تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 66 اولاول ... 747535455565758596061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 652

نام تاپيک: The Godfather II

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

سلام

بازی رو تموم کردم - قشنگ بود و اکشن فوق العاده ای داشت.
    گرافیک چنگی به دل نمی زد ولی نمیشه گفت بده.
    گیم پلی هم به نظرم عالی بود - چیزی کم نداشت.
    به نظر میرسید داستان جالبی هم داشت که من چیزی ازش نفهمیدم !

بازی رو تموم کردم - قشنگ بود و اکشن فوق العاده ای داشت.
    هاااا!!؟؟؟؟؟؟
    واقعا بازی اکشن فوق العاده ای داشت؟؟؟؟ اطمینان داری اسم بازی Godfather2 بوده؟
    میشه یکی از دوستان لطف داستان بازی رو بنویسه ؟ یه خورده سرچ کردم به جایی نرسیدم.
    داستان همون داستان فیلم 2 هست از وسطا اون جایی که مایکل میره با اون یارو موسفیده که اسمش یادم نیست معامله کنه.وسط کار فیدل کاسترو انقلاب می کنه و مایکل بر می گرده نیویورک ولی فردو با اون نمی اد .(تو فیلم)ولی تو بازی فردو هم بر می گرده بعدا مایکل به تو(در بازی )!!!می گه بدبخت شدم بیا کنترل نیویورکو بگیر دستت .شما هم می گی به روی چشم.
    برمیگردی نیویورک (با هواپیما) و شروع می کنی همه جارو برای خودت کنی .این وسطا شما با اون یارو سیبیلو می رین کافه که ناگهان یکسری می گن این از طرفه مایکله و می خوان یارو رو خفه کنن که یکدفعه پلیس می اد و قتل نیمه تموم می مونه.این یارو هم که فکر می کنه مایکل می خواسته بکشدش میره علیهش اعتراف می کنه که اون یه قاتل دون کورلئونه بدبخت هم از همه جا بی خبر می فهمه علیهش شهادت دادن.(مانگانو ها می خواستن طرفو بکشن و برای این گفتن این از طرفه مایکله که اگه زنده موند بتونه علیه مایکل شهادت بده) مایکل هم میره داداش یارو رو از سیسیل می اره سر دادگاه.طرف هم می فهمه اگه کاری بکنه سر داداشه رو زیر اب می کنن می گه هر چی گفتم دروغه و بدین ترتیب اون تبرئه می شه.بعد از این سیبیلوئه که تحت حفاظت FBIهست خودکشی می کنه(این قسمت تو بازی نبود).این وسطا مایکل می فهمه اون موسفیده فردو رو علیه شما کرده.(فردو خودش نمی دونه داره ضد شما کار می کته) مایکل هم می گه برو پدر هر دوتاشون رو بیار اون یارو رو تو سالن فرودگاه می کشین افردو رو هم یکی دیگه می کشه.
    تمام
    (نحوه ی روایت داستان در بازی فاجعست)
    به نظر میرسید داستان جالبی هم داشت که من چیزی ازش نفهمیدم !
    روایت داستان کلا افتضاح بود.تیکه های از بازی مثل قتل فیدل جون هم تو فیلم نبود.(واسه کش دادن بازی بود)
    یه نکته ی جالب دیالوگ هایی بود که تو بازی بود و دقیقا از روی فیلم بود مثل صحنه ی اخر که فردو دعا میکنه عینا از رو فیلمه.

2. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Doostan Be Bozorgvarie Khodetoon Bebakhshid Farsi Nadaram........Man Bazi Ro Vaghti Ejra Mikonam Tooye Ghesmate Loadingesh Ke Ye Dast Miad Gir Mikone Va Yeki Hey Harf Mizane Ke Vasate Harfash Ghato Vasl Mishe Va Aslan Loading Tamoomi Nadare.....Kassi Midoone Moshkel Chie .....Mordam Baba Baske Too Kafe Bazi Kardanesh Moondam

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[quote=Mehdi-HTC;3928740]Doostan Be Bozorgvarie Khodetoon Bebakhshid Farsi Nadaram........Man Bazi Ro Vaghti Ejra Mikonam Tooye Ghesmate Loadingesh Ke Ye Dast Miad Gir Mikone Va Yeki Hey Harf Mizane Ke Vasate Harfash Ghato Vasl Mishe Va Aslan Loading Tamoomi Nadare.....Kassi Midoone Moshkel Chie .....Mordam Baba Baske Too Kafe Bazi Kardanesh Moondam[/quoدوست عزيز مشكل شما از سيستم وگرافيك پايينتونه
    توصيه روزلشن بازي پايين بياريد و گرافيگ هم low كنيد اگر حل نشد فقط ارتفاع سيستم يا اركلاكينگ كارت گرافيك

داره خودمونی میشه neiden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستان میشه لطف کنه و سریال نامبر (CD-Key) بازی رو برای من بذاره ؟
    مرسی
    دوتا گذوشتم واسه اطمینان،
    بفرما:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    /

6. این کاربر از neiden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

هاااا!!؟؟؟؟؟؟
    واقعا بازی اکشن فوق العاده ای داشت؟؟؟؟ اطمینان داری اسم بازی Godfather2 بوده؟
    نداشت ؟! نه اسم بازی Godfather II بود.
    خب هر کی یه نظری داره !

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

به نظر من هم بازی اکشن داشت. نه در حد عالی ولی بد هم نبود.
    مثلا همین کتک زدناش باحال بود.
    به قول دوستمون از اسم بازی معلومه :دي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه بابا سیستمم که خیلی پایین نیست.....من گرافیکم Geforce 8500 GT هست....CPU هم 2هسته 4.6 هست.....رم هم 2 گیگ....کجاش واسه این بازی پایینه ؟؟؟

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این بازی آشغال ترین بازی مافیایی بود که تا به حال بازی کردم خیلی مسخره بود تازه تا حالا هنگام سریع دویدن شلیک کردید ببینید چی میشه همینجوری یه تیر برای خودش الکی در می کنه کلا خیلی بازی مسخره ای هست به جای پولش اگر برید یه بازی تکراری بخرید بهتره

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

این بازی آشغال ترین بازی مافیایی بود که تا به حال بازی کردم خیلی مسخره بود تازه تا حالا هنگام سریع دویدن شلیک کردید ببینید چی میشه همینجوری یه تیر برای خودش الکی در می کنه کلا خیلی بازی مسخره ای هست به جای پولش اگر برید یه بازی تکراری بخرید بهتره

سلام کلا بازی ضعیفیه من هم موافقم اساسیترین مشکلشم گیم پلی بازی و تا حدودی گرافیک بازی
    با این حال بعضی گیمرها به خاطر سبک بازی ازون خششون میاد ومن حالا میفهمم که سایت گیم اسپات
    امتیازاتی که به بازیها میده کاملا درسته

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این بازی تو این دوروزمونه ارزش بازی کردن نداره!!!!
    تو این دور و زمونه چنین گرافیکی واسه بازی مسخره هست!!!
    انگاز سال 2002 هست؟!؟!؟!؟!

13. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •