عنوان عتیقه نگهش داشتم واسه یادگاری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •