به دلیل تعطیلی شرکتها و ادارات در این چند روز یعنی از امروز تا جمعه محدودیتها برداشته شده است
به دلیل تعطیلی شرکتها و ادارات در این چند روز یعنی از امروز تا جمعه محدودیتها برداشته شده است
سلام من میخوام از داتک سرویس اینترنت 256 کیلوبیت تک کاربره بگیرم الان از صبا دارم ولی بخاطر اینکه باید 3 ماه شارژ کنی و کلا خیلی شل کن سفت کن داره دیگه صبا نمی گیرم حالا چند تا سوال:
1 . سرعت 256 با تورنت مشکلی نداره یعنی کلا این داتک با تورنت مشکل نداره؟
2 . 256 رو به خونه میدن؟ من دانشجو هستم میشه از دانشگاه نامه آورد و اگر آره چه نامه ای و از چه قسمت دانشگاه بگیرم؟
3 . منظورش از تک کاربره چیه من الان اینترنتم رو بین 3 تا pc و 1 psp شیر کردم، مشکلی نداره با داتک؟
4 . محدودیت حجمی که نداره؟
امیدوار شده بودم مشکل اینترنت حل شده باشه.
1-فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه.من زیاد با تورنت کار نکردم .بازم باید از د.ستان دیگر مثل milk wayکه بیشتر با تورنت کار کرده سوال کنی
2- اره میدن من با نامه 512 گفتم ازشون.میری قسمت اموزش کل یا نمیدونم جایی که نامه اشتغال به تحصیل به دانشجوها برای شرکت های مختلف میدن.یه نامه اشتغال به تحصیل واسه شرکت داتک میگیری.بعد یه تقاضانامه هم از طرف خودت مینویسی که واسه کارای دانشجوییت احتیاج به سرعت بالا داری.بعد میری شرکت داتک طبقه اول بخش فروش به یکی از اون خانوما میدی کارتو راه میندازه
3-تک کاربره بین تعداد کمتری شیر میشه.فک کنم بین 5 نفر
فکر نمیکنم مشکلی برای شیر باشه .اما بازم میتونی از پشتیبان بپرسی یا از دوستانی که از این کارا کردن
4- نه محدودیت نداره
دوستان من رفتم داتک ولی به دانشجوها دیگه سرعت بالا نمیدن؟ شما به تازگی نامه از دانشگاه بردید یا ماجرا برای قدیمه؟
سوال دومم این هستش که از کدوم نمایندگیشون میشه سرعت بالای 128 گرفت؟ برای کاربر خانگی
با سپاس
این سوالی است یا خبری؟!؟!؟!؟دوستان من رفتم داتک ولی به دانشجوها دیگه سرعت بالا نمیدن؟
من تابستون ازشون گرفتم
مطمئنی دیگه نمیدن؟
من رفتم خود شرکت اصلیش توی نزدیک پل سید خندان و اونجا گرفتم.
شمام برو اونجا بهت میدن
نمایندگی اصلی تو خیابون ابن یمین پایین سیدخندان هست .... برای دانشجویی باید یک مقداری بدویی اما میدن .
واسه من که دویدن نداشت همون موقع دادن .حالا شاید الان اذیت کنن اما از خداشونه که سرعت بالاتر هم بدن
مطمئن باش بهت میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)