سلام دوستان
شما که اصطلاحات قلمبه سلمبه استفاده می کنید نمی تونید یه کمک کوچیک کنید تا این مشکل ما حل بشه؟؟؟
می خوام با مودمی که دارم همزمان از دو سیستم در اینترنت استفاده کنم
سلام دوستان
شما که اصطلاحات قلمبه سلمبه استفاده می کنید نمی تونید یه کمک کوچیک کنید تا این مشکل ما حل بشه؟؟؟
می خوام با مودمی که دارم همزمان از دو سیستم در اینترنت استفاده کنم
سلامنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این تاپیک بحث زیادی شده و راحل هایی هم پیشنهاد شده
امیدوارم به کارتون بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز زنگم زدن از سپنتا برای تمدید قرارداد گفتم که دیگه تمدید نمیکنم...
بعدش منو ارجاع دادن به نمیدونم کدوم بخش که خطمو از رانژه خارج کنن....اونم پرسید که چرا میخوای از رانژه در بیاری؟؟ گفتم که به خاطر مشکلات دیسکانکتی...بعدش وصلم کردن به یه بخش دیگه ....خانمه گوشی را برداشت که چرا میخوای خارج بشی و جه مشکلی داری و.....خلاصه کلی حرف زد....
مرتیکهها از رو هم نمیرن هر چی بهشون میگم بابا همش دیسکانکت میشه میگه کیفیت خط شما خیلی خوبه :o
به هر حال گفتش که برات پیگیری میکنیم که زودتر از رانژه خارج بشی.....ولی از طرز صحبتش بدجور نگران شدم....میدونم اشک منو در میارن تا به درخواستم رسیدگی کنن.....
برام دعا کنید
دو روزه که نزدیکای ظهر وقتی کانکت میشم، به یکی دو دقیقه نمیکشه که dc میشم و مجبورم دوباره کانکت شم.
نکته ی جالب اینجاست که تو یه بازه ی زمانی خاص این اتفاق میفته، یعنی از ظهر شروع میشه و دوباره ساعتای 10-10:30 شب وضعیت بهتر میشه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟ مودمم D-link هستش و دو ماه نمیشه که خریدمش.
ممنون.
سلام.مودم من TP link 8811 است.می خواستم بدونم چطور میشه تنظیمات مودم رو ریست کرد.در حال حاضر با روشن شدن سیستم میاد بال.می خواستم به صورت دستی یوزر و پس بدم.در ضمن از سرویس شبانه که یوزر و پس مجزا داره چطور میشه استفاده کرد.ساخت کانکشن رو هم بلدم.
اینم یه تصویر از وضعیت پورت من
کارشناس دیسکانکتی میگفت که پورت شما وضعیتش خیلی عالیه
نظر شما چیه؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزيز.
من ميخواستم وايرلس بگيرم.
ميخواستم چند مارکه خوب به همراه قيمت هاشون رو برام بزاريد.
و يک سؤال:
اگه وايرلس بگيرم کلاً ميتونم برم اينترنت(مجانی) يا بايد به شرکتها
پول بدم تا برام شارژ کنن.
سلام :
من ميخام adsl بگيرم . اگه ميشه راهنماييم كنيد كدوم شركت بهتره و مودم چه ماركي بهتره و هزينش چه طور ميشه ؟
ممنون
راستي يه سوال :
شما با چه سرعتي دانلود ميكنيد ؟
دوست عزیز قبل از این مورد
شما باید ببینی اصلا د کدوم منطقه هستی؟؟؟
اصلا مخابرات منطقهی شما تحت پوشش هست یا خیر؟؟
بعدش تازه به فکر بیوفتی که چی بگیری و از کجا؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)