این که قیمت خون باباش میده. فقط سلمان فعلا داره سرویس میده
این که قیمت خون باباش میده. فقط سلمان فعلا داره سرویس میده
یک رویا:
کاش می گذاشتند شرکتهای خارجی بیان تو ایران اینترنت راه اندازی کنند. تا این شرکتهای ایرانی جمع کنند و برن
سلام
من مي خوام adsl بگيرم قيمتها كه مقايسه كردم شركت داتك 128 نامحدودش از نظر محدوديت دانلود وقيمت بهتر از همه شركتها بوداما در نظر سنجي رتبه4داشت چرا؟؟؟
از بچه هايي از شركتهاي زيادي adsl گرفتن مي توانند مشورت كنند كه داتك بگيرم يابرم سراغ يك شركت ديگر؟؟
داتك از نظر پشتيباني وديسكانكتي چطوره؟؟؟
مي خواك بدونم اگر نامحدود بگيرم در ماه خودم را بكشم با 128چقدر مي توانم دانلود كنم؟؟اگر در ماه نمي شه بيشتر 108gدانلود كنم از محدوديت شركتهاي ديگر بگيرم؟؟؟
ممنون اگرراهنماي كامل كنيد
سرویس art فقط 64 نامحدود داره.
سرویس art هزینه های شارژش بیشتره ولی هزینه های نصب و ... کمتره.
سرویس eco 64 نامحدود نداره. هزینه نصبش بیشتر و شارژش کمتره.
یه جورایی هزینه جفتش یکی میشه.
هم صبا خوبه هم شاتل. ولی اون موردی که شما میخاستی شاتل بهتره.
صبا سرعتش بالاتره فکر کنم.
ببین اگه بخای یه فیلم 700 مگی دانلود کنی 12 ساعت تقریبا با سرعت دانلود 16 طول میکشه. ( مال من 128 آسیاتک)
معمولا بیشتر از یه گیگ تو روز نمیتونی استفاده کنی که میشه در ماه 30 گیگ. گفتم نمیتونی استفاده کنی چون cpu ات میسوزه ! (شوخی)
حالا خودت ببین قیمتها چطوریه.
من داتک نداشتم نمیتونم نظر بدم ولی دوستان میگن دیر رانژه میکنه (به جز آقا مصطفی ! )
من شاتل رو پیشنهاد میکنم به سایتش سر بزن سرویسهای art رو بررسی کن شبها و جمعهها رایگانه
دوست عزیز داتک موردش خاصه گفتنی نیست باید خودت تجربه کنی.
دير رانژه مي كند بعني 1ماه طول مي كشه تا براي اولين بار اشتراك بگيري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب از زمان رانژه بگذريم درباره چيزهايي كه سوال كردك جوابي ندادين؟؟؟
اقا جانه من بهم بگین پینگ چیه؟؟؟؟ عددش بزرگ باشه بهتره یا کوچک؟؟
ping دستوری است که مشخص میکند که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip يا domain آن را میدانيم، روشن و فعال (Active) هست يا نه. و اينکه اگر فعال باشد مدت زمان رسيدن بستههای tcp/ip از آن کامپيوتر به کامپيوتر ما چقدر است.
هر چه کمتر باشد بهتر است. به عبارت دیگر از لحاظ فیزیک همان ری اکشن یا عکس العمل است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)