تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 79 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سلام بروبکس
    آقا ما این بازی رو نصب کردیم و یه 10 دقیقه هم تستی رفتیم جلو و موس هم خیلی راحت کار میکرد
    بعد امروز که اومدم بازی کنم تا اونجا رفتم که تازه چاقو رو از توی آینه شکسته ورداشتیم بعدش زن کج و کوله هه از تو دستشویی در
    میاد که ما رو بکشه ولی هرچی کلیک چپ میزنم و کلیک راست میزنم اصلا کار نمیکنه و با چاقو هیچ کاری نمیکنه . توی کنترلش
    هم رفتم همه چیزشو تنظیم کردم ولی همه ی دکمه ها کار میکنه جز موس توی بازی !!!
    Last edited by 251251; 19-05-2009 at 13:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تنظیمات رو default کن ببین چه می شود.

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

من این بازی رو 1 سال پیش تموم کردم فکر کنم با یه کلید دیگه ، فکر کنم با کلید B میزنه

داره خودمونی میشه ata_vi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    اونجائی که اون عروسکه که بزرگ میشه بعد از کشتن عروسک وغیب شدنش باید چکار کرد
    ماکه نفهمیدم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اونجائی که اون عروسکه که بزرگ میشه بعد از کشتن عروسک وغیب شدنش باید چکار کرد
    ماکه نفهمیدم
    سلام و درود بر شما:
    باید بروید به تالار شهرداری.
    بعد در آنجا کلید founders را روی جاکتابی استفاده کنید.
    بعد درب زیر زمینی برای شما گشوده خواهد شد.
    به سمت زیر زمین بروید ولی اگر میتوانید با سه پرستار خشن آلود دست به یخه نشوید.
    خنجر تشریفاتی را برداشته و متوجه چیزی میشود. . . از خنجر تشریفاتی میتوانید در طول بازی برای باز کردن دربهای خاصی
    بهره ببرید. یک درب مخفی در زیر زمین وجود دارد که بر روی یک دیوار ساف که بین دو میز واقع شده میباشد.
    موفق باشید.

6. 2 کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض

سلام و درود بر شما:
    باید بروید به تالار شهرداری.
    بعد در آنجا کلید founders را روی جاکتابی استفاده کنید.
    بعد درب زیر زمینی برای شما گشوده خواهد شد.
    به سمت زیر زمین بروید ولی اگر میتوانید با سه پرستار خشن آلود دست به یخه نشوید.
    خنجر تشریفاتی را برداشته و متوجه چیزی میشود. . . از خنجر تشریفاتی میتوانید در طول بازی برای باز کردن دربهای خاصی
    بهره ببرید. یک درب مخفی در زیر زمین وجود دارد که بر روی یک دیوار ساف که بین دو میز واقع شده میباشد.
    موفق باشید.
    دوست عزیز مشکل من خارج شدن از اون اتاقه بعد از اینکه اون عروسک سر دکتر رااز تنش خارج می کنه وبعد می کشمش وغیب میشه هیچ اتفاقی نمیوفته نمی تونم از درخارج بشم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز مشکل من خارج شدن از اون اتاقه بعد از اینکه اون عروسک سر دکتر رااز تنش خارج می کنه وبعد می کشمش وغیب میشه هیچ اتفاقی نمیوفته نمی تونم از درخارج بشم
    بعد از کشتن عروسک به صورت خودکار الکس یه کلید میابد...!!

9. این کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو حدود یک ساعت و نیمی رفتم جلو و الان توی شهر هستم و به دادگاه و خونه خودمون ( به همراه گاراژ ! ) و اون قسمتی که کامیونه تو کوچه گیر کرده و پارک سر زدم و تقریبا هرچی وسایل که بوده ورداشتم ( مثل جا بنزینی قرمز رنگ - نوار کاست - تفنگ به همراه دو تا عکس از دادگاه و داخل پارک ) ولی الان موندم چیکار بکنم ممنون میشم دوستان کمک کنن !!!
    Last edited by 251251; 22-05-2009 at 09:31.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من این بازی رو حدود یک ساعت و نیمی رفتم جلو و الان توی شهر هستم و به دادگاه و خونه خودمون ( به همراه گاراژ ! ) و اون قسمتی که کامیونه تو کوچه گیر کرده و پارک سر زدم و تقریبا هرچی وسایل که بوده ورداشتم ( مثل جا بنزینی قرمز رنگ - نوار کاست - تفنگ به همراه دو تا عکس از دادگاه و داخل پارک ) ولی الان موندم چیکار بکنم ممنون میشم دوستان کمک کنن !!!
    سلام پیسر جان.
    خوب . . . از بنزین در زیر زمین خونه روی پمپ آب استفاده کنید.آب که تخلیه شد درب کنار پمپ آب را باز کنید.
    به حیاط خلوت میرسی. از طریق آشپزخانه می توانید وارد قسمت دیگر خانه شوید. نوار کاست را در آشپزخانه گوش دهید.
    ازداخل درب یخچال health drink رو بردار.برگرد به حیاط خلوت از درب حیاط رد شو تا کوله پشتیه joshua رو پیدا کنی.
    تا بعد.

12. 2 کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    غرب ایران

پيش فرض

سلام
    تواون مرحله ای که توخونه الکس به دام افتاده وبایداون معمای کلی راحل کنه من اون معمای ساعت وچاقو راحل کردم . ولی دوتارانه سه تاماسک پیداکردم ولی فقط یه مانکن هست ویکی رواستفاده می کنم
    تواون اتاق دوتامدال پیداکردم ورواون لباس استفاده کردم سومی کجاست نمی تونم پیداکنم لطفا یکی راهنمائی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •