یک لندروور رنج روور سفید رنگ فکر کنم از نوع sport 2010 تو خیابان فرشته دیدم می چرخید (واقعا زیباست) ، همونو دوباره دیدم اومده بود هنرکده کیانفر دیدم، اتفاقا یه R8 طلایی هم داخل هنرکده کیانفر بود.
Land Rover Range Rover Sport
یک لندروور رنج روور سفید رنگ فکر کنم از نوع sport 2010 تو خیابان فرشته دیدم می چرخید (واقعا زیباست) ، همونو دوباره دیدم اومده بود هنرکده کیانفر دیدم، اتفاقا یه R8 طلایی هم داخل هنرکده کیانفر بود.
Land Rover Range Rover Sport
عکس اولی رو فکر کنم escalade هستش![]()
Last edited by Diego; 26-06-2010 at 20:44. دليل: اشتباه
escaladae کادیلاک هستش عزیز ولی نکته خوبی رو اشاره کردی
نسل های مختلفی داره ، زیر 200 تا 300 پات در میاد بخوای بیاری . یکی از اقوام یکی از دوستان نه چندان آشنا !! یدونه H2 دست 2 از دبی آورده بود اینطور که خودش میگفت 210 پاش آب خورده بود .اقا یکی به من بگه این هامر چند قیمته؟خیلی ازش خوشم میاد.
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
اون gmc چه فازی میده !!
چون از باکو به صورت موقت اومده...
با گمرک فکر کنم 50 -60 تومن تموم بشه!
دوستان خواهشا اگه از قیمت اطلاع ندارن یا مطمئن نیستن پست ندن!نسل های مختلفی داره ، زیر 200 تا 300 پات در میاد بخوای بیاری . یکی از اقوام یکی از دوستان نه چندان آشنا !! یدونه H2 دست 2 از دبی آورده بود اینطور که خودش میگفت 210 پاش آب خورده بود .
با 200-300 تومن میتونید جت فالکون رو نمره ملی کنید!چه خبره؟؟؟ هامر h2 زرد رنگ با مجوز تردد 6 ماهه 94 تومن در اومده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ها ؟؟؟؟؟!!!
اگر انقدر باشه من فردا میرم میخرم !!
قیمتی که من دادم مطمئنه ولی مال الان نیست . خیلی وقت پیش بود . اولین هامری بود که من شنیدم آوردن توی ایران .نمیدونستم انقدر افت قیمت داشته !
اینتوری واقعا ارزش خرید داره نسبت به واشین هایی که الان داره توی ایران فروش میره .
ممنون و معذرت بابت اشتباهم .
کسی از این فراری آبیه تو اصفهان عکس نداره ؟ عجب غولیه لامصب صدای موتورش شیشه های خونرو میلرزونه !
فراری زرد که الان تو اصفهان هست اما ابی رو نمیدونم!
از باکو اومده نباید پلاک گذر موقت بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)