سلام
بازی رو تموم کردم - قشنگ بود و اکشن فوق العاده ای داشت.
گرافیک چنگی به دل نمی زد ولی نمیشه گفت بده.
گیم پلی هم به نظرم عالی بود - چیزی کم نداشت.
به نظر میرسید داستان جالبی هم داشت که من چیزی ازش نفهمیدم !
هاااا!!؟؟؟؟؟؟بازی رو تموم کردم - قشنگ بود و اکشن فوق العاده ای داشت.
واقعا بازی اکشن فوق العاده ای داشت؟؟؟؟ اطمینان داری اسم بازی Godfather2 بوده؟
داستان همون داستان فیلم 2 هست از وسطا اون جایی که مایکل میره با اون یارو موسفیده که اسمش یادم نیست معامله کنه.وسط کار فیدل کاسترو انقلاب می کنه و مایکل بر می گرده نیویورک ولی فردو با اون نمی اد .(تو فیلم)ولی تو بازی فردو هم بر می گرده بعدا مایکل به تو(در بازی )!!!می گه بدبخت شدم بیا کنترل نیویورکو بگیر دستت .شما هم می گی به روی چشم.میشه یکی از دوستان لطف داستان بازی رو بنویسه ؟ یه خورده سرچ کردم به جایی نرسیدم.
برمیگردی نیویورک (با هواپیما) و شروع می کنی همه جارو برای خودت کنی .این وسطا شما با اون یارو سیبیلو می رین کافه که ناگهان یکسری می گن این از طرفه مایکله و می خوان یارو رو خفه کنن که یکدفعه پلیس می اد و قتل نیمه تموم می مونه.این یارو هم که فکر می کنه مایکل می خواسته بکشدش میره علیهش اعتراف می کنه که اون یه قاتل دون کورلئونه بدبخت هم از همه جا بی خبر می فهمه علیهش شهادت دادن.(مانگانو ها می خواستن طرفو بکشن و برای این گفتن این از طرفه مایکله که اگه زنده موند بتونه علیه مایکل شهادت بده) مایکل هم میره داداش یارو رو از سیسیل می اره سر دادگاه.طرف هم می فهمه اگه کاری بکنه سر داداشه رو زیر اب می کنن می گه هر چی گفتم دروغه و بدین ترتیب اون تبرئه می شه.بعد از این سیبیلوئه که تحت حفاظت FBIهست خودکشی می کنه(این قسمت تو بازی نبود).این وسطا مایکل می فهمه اون موسفیده فردو رو علیه شما کرده.(فردو خودش نمی دونه داره ضد شما کار می کته) مایکل هم می گه برو پدر هر دوتاشون رو بیار اون یارو رو تو سالن فرودگاه می کشین افردو رو هم یکی دیگه می کشه.
تمام
(نحوه ی روایت داستان در بازی فاجعست)
روایت داستان کلا افتضاح بود.تیکه های از بازی مثل قتل فیدل جون هم تو فیلم نبود.(واسه کش دادن بازی بود)به نظر میرسید داستان جالبی هم داشت که من چیزی ازش نفهمیدم !
یه نکته ی جالب دیالوگ هایی بود که تو بازی بود و دقیقا از روی فیلم بود مثل صحنه ی اخر که فردو دعا میکنه عینا از رو فیلمه.