من با آپدیت امروز صبح امتحان کردم. برای kis.8.0.0.506. با توضیحاتی که گفتیند، نمیدونم اشکال از کجاست.
من با آپدیت امروز صبح امتحان کردم. برای kis.8.0.0.506. با توضیحاتی که گفتیند، نمیدونم اشکال از کجاست.
بابا جان آخرین ورژن برنامرو دانلود کن - قبلی رو هم پاک کن - مشکل حله - چون خودم مشکلی ندارم
Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 - Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من یک سوال داشتم میشه به جای دنبال کلید گشتن بعد از سی روز که تریال تمام شد آنتی ویروس را remove کرد و دوباره نصب کرد و آپدیتها را از فایل پشتیبان واردش کرد؟
KIS 2009 NEW Keys
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه، نمیشه. کاسپر هم مثل بقیه نرم افزارهاست. برا کدوم برنامه میشه این کارو کرد.
مال من kis 8.0.0357 هست یه key داشتم تا سال 2011 ولی وقتی آپدید کرم آنتی ویروسم رو پرید
الان هم هرچی key امتحان میکنم ارور میده چی کنم؟برام key بزاریید
با تشکر
نيازي به انجام اينكار نيست.براي اين منظور كركي تحت عنوان Trial reset وجود داره كه اين كار را انجام ميده.
key موجود را كه در ليست سياه قرار گرفته را حذف كنيد.از پست اول تاپيك كليدها را دانلود كرده و از پوشه KIS كليدها را تك تك تست كنيد ببينيد كدام كليد سالم و فعال ميباشه.
در مورد Error دقيقا متن يا تصوير پيغام خطا را قرار دهيد.
سلام کی های جدید رو که معرفی می کنم.ارور دیتا بیس میده ودیتا بیس آپدیت نمیشه.
راستی باید کی قبلی رو del میکردم یکی پیدا کرم که میخوره فقط 14 روز هست بقیه کی ها تو بلک لیستنموجود را كه در ليست سياه قرار گرفته را حذف كنيد.از پست اول تاپيك كليدها را دانلود كرده و از پوشه KIS كليدها را تك تك تست كنيد ببينيد كدام كليد سالم و فعال ميباشه.
در مورد Error دقيقا متن يا تصوير پيغام خطا را قرار دهيد.
همون دانلود کردم که صفحه ول هست 6 مارس
می خوام از سایت kavkis دانلود کنم هی میگه not found
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)