نه ربطی به محدودیت نداره، فکر کنم بهم گفت محدودیت روزانش 200 مگه که اون بنده خدا 50 مگ هم دانلود نمیکنه
دیروز جلو رو ی خودم ساعت 3 ظهر، روزانه رو فعال کرد ولی 8 شب تعرفش تموم شد
نه ربطی به محدودیت نداره، فکر کنم بهم گفت محدودیت روزانش 200 مگه که اون بنده خدا 50 مگ هم دانلود نمیکنه
دیروز جلو رو ی خودم ساعت 3 ظهر، روزانه رو فعال کرد ولی 8 شب تعرفش تموم شد
Last edited by jb.NY; 09-05-2011 at 22:10.
برا من که یه روز رو 3 روز مهلت استفاده میده فقط به شرطی که شما توی یه روز 200 مگ رو استفاده نکرده باشی تا سه روز تعرفه برای شما پابرجا میمونه !! وگرنه این مشکلی که شما گفتی یحتمل جزء شاهکارای ایرانشله ...
حذف گردد....
Last edited by Help118; 13-05-2011 at 22:51.
در واقع این بسته ها امتیازیه که اپراتور به کاربرای پرمصرفش میده و یه جور تخفیفه مثلا خیر سرش!!
حذف گردد....
Last edited by Help118; 13-05-2011 at 22:51.
سلام ، اولین تذکر رو بهتــون میدم تو هر تایپکی که درباره GPRS بود سوال MMS پرسیدی !
تذکـر بعـدی اخطار داده میشــه ..
این ایرانسلم پدر مارو دراورده.بسته ی یک روزرو که فعال میکنم.بعد از اومدن اس فعال سازی. و یکم دان کردن اونم کوتر 200 مگ
میبینم کل شاررم رفته.جریانش چیه؟
در gprs ایرانسل اگه بسته افزایشی تموم بشه میره از اعتبار اصلی برمیداره و گرونتر حساب میکنه و حتی اگه ته اعتبار بسته افزایشی کمتر از 2000 ریال باشه بازم از حساب اصلی و گرونتر بر میداره. حواستون باشه.
برای یک روزه همون 200 مگ رو که گفته نمیده کمتر برای یک هفته و یک ماه هم اینطوره.
فکر میکنم اگه استفاده هم نشه فقط ثبت کنید و شب چک کنید اعتبار رو میبینید که کم شده!!!!!!!
قطعی هم زیاد داره!
قطعی زیاد داره.
روزها سرعت کم میشه ولی نصف شب حداکثر 20 کیلو بایت میشه.
اگه خط به اسم خودتون باشه و کسی مقامی چیزی بخواد ردیابی کنن راحت میتونن بیان درب خونه! البته اگه کسی خلافکار باشه یا قاچاقچی اینقدر پول داره که نیاد با gprs ایرانسل وصل بشه.
Last edited by 900913; 04-06-2011 at 16:09. دليل: نمیدونم چرا دوبله پست میشه!
اینترنت ایرانسل قاطی کرده باز با مرورگر خود گوشی و نرم افزارهاش با اینترنت کار نمیکنه میگه اشکال در ارتباط فقط اپرا مینی ورژن 5 و 6 کار میکنه یک هفته هست که اینجوری شده جریان چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)