ممنون از جوابتون من قبلا از همین فایل استفاده می کردم نصب می شد ولی تازه این جوری شده برای اطمینان من دوباره از جای دیگه دانلود کردم باز همین جوری شد.
ممنون از جوابتون من قبلا از همین فایل استفاده می کردم نصب می شد ولی تازه این جوری شده برای اطمینان من دوباره از جای دیگه دانلود کردم باز همین جوری شد.
گوشیتون رو هـک کردیــن اگه آره هـک رو غیره فعال کنیـــد و یه تستی بزنید ببینید نصب میشه ؟
مشکلتون با یکبار مستر ریســت کردن هم حل میشـــه ...
موفق باشید!![]()
ممنون از جوابتون من از -- استفاده نمی کنم من ازروش ساین استفاده می کنم فکر کنم با فرمت مموری کارت درست بشه ضمنا برنامه مشابه سراغ ندارید.
با سلا وخسته نباشید بنده برای فعال نمودن بعضی برنامه های گوشی باید شماره سریال 9 رقمی رو داشته باشم اما روی گوشی و جعبعه گوشی و با کد *#06# هم همان سریال 16 خواهشمندم در این خصوص مرا راهنمایی کنید با تشکریاد دادن زکات علم است
سلام برنامه های قفل کردن گوشی زیاد هســـت ولی از نظر من این برنامه خیلی کاملتر بود !
با یه سرچ میتونید برنامه های زیادی رو پیدا کنیــد که به کارتون میــاد
سلام دوست عزیز برای فعل سازی برنامه ها باید خود برنامه یه Key اجرا کننده یا سریال داشته باشه نیازی نیســت شماره سریال 9 رقمی رو داشته باشیــم ! خب میتونید تو کلوپش هم بپرسید ببینید دوستان چی جوابتون رو میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
برای رجیستر برنامه فقط آیمی میخواد و بس!
فک کنم منظورشون کد 9 رقمی هست که کیجن برنامه مورد نظر بر اساس آیمیشون میسازه هست
سلام می خواستم بدونم میشه مسنجر Palringoرو حق کرد چندین بارخودم شخصا دیدم که افرادی دست به چنین کاری زدند
نمیدونم با گوشی انجام دادن یا با کامپیوتر باتشکر
Last edited by xlife; 03-08-2010 at 19:14.
[
سلام خسته نباشید با عرض بوزش گوشی نوکیا N73دارم برنامه روش نصب نمیشه ظاهرا نیاز به -- داره اما برنامه اونو ندارم اگه کمکم کنید شرمنده میشم![]()
سلام دوست عزیز تایپک زیــر رو کامل بخونیـــد
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!![]()
سلام میخواستم بدونم چطور email هاروازکامپیوتر به موبایل انتقال داد
گوشیم nokia 6220cهست درضمن نمیخوام ازداخل گوشی به اینترنت متصل بشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)