این چیه دیگه؟؟؟؟
ببینم؟؟ تاریخ سیستم تون که مشکلی نداره؟؟؟
امروز 9 نوامبر 2009 هست....
شاید از اون باشه
امتحان کنید و بگید لطفا
موفق باشید![]()
این چیه دیگه؟؟؟؟
ببینم؟؟ تاریخ سیستم تون که مشکلی نداره؟؟؟
امروز 9 نوامبر 2009 هست....
شاید از اون باشه
امتحان کنید و بگید لطفا
موفق باشید![]()
والا نمیدونم
من کلکسیون عجیب ترین ارور ها رو دارم!
تاریخم درسته
بازم همین ارور رو میده
توی redirecting میمونه
بعدش این پیغامو میده!
چرا چند روزه ميلي رو بازي ميكنم صفحه سفيد مياد ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چندو روزی هست که ایمیلها به سختی باز میشه (البته شخصا مشکلی نداشتم ولی اینطور به گوش رسیده) ... این نمیتونه مشکل از خود ایمیل باشه... احتمالا از سرعت پردازش اینترنت هست ... گهگداری ایمیلهای تبلیغاتی هم اینطور هستند...
سلام
من هر روز كلي اسپم توي جي ميلم جمع ميشه راهي هست
بتونم جلوشون رو بگيرم اصلا توي ايميلم وارد نشن؟
ممنون
كسي نظري نداره؟سلام
من هر روز كلي اسپم توي جي ميلم جمع ميشه راهي هست
بتونم جلوشون رو بگيرم اصلا توي ايميلم وارد نشن؟
ممنون
منظورتون تو خود فولدر اسپم هست یا تو اینباکستون ؟!
• اگر تو اینباکس هست که کافی ایمیل مورد نظر را کلیک کنید و بعد Report Spam را کلیک کنید تا آن ایمیل همیشه وارد فولدر اسپم بشه نه اینباکس...
• اگر وارد خود فولدر اسپم میشه ... شما میتونید تنظیماتی داشته باشید که هر نامه ای که وارد اسپم میشه سریعا پاک بشه(البته این راه چندان پیشنهاد نمیشه، چون خیلی مواقع بعضی از ایمیلهای مهم وارد اسپم میشه !)
••• ولی راه دیگه اینه که بعضی از ایمیلها را فیلتر کنید، کافی است برین به Setting/ Filters ... در آنجا یک فیلتر بسازید... ایمیل فرستنده را وارد کنید، و در Next Step از شما میپرسه که با این ایمیل چه کنه، شما گزینه ی Delete It را انتخاب کنید ...
سلاممنظورتون تو خود فولدر اسپم هست یا تو اینباکستون ؟!
• اگر تو اینباکس هست که کافی ایمیل مورد نظر را کلیک کنید و بعد Report Spam را کلیک کنید تا آن ایمیل همیشه وارد فولدر اسپم بشه نه اینباکس...
• اگر وارد خود فولدر اسپم میشه ... شما میتونید تنظیماتی داشته باشید که هر نامه ای که وارد اسپم میشه سریعا پاک بشه(البته این راه چندان پیشنهاد نمیشه، چون خیلی مواقع بعضی از ایمیلهای مهم وارد اسپم میشه !)
••• ولی راه دیگه اینه که بعضی از ایمیلها را فیلتر کنید، کافی است برین به Setting/ Filters ... در آنجا یک فیلتر بسازید... ایمیل فرستنده را وارد کنید، و در Next Step از شما میپرسه که با این ایمیل چه کنه، شما گزینه ی Delete It را انتخاب کنید ...
sepid12ir عزيز
از جوابتون معلومه كه خيلي با حوصله و دقيق گفته شده
كليك كردن دكمه تشكر خالي به نظرم كافي نبود
خواستم لفظي خودم تشكر كنم ازتون
ممونم
مويد باشيد...
چند روزه چرا نميتونم ايميلهاي ياهو رو با فايرفاكس ببينم ؟
ميرم تو ميل يه صفحه سفيد مياد
ولي با اينترنت اكسپلورر راحت مياد
نه اينطور نيست!
احتمالا ايراد از ISP شماست! دون من با فايرفاكس كار ميكنم و مشكلي ندارم، چند روز قبل حدوداي 13 آبان مشكل داشت ولي الان چند روزه كه رفع شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)