تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 413 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

معمولا وقتی یه ویروس در حالت عادی حذف نشه آنتی ویروس پیغام Restart به شما نشون میده.
    اگر زیاد با این پیغام روبرو میشید 2 کار رو میتونید انجام بدید:
    1-فایلی رو که آنتی ویروس میخواد حذف کنه ردیابی کنید.اگر مشکل ساز نیست اونو تو لیست Scan Exclusions قرار بدید.

2-اگر مشکوک به وجود ویروس در سیستم هستید،مشکل خودتون رو تو بخش اورژانس سیستمهای آلوده مطرح کنید.

===================

سیستم محافظتی SONAR نقطه قوت آنتی ویروس شماست و میتونه ویروسها رو از روی رفتار و حالتشون تشخیص بده.

یکی از مزایاش اینه که اگر آنتی ویروس رو برای مدتی آپدیت نکنید، SONAR برای شما یک پشتوانه خواهد بود.

اصلا یکی از مهمترین عوامل پیشرفت نورتون در 2-3 سال گذشته همین SONAR بوده.

پس یک چیزی مثل همون هوش مصنوعی در ناد ( که در ناد به هیچ دردی هم نخورد! ) میمونه.
    آره نسبت به اون زمان که نورتون استفاده میکردم خیلی پیشرفت کرده. فقط مثلا وقتی فلش آلوده به سیستم میزنم , خیلی طولش میده که ویروس رو بشناسه ( بر خلاف نتایج نظرسنجی ها که سرعت اسکنش رو خوب میدونستند )
    یک نکته جالب دیگه اینجاست که همه همون ذهنیت قبلی رو نسبت به نورتون دارن , یعنی همه فکر میکنن سرعت رو خیلی میاره پایین. در صورتی من فکر میکنم سرعت سیستم رو از ناد هم کمتر میاره پایین!
    Last edited by noisymind; 09-01-2010 at 21:49.

2. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

عنوان پیشین : جلوگیری از باز شدن صفحات نامطلوب به کمک فایل Hosts
    سلام.
    فایل Hosts در ویندوز (وسایر سیستم عاملها) مثل یه DNS Server ساده عمل میکنه.
    یعنی کارش تبدیل نام سایت به IP هستش.
    شما با تغییراتی که در این فایل ایجاد میکنید میتونید از باز شدن صفحات نامطلوب و خطرناک جلوگیری کنید.
    البته از این فایل استفاده های نادرست هم میشه:
    برای مثال ممکنه شما ویروسهایی را دیده باشید که به شما اجازه ارتباط با سایت شرکتهای امنیتی مثل مکافی،سیمانتک و ... را نمیدن.

فایل hosts در مسیر system32\drivers\etc قرار گرفته و با یک ویرایشگر متنی مثل Notepad باز میشه.

محتوای مخفی: تصویر 1 

همانطور که در شکل بالا مشاهده میکنید ،بین IP و Adress باید حداقل یک فاصله(Space) وجود داشته باشه.
    محتویات این فایل همیشه در RAM بارگذاری میشه.

هنگام مشاهده وبسایت های ثبت شده در این فایل، درخواست شما به Localhost ارجاع داده میشه و چون در حالت پیش فرض محتوایی برای نمایش وجود نداره هیچ صفحه ای باز نمیشه.
    بنابراین با تنظیم صحیح این فایل میشه یک لایه امنیتی ساده و موثر بوجود اورد.

نکته 1 :
    بهتره حجم این فایل کمتر از 200 کیلوبایت باشه.در غیر اینصورت ممکنه با مسائلی مثل کندی سرعت سیستم و مرورگر روبرو بشید.
    برای جلوگیری از بروز مشکل میتونید سرویس Client DNS را غیر فعال کنید.(البته اگر سیستم شما در محیط شبکه کار میکنه نباید این سرویس را غیر فعال کنید)
    اگر امکان غیرفعال کردن سرویس Client DNS وجود نداشت میتونید هنگام بروز مشکل دستور زیر را در CMD اجرا کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته 2 :
    برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابلیت آپدیت لیست Hosts را در خودش داره.
    برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ابزار مفیدی در همین زمینه است که لیست های آماده را برای شما دانلود و آپدیت میکنه.
      محتوای مخفی: تصویر 

موفق باشید.
    Last edited by *Batman*; 20-06-2012 at 08:06.

4. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بازم سوال!
    آپدیتها رو میشه به کامپیوتری که به اینترنت وصل نیست منتقل کرد؟
    و دیگه اینکه راجع به نورتون 360 هم لطفا توضیح بدید چه چیزایی داره؟

مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران ارومیه

پيش فرض

sorate system pain nemiad avala bade 1 mah ke ziad update gerf soratesh khili kam mishe

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

بازم سوال!
    آپدیتها رو میشه به کامپیوتری که به اینترنت وصل نیست منتقل کرد؟
    و دیگه اینکه راجع به نورتون 360 هم لطفا توضیح بدید چه چیزایی داره؟

مرسی

سلام.
    آپدیتهای نورتون 2010 تو ویندوز XP در مسیر زیر قرار دارن:

X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NAV_17.0.0.136\Definitions

شما باید پوشه Definitions را کپی و یکجا جایگزین کنید.

البته بارها گفتیم که این روش فقط Database آنتی ویروس را آپدیت میکنه.یعنی یک سری از آپدیتها رو نمیشه برداشت.

از لینک زیر هم میتونید آپدیتهای نورتون را دانلود و به صورت دستی نصب کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

===========================
    ================================
    ======================================

در مورد N360 باید بگم من باهاش کار نکردم.اون موقع که نسخه اولش اومد نصبش کردم.
    در واقع یه آچار فرانسه ست.انتظار میرفت جایگزین Norton System Works بشه.اما انگار نشد.
    این برنامه هم آنتی ویروس داره هم فایروال.امکانات بهینه سازی و افزایش سرعت سیستم را هم داره.
    برنامه Back up گیری و چند تا ویژگی دیگه که همه تو N360 جمع شدن.
    N360 فوق العاده سبک و سریعه.
    من که ازش خوشم نیومد.یکی از دلایلش هم اینه که این برنامه همه کارها رو تحت کنترل خودش درمیاره و اختیارات شما رو خیلی محدود میکنه.
    به نظر من این برنامه تعبیه شده برای افراد آماتور و البته برای این دسته از کاربران واقعا ایده آل هستش.
    من از فایروال نورتون استفاده نمیکنم.ولی وقتی N360 نصب کنی محکوم به این هستی که از فایرولش هم استفاده کنی.
    البته ناگفته نمونه که من این دو نسخه آخر رو نصب نکردم و نمیدونم چه تغییراتی داشته.

موفق باشید.

8. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

sorate system pain nemiad avala bade 1 mah ke ziad update gerf soratesh khili kam mishe
    دوست عزيز طبق قوانين سايت بايد مطلب خود را بصورت فارسي تايپ كنيد.در غير اينصورت پستها حذف خواهند شد.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    موقعی که سیستم 10 دقیقه به حال خود رها کنم این پیغام در بالای سیستم ترای به نمایش درمیاد اگه بخوام اینو غیر فعال کنم باید چیکار کنم؟
    اینم عکس

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.

وارد تتنظیمات بشید و از قسمت Computer Settings گزینه Idle Time Scans را در حالت Off قرار بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان میشه بگید آنتی ویروس های سیمانتک با نورتون چه فرقی دارن؟ اصلا فرقی دارن؟ (با توجه به اینکه جفتشون مال سیمانتکن!!) و البته میخواستم بدونم آخرین نسخه (و اگه داره) کاملترین نسخه سیمانتک خالی چیه؟!!

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان میشه بگید آنتی ویروس های سیمانتک با نورتون چه فرقی دارن؟ اصلا فرقی دارن؟ (با توجه به اینکه جفتشون مال سیمانتکن!!) و البته میخواستم بدونم آخرین نسخه (و اگه داره) کاملترین نسخه سیمانتک خالی چیه؟!!
    سایمانتیک اسم شرکتش هست و آنتی ویروس نورتون یکی از محصولات این شرکت است. مثلا outpost pro یکی از محصولات شرکت Agnitum است.

نسخه های خانگی و تجاری سایمانتیک از لحاظ دیتابیس فرقی با هم ندارند. اما از لحاظ تکنولوژی و امکانات فرقهای جزئی با هم دارند که اون هم بستگی به نیاز کاربر است که کدومش رو نصب کنه. برای یک شرکت نسخه تجاری همراه با امکانات شبکه ای و برای کاربران خانگی هم همان Norton Antivirus یا اینترنت سکوریتی پیشنهاد میشه.

14. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •