تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 70 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 700

نام تاپيک: Diablo III

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

راستی بچه ها این دکارت کین توی 3 هم هست؟؟ من موندم این چند سال عمر میکنه!!!!!
    توی تریلر سینماتیک که داده بودن وقتی اون شهاب سنگه خورد به کلیسا و اون مرده مرد دکارت کین بود؟؟؟؟
    حدودا یک ماه پیش یه جا خوندم که بر اساس اسناد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سنش توی دیابلو 2 و 3 به ترتیب 63 و 83 سال هست ... البته توی دیابلو 2 بیشتر به 80 سال می برد تا 63 !

اینم واسه علاقه مندان به این پیر دیابلو :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

تنها مشکل دیابلو 2 همین نداشتن گزینه تغییر زبان توی بازی بود! من موندم چرا نزاشتن واقعآ!
    من رفتم کلی چرخیدم تو فروم های خارجی و چندتا راه حل دیدم که تکرار شده بود همه جا ولی آخرش نفهمیدم کار میکنه یا نه آخه بعضی ها میگفتن کار میکنه بعضی ها نه!!!!

اولیش:
    گفته بودن که اگر D2lang.dll بازی که زبانش انگلیسی بوده رو جایگزین کنیم با قبلی جواب میده!!!
    اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومیش:
    این یکی واقعآ پیچیده بود و خودم هم نفهمیدم چی گفتن ولی به هرحال متنش رو میزارم شاید مفید بود:
    من روش اولی رو رفتم حتی فایل d2xtalk رو هم عوض کردم ...
    روش دومی هم فک کنم برا win7 کار نمیکنه چون وقتی direct- رو میزنم گیم اررور میده خیلی ها از این روش استفاده کردن بر طبق همین فرومای خارجی .... حالا اگه کسی راح حل اینو میدونست بگه
    Cant Read File
    Archive.cpp 59#......
    ....
    Big Error blah blah...
    و اینکه چجوری گیم رو آپدیت کنم؟ سعی کردم ولی error میده نمیتونه Bnclient.dll پیدا کنه :\
    ممنون واسه جواب ایکاش نسخه دو گیگی که تو همین انجمنه رو میگرفتم رفتم از یه سایت ناشناخته به هوای 1.3 گیگ بودن گرفتمش ..

لینک دانلود d2 lod رو ندارید؟ :\

سلام ... ببخشید شاید خیلی پرسیده شده باشه
    میخواستم بدونم کرک این بازی اومده؟ یا کی میاد؟
    ممنون
    خیر ،بلیزز کلی خودشو و فن های دیابلو رو به زحمت انداخته که خیلی از ما ها که گیم رو هم نمیخریم نتونیم بازی کنیم....
    Last edited by amin2000; 05-06-2012 at 10:12.

4. این کاربر از amin2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

حدودا یک ماه پیش یه جا خوندم که بر اساس اسناد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سنش توی دیابلو 2 و 3 به ترتیب 63 و 83 سال هست ... البته توی دیابلو 2 بیشتر به 80 سال می برد تا 63 !

اینم واسه علاقه مندان به این پیر دیابلو :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    80 که کمه من میگفتم حتمآ آخر بازی این بنده خدا هم میمیره از بس فکر کرد تا کمکمون کنه!!!
    کاشکی میشد این کتاب ها رو هم گرفت خوند!! اینا رو خود بلیزارد میده بیرون؟ حتمآ اطلاعات خیلی جالبی توش هست!!

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من روش اولی رو رفتم حتی فایل d2xtalk رو هم عوض کردم ...
    روش دومی هم فک کنم برا win7 کار نمیکنه چون وقتی direct- رو میزنم گیم اررور میده خیلی ها از این روش استفاده کردن بر طبق همین فرومای خارجی .... حالا اگه کسی راح حل اینو میدونست بگه

و اینکه چجوری گیم رو آپدیت کنم؟ سعی کردم ولی error میده نمیتونه Bnclient.dll پیدا کنه :\
    ممنون واسه جواب ایکاش نسخه دو گیگی که تو همین انجمنه رو میگرفتم رفتم از یه سایت ناشناخته به هوای 1.3 گیگ بودن گرفتمش ..

لینک دانلود d2 lod رو ندارید؟ :\

خیر ،بلیزز کلی خودشو و فن های دیابلو رو به زحمت انداخته که خیلی از ما ها که گیم رو هم نمیخریم نتونیم بازی کنیم....
    حیف شد ... ولی مطمئنم میاد 3:
    منم همین مشکلو دارم! Bnclient.dll میگه نیست :|||

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

80 که کمه من میگفتم حتمآ آخر بازی این بنده خدا هم میمیره از بس فکر کرد تا کمکمون کنه!!!
    کاشکی میشد این کتاب ها رو هم گرفت خوند!! اینا رو خود بلیزارد میده بیرون؟ حتمآ اطلاعات خیلی جالبی توش هست!!
    تو D3 میترکه و عمرشو میده به هیرو شما!! آره کتابا رو خود بلیزارد میده من نسخه PDF انگلیسیش رو دارم اگه میخوای میتونم آپلود کنم.

8. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

تو D3 میترکه و عمرشو میده به هیرو شما!! آره کتابا رو خود بلیزارد میده من نسخه PDF انگلیسیش رو دارم اگه میخوای میتونم آپلود کنم.
    جدی دارید؟ میشه آپلود کنی ما هم بتونیم فیض ببریم از داستانش؟ مرسی

داره خودمونی میشه beammada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واااااااای ! من دارم دیوونه میشم ! رفتم بازی رو خریدم بعد 3 هفته هنوز بهم نداده ! دیگه دارم میمیرم از بی diablo ای !

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

واااااااای ! من دارم دیوونه میشم ! رفتم بازی رو خریدم بعد 3 هفته هنوز بهم نداده ! دیگه دارم میمیرم از بی diablo ای !
    بازی اصلی رو منظورتونه؟ از همین سایت های اینترنتی که میفروشن؟؟
    حالا زیادم نمیخواد غصه بخورید. یه خورده که بگزره تب و تاب روزهای اول رو نداره و سرور ها آزاد تر میشن و عوضش با خیال راحت بازی میکنید!
    البته دوستان این مشکل فکر کنم رفع شده نه؟ آخه خیلی گذشته و به نظرم بعیده که هنوز مشکل داشته باشه سرور ها!! ذوستانی که یازی اصل رو دارن مارو هم در جریان بزارن!!

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

بازی اصلی رو منظورتونه؟ از همین سایت های اینترنتی که میفروشن؟؟
    حالا زیادم نمیخواد غصه بخورید. یه خورده که بگزره تب و تاب روزهای اول رو نداره و سرور ها آزاد تر میشن و عوضش با خیال راحت بازی میکنید!
    البته دوستان این مشکل فکر کنم رفع شده نه؟ آخه خیلی گذشته و به نظرم بعیده که هنوز مشکل داشته باشه سرور ها!! ذوستانی که یازی اصل رو دارن مارو هم در جریان بزارن!!
    الان خیلی کمتر مشکل پیدا میکنه ولی من هنوزم بدون چیز پی ان نمی تونم بازی کنم ، کتاب هارو کجا واست آپلود کنم؟

13. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

نمیدونم هرجا که خوودت راحت تری آپلود کن که فیض ببریم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •